ANNONS

Skämt folk inte skrattade tillräckligt åt

/

Jag och Mia gick förbi en piffig tjej som precis kom upp från tunnelbanan och FES ASHÖGT. Alltså när man säger BRAKARE så är det en sån man menar. Hon hade säkert hållit den inne hela tunnelbaneresan och fick äntligen inte bara pysa ut den utan manifestera den över hela söder. ManiFistera menar jag.

Mia: OMG

Jag: WOW. Shit.

Mia: Like a man.

Jag: Alltså jag uppmuntrar ju mina barn att fisa när de behöver. De är ju barn. Men man vill ju inte att de ska bli killar som fiser hejvilt överallt i samhället.

Mia: Nej exakt.

Jag: Det måste ju komma ett tillfälle då man säger liksom att de måste hålla dem inne och pysa ut dem nånannanstans. När är det? Först har jag sagt fis närhelst ni vill, sen ba ni får absolut inte fisa när ni vill. Det kommer ju bli helt abrupt.

Mia: Ja..

Jag: Eller Abpruppt menar jag.

0
33

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00