Dagens tre i-landsproblem

Jag vet att alla bara tänker på c-ordet men det finns faktiskt i-landsproblem också. Låt oss inte glömma bort dem.

1. Jag sprang en mil men telefonen dog så springappen loggade inte. Alltså kan jag inte skryta i min springchatt som jag har med mina grannar. Man kan inte skriva så utan bevis.

2. Jag såg ett jättefint rådjur (fint och fint, de ser ju ut som de ser ut, alla lika fina) på ett fält när jag sprang och kunde inte ta kort av samma anledning.

3. Jag glömde bort (!) att jag hade mens så blödde igenom rosa träningskläderna väldigt mycket. Skonar er från bild. Märkte det efter ett tag men tänkte ääh jag träffar inte så många. Det gjorde jag. Många som såg utgår jag från. Jag tycker inte det gör så mycket, men ett i-landsproblem kan det få vara.

Gammal bild på Harry och Sixten.

  1. De kommer bara tro att du blivit utan mensskydd för att alla egoister bunkrat dem. Du kommer ingå i deras sedelärande historier om ondskan i att bunkra.

  2. Hög igenkänning! Jag tycker det blir svårare och svårare med åren att komma ihåg att jag har mens. Som om det först nu när jag passerat 40år funkar att förtränga! Ja till en viss nivå dårå, blir ju en rejäl ”tillbaka-kaka” när man glömt byta tampong etc😂🙈

    1. Haha skönt att det finns fler. Igenomblödare unite!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOADING..