Vårt sista inlägg

Hej

allihopa har varit lite tyst på bloggen nu, och det är för att Camilla och jag inte längre kommer driva bloggen stjärnfamiljen. Det har har varit ett svårare beslut än vi trodde, men Camilla har för mycket att göra just nu och hinner helt enkelt inte med att blogga längre. Jag kommer att fortsätta blogga, men kommer ha en ny blogg på topphälsa där jag kommer skriva om allt mellan himmel och jord så att jag hoppas ni kommer följa med mig ditt, även om jag förstår att vissa bara läste bloggen för Camillas inlägg=)

Vi vill tacka för vår tid här på Mama det har varit jätteroligt och vi har trivts superbra. Önskar er en glad sommar och stort tack fört allt ert engagemang.

Min nya blogg

Med vänlig hälsning, Simon & Camilla

LOADING..

Nya rutiner

Nu är sommarlovet här och barnen har 10 veckors ledighet framför sig, det innebär lite nya rutiner

Simon:

Då är sommarlovet här, en riktigt härlig tid där det skapar många härliga minnen. Kommer själv ihåg när det började, det kändes verkligen som en evighet när man hade så många veckor framför sig av nya utmaningar oavsett om man bara skulle vara ledig eller sommarjobba.

Det är också en utmaning i att vara förälder, hur ska man göra med alla rutiner som finns övriga året, ska de bara försvinna och man ska kunna göra vad man vill som barn. Jag tycker inte det, och här hemma får de absolut vara uppe lite längre på kvällarna men inte allt för sen, då vi inte vill att de ska få en helt ny dygnsrymt där de är vaken på nätterna och ska sova bort halva dagen, hur gör ni?

Detta tycker jag är en av de viktigaste punkterna, sen har vi självklart undantagen då det är fest eller händer något, men då är de alltid uppe sent och är med ofta in i det sista. Men det kan inte bli så varje dag, jag vet när jag var liten hade man en tid som det var läggdags och blev väckt klockan 09:00 för att inte missa hela dagen.

Snart är våra barn också så gamla att de får lov att sommarjobba och jag hoppas verkligen de tar den chansen att både tjäna pengar och lära sig om livet. Mitt första sommarjobb kan jag säga höjde mitt engagemang i skolan även om jag redan var ganska aktiv på lektionerna.

2014-07-21-21-17-04sv

2014-07-27-15-55-15sv

Nu får vi se vad vi kan skapa för minnen under detta sommarlovet =)

 

//Simon

 1. Jag tror på rutiner även under sommaren. De ska väl inte vara samma som när man jobbar/går i skolan men ändå rutiner. Uppe lite senare, somna något senare och lite mindre/annat att göra.

  Jag är verkligen superdålig på att ha rutiner och är nog lite för spontan/impulsiv för att det ska vara bra. Så jag vänder på dygnet och gör det jag känner för när jag är ledig.

 2. Hej, nu har jag läst häxan. Det tog bara tre dar och jag tyckte att det var spännande. Men jag tror jag hittade fel på sidan 378 står det Stella i stället för Nea och även på sidan 379.
  På sidan 415 står det Jessie delade ut muggar men det var Vendela som gjorde det.

  1. Lade också märke till dem. De felen kan ju korrigeras inför när det ska tryckas fler ex av boken. However är jag imponerad över att det inte är fler fel än så med tanke på hur snabb Camilla var på att skriva den och hur fort det gick från färdigt manus till tryck 😀

 3. När togs de bilderna? Barnen har blivit så sjukt stora sedan dess! Och det känns som att det bara var något år sedan de togs 😛 Tur att inte vi åldras trots att barnen gör det 😉

 4. Har ni slutat skriva på bloggen och ffa du Camilla har inte skrivit på bloggen på länge. Har ni lagt ner den?

  1. Om du följer Simon eller Camilla på instagram märker du nog varför de har tagit en välbehövlig paus från sitt bloggande.
   Grattis till er båda! Ha en härlig sommar!☀

  2. Jag tycker också att det är konstigt att det varit så tyst på bloggen. Hinner man instagramma en massa borde man kunna göra ett kort inlägg och säga att man tar en paus och när man tror att man är tillbaka.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Födelsedags kalas

Simon: Charlie fyllde 8 år i söndags, men inte förens idag han fick ha sitt kalas med sina kompisar, förra veckan hade vi kalas för familjen.

Simon:

Idag var det dags för kalas igen, det var Charlie som hade kalas för sin klass på Leo´s lekland och det är självklart alltid succé! Fullt med folk, och hur mycket plats som helst att leka på samt massa gott att äta.

