ANNONS

Världens bästa namn

/

20131225-114042.jpg

Tack för alla namnkomplimanger!

Ni som undrar vilka namn det stod mellan. För mig var det Harry, Ture och Tage.

Egentligen har det ganska länge bara varit Harry som varit aktuellt, vi har bara inte tagit beslutet.

Harry var mitt favvonamn långt innan jag kom på att Sixten var ett bra namn. Sedan, när Sixten föddes, tyckte vi båda att Sixten var ännu bättre namn, och därför kändes Harry fortfarande så second best nu. Jag ville komma på ett nytt som kändes bäst av alla.
Tage var tyyp ett sånt, så jag har promotat det (utan resultat).

Folk har sagt att Harry kommer kännas perfekt när vi väl bestämt men jag har inte trott på det riktigt. Det konstiga nu är att det stämmer. Jag vet att det låter som att jag försöker övertala mig själv men Harry känns HELT SJUKT perfekt. Bättre än alla andra namn. Till och med bättre än Tage, trots att det är så bra ordvitsnamn. (Handtage, etage, bananplantage, sabotage, dekolletage osv) (hahaha, alltså SÅ bra namn).

Jag och Harry vill i alla fall tacka så mycket för all hjälp på vägen, och be om ursäkt för dröjsmålet. (Bra mamma jag är som lägger skuld på honom för det).

12
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00