ANNONS

Jag försökte rulla bröstet över axeln

/

unnamed

img_9180.jpg

Nu har jag använt min BH som jag berättade om, i en vecka. Det är alltså första gången i mitt liv som jag har haft en BH med rätt storlek. Folk jag berättar detta för tycker att det är helt sjukt, men jag har i hela mitt liv, sedan brösten började finnas, haft en BH som är 15 cm för stor i omkrets. Jag har alltid köpt storlek 80 trots att jag har 65.

Detta har lett till att BH:ar så klart gett asdåligt stöd och att jag HELA tiden går omkring och drar ner den i ryggen eftersom den åker upp. Märker jag NU eftersom det inte finns något att dra ner. Jag är en människa som går omkring och liksom fiskar ner BH:n i ryggen. Det går på någon sorts autopilot, men nu finns det inget att dra ner eftersom den sitter som en himla smäck överallt. Och jag inser NU att en normal människa med en lämplig storlek inte går runt och DRAR i sin BH hela dagarna?

HUR kan jag då inte ha noterat att jag alltid haft fel storlek, och tänkt ett extra varv, undrar kanske någon nu. För att jag inte har ägnat BH:ar någon tanke alls. Jag har alltid tänkt BH som BH. Storlek som storlek. Jag har alltid köpt utan att prova och aldrig reflekterat över att mina bröst och min rygg och min tid (alltså räknar man ut hur mycket tid som gått åt till att dra ner BH:n i ryggen blir det ju jättemycket) skulle kunna ha ett bättre liv.

En till bröstanekdot jag kom att tänka på, nu när vi ändå pratar bröst. Ni vet när brösten började växa. Jag var 8 år och det blev först som en kula på högra bröstet. Jag var VERKLIGEN inte redo att bli så stor, så jag försökte rulla kulan under huden över axeln, så att bröstet skulle växa på ryggen i stället. Tänkte det var bättre. Alltså jag VAR smart också, men kanske inte just på bröstområdet. Vilket jag ju bevisligen inte varit någon gång i livet. Storlek 80 alltså.

Här är mitt livs första BH som sitter extremt bra. Shape up heter den och ingår i Magic Boost-kollektionen.

img_9177.jpg
IMG_8975.JPG

Jag gick tillbaka dit och köpte fler BH:ar i rätt storlek i dag.

img_9178.jpg

img_9179.jpg
img_9182.jpg

4
5

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00