Sen hade Charlie fått bestämma hur tårtan ska se ut varje år och iår var det en speciell önskan som stod på listan!

leos lekland, mma, stjärnfamiljen, läckberg, sköld

IMG_6035
En hamburgartårta med Vanilj och Passionsfruktsmak =) Ja det är grejer det, jag tycker den är så fin att det är synd att äta av den, men det är klart det ska göras =)

En riktigt lyckad dag, med en lycklig kille och nu njuter vi av en lugn och skön (tyst) kväll i soffan!=)

//Simon

 1. Nej men nu undrar jag vad som har hänt med Camilla, de senaste 10 inläggen har varit från dig, saknar hennes inlägg, vad händer?

  1. Simon: Camilla har haft extremt mycket med lanseringen av sin nya bok så hon har inte haft samma möjlighet att skriva här tyvärr därav har jag varit mer aktiv!=)

 2. Grattis till goa Charlie 😊 Rolig tårta även om den kanske inte ser smaskig ut om man tänker tårta. Men inser ju att den är attans goood. Hoppas dagen blev lyckad 😃

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Mina bästa appar

Idag lever vi mer och mer i telefonerna och appar har blivit en stor del av våra liv. Här är mina 5 favorit appar

Simon:

Tänkte ge dem jag gillar bäst, är bara två krav, inte en social media app, eller en betal app, dvs alla dessa appar är grattis och är inget samarbete utan de jag använder mest.

1 Google Earth, helt magiska att man kan se hela världen både ovan ifrån och på gatunivå i sin telefon. Perfekt när man rester för att se vad som finns i närheten.

2 VSCO,  bra foto app som är lätt att redigera bilder i, finns tillvall att köpa men räcker gott och väl i gratisvariation.

3 Blocket, alltid kul att fönster shoppa

4 Google Foto, enkelt att sortera sin foton online grattis och en grym sökverktyg för att hitta bland sina bilder.

5 Shazam, bästa hjälpen för att komma på vilken låt det är, eller hitta nya låtar man inte hört innan. Kan bli tokig när jag hör en bra låt och inte kan hitta den, funkar till och med att nynna melodier för att hitta låtar i appen.

 

Detta är några av mina favorit appar, vilka är era?

 

//Simon

 1. Mina topp 3
  MatHem – Så smidigt och så skönt att slippa trängas i mataffärerna.
  Podcaster – Beroende! Alltid en pod i öronen på bussen, promenaden, löprundan etc.
  Swish – Kommer inte ihåg hur det var innan 😉 den bar förenklat så mycket.

 2. Hej Camilla!

  Jag är en stor beundrare av dig och ser på alla program där du är gäst. För några veckor sedan såg jag dig på tv där du hade en väldigt fin tröja med en katt på. Jag skulle vilja överraska min moster med en sådan tröja! Kommer du möjligen ihåg var du har köpt den? Kram Marie

 3. Förutom sociala medier som jag använder alldeles för mycket…

  Snapseed, lätt att redigera lite i bilder på ett kul sätt.

  Google photo för att samla mina bilder.

  TSP-lex som är ett teckenspråkslexikon. Jobbar som lärare för elever som har en hörselnedsättning eller är döva. Har jag glömt bort ett tecken eller stöter på ett tecken jag inte kan så är det lätt och smidigt att leta reda på det i den appen.

  Har en app för att styra vilket program jag ska ha på mina hörapparater.

  Annars är ju Swedbank, BankID och swish något som är svårt att leva utan idag.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Sommarlov

Vem kommer inte ihåg sommarloven när man var liten

Simon:

Sommarlov, vilken magisk upplevelse, alla minnen från när jag var liten. När jag var liten bilade vi mycket till spanien, med bil & husvagn. Det är en riktigt lång resa, 220 mil enkel väg + en 8 timmarsbåtresa =)

Vi åkte till samma Camping varje år som ligger i Tarragona, La Plana. Det tog några dagar att åka ner, och det kanske inte var det roligaste när man var liten att sitta i en bil med Mamma & Pappa utan AC, det fanns inget som Ipad, eller Iphone eller att kolla film i bilen var inte heller en möjlighet. Men det gick, och det gick väldigt smidigt, trots att vi körde över 50 mil alla dagar, stannade på olika Campingplatser i Europa och så blev alltid några dagar i både Tyskland och Frankrike innan vi kom fram.

