ANNONS

När jag blev åthutad i lekparken av mammor

/

Vi spelade minigolf igår.

Harry var lite nervös innan men var tydligen ett proffs. Satte TVÅ hole in one.

Sixten stukade foten för första gången i livet.

Hur sjukt ändå.

En människa som hela sitt liv sprungit och hoppat från höga höjder all vaken tid (jag fick en gång bannor för att han (tre år) ”lärde” några 7-8-åringar att hoppa från ett lekparkstorn. ”Så högt får man inte hoppa ifrån”, men jag visste ju att han klarar det pga gör det hela tiden. HELA. Han har mer gummi i lederna och ligamenten än alla andra. För andra har inget gummi alls där).

HAN stukar foten när han spelar MINIGOLF. Så sjukt.

Det var visserligen när han hoppade ner från nån kulle men ändå. MINIGOLF!!!!

Nu kan han inte springa eller gå.

4
26

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00