ANNONS

Jaja jag är en liftare

/

Jag vet att man inte ska lifta. Eller vet jag det? Jag har liftat så sjukt mycket i mina dar, och det har aldrig hänt något.

Men det är ju visserligen som de här som säger ”jag åkte i skuffen hela barndomen, det gick bra”. JA för att de som dog i skuffen inte kan prata nu???? De kan ju inte säga ”jag åkte i skuffen hela barndomen och det gick absolut inte bra för jag slungades ut genom fönstret i krocken – 89”.

Jag liftade i alla fall igår. Var på landet och missade bussen och ja.

Det stannade en man som sa att jag kunde hoppa in.

Hurra sa jag.

Bilen såg ut så här.

Det här är en snäll återgivning. Kunde inte smygfotografera för jag hade fullt upp med att vara trevlig och typ skicka mina GPS-koordinater till folk. Det var SÅ mycket olika slags grejer i hela bilen. Fick pressa ner benen.

Jag VET ju inte om galna farliga människor har mer hoarderstökigt än andra men motsatsen har knappast bevisats?

Man kan ju inte säga ”oj nej du har för många olika saker så jag vill inte åka med dig”.

Men han var snäll och det gick bra.

Men man kanske skulle ha något pepparsprayliknande ändå utifall att. Liftar ni??????? Någon som varit med om en dålig liftning?

10
26

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00