ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Downtown camper by Scandic

Bildbomb från lyxens lyx och min senaste bortgörning

/

När Linus kom hem från Indien drog jag till Downtown Camper och träffade mina bloggkollegor på mama och mamaredaktionen.

Men FÖRST hände detta.

Jag är som ni vet EXTREMT bortkommen på lyxiga ställen som hotell.

När jag skulle till spa-avdelningen på taket (9:e våningen) råkade jag trycka ner mig till receptionen i stället.

När jag gick ut ur hissen var jag SÄKER på att jag var på taket (jag hade tryckt rätt knapp men inte blippat, och samtidigt tryckte någon annan ner hissen och hissar nuförtiden är ju så sjukt snabba så de är överordnade tyngdlagen och centrifugalkraften så man känner ju KNAPPAST åt vilket håll man åker), så jag gick omkring där nere i morgonrock bland alla kostymmän  och frågade var jag var. Så här såg jag ut.

Jag frågade vid ett tillfälle: ”WAIT, am I DOWNSTAIRS???” när det gick upp för mig att det kanske blivit fel. Då hade jag dessutom redan sett trottoaren utanför utan att haja. Oklart varför jag frågade på engelska, jag trodde nog att jag var i New York.

Sen hittade jag. Och det var så sjukt fantastiskt. Det spelades himmelsmusik på taket. Typ som det låter i fantasin när man tänker att någon dött och ser ljuset i tunneln. Ok kanske bara jag.

Jag, Vanja och mamas nya bloggare Sriwanna.

Alla bilder som är SNYGGA är tagna av Kajsa Charlotta

3
35

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00