Mamma & Pappa hade alltid sparat sin semester och tog ut nästan allt på sommaren så vi spenderade ofta 6 veckor på dessa resor, och det var verkligen underbart. Campingen ligger precis in till stranden och det var både folk som tältade och hade husvagnar och det fanns även lägenheter att hyra. Vi provade faktiskt att hyra lägenhet något år också, men det blev faktiskt mest att vi åkte ner med husvagnen. Det är något speciellt med de semestrarna från när man är liten, jag kan än idag komma ihåg lukterna, ljuden från havet. Älskar det ljudet, dundret som kommer när vågorna slår, finns inget bättre att som till.

 

Här är lite bilder från när jag var liten och våra sommar semestrar till Spanien:

IMG_5940

 

IMG_5942

IMG_5943

IMG_5944

IMG_5945

IMG_5946

IMG_0461

Så mycket minnen när jag tittar på dessa bilderna, och jag har ganska lätt för att bli brun som kanske ses på bilden ovan…

Det är något magiskt med att resa, och vi åkte alltid tillbaka till samma Camping, och det gjorde alla andra också så det blev verkligen som en familjecamping trots att folk kom från olika delar av Europa ditt.

Det kanske låter helt konstigt och men det gick en tågräls genom hela Campingen som delade upp den i två delar, och man fick gå under en den genom en tunnel för att komma till stranden, eller receptionen beroende på vilket håll man skulle. När det kom tåg så dundrade det i hela Campingen och tågen i spanien är väldigt långa och de kunde ta över en minut innan hela tåget åkt förbi Campingen. Men det gjorde igen, visst första natten man skulle sova kändes det som att det släpptes en bomb mitt i Campingen men sen vande man sig och det var till och med skönt att sova till ljudet av de.

Härliga minnen att tänka tillbaka till, och det för mig är en av meningarna med livet, just att skapa minnen.

Vad har ni för planer på semester i sommar?

//Simon

 1. Camilla!
  Jag behöver pepp.
  Har en 2,5 åring och en 9 månaders och sen fyra månader tillbaka är nätterna KAOS. Lillan är sååå orolig på nätterna men kommer inte till ro oavsett vad vi gör. Detta resulterar i två dödströtta föräldrar men även ett storasyskon som inte får sova ifred. Vi känner att vi har testat ALLT och orkar inte mer, nu tänker vi börja med sova hela natten från och med torsdag. Kan du snälla ge mig lite pepp och dina bästa råd utöver all läsning som finns från Anna W? Tack på förhand!

 2. Jag minns när du och jag hittade varsitt svärd i plast, i någon affär (i en lada?) där allt (?) kostade 100 pesetas. Jösses, vad vi lekte med de där svärden sen! Invecklade och långa lekar som roade oss enormt. En annan gång gjorde vi en tipspromenad som de vuxna fick ”gå” där de sedan vann olika sorters godis 😊. Sköna somrar på La Plana var det verkligen.

 3. Känner precis likadant för sommarlov ännu idag. Sovmorgnar, havsbad, villaliv, båtar och glass. Lugnt o kravfritt. Med familjen. Trots att jag är 40+. Har ännu barndomssomrar. För mina barn. Lika njutningsfullt o kravlöst som då.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Höstens bästa tips

Nu är sommaren här, men det finns något jag hoppas att några av er vill följa med på i höst.

Simon:

I min bok ”Träning för latmaskar” ger jag praktiska tips till alla som önskar ta klivet från latmask till motionär. Träningsresan Simon Sköld Mallorca är därför en perfekt start för dig som vill komma igång med din träning på ett inspirerande och resultatgivande sätt.

Datumen är 2-8 oktober
Jag kommer att hålla i två kampsportinspirerade träningspass om dagen och varje enskilt träningspass är unikt framtaget för just denna grupp. Kampsport är den ultimata träningen för kondition, styrka och smidighet och är den träningsform många Hollywood kändisar använder för att komma i superform!

Det spelar ingen roll vad du har för bakgrund, om du tränat kampsport tidigare eller inte, alla kommer kunna vara på alla pass som de vill, kommer anpassa träningen därefter och ni får jättegärna komma med önskemål under veckan vad ni vill träna mera på!

Bästa med en träningsresa är att man både kan träna bra och njuta och ta de lugnt. Kan både vara den perfekta starten för den som vill komma igång med träningen eller en bra push för dig som kommit igång och vill utmana dig lite extra. Alla kan vara med och träna.

Goactive, mma, mallorca, simon sköld, kampsport, träning för latmaskar, stjärnfamiljen

Men det handlar inte bara om kroppen. I kampsport är även den mentala biten viktig, ju lugnare du är i sinnet, desto bättre blir du i din sport. Därför tränar vi även yinyoga, ett fantastiskt komplement till den övriga fysiska träningen. Yinyoga är en återhämtande yogastil som handlar om att ge sig hän och släppa taget för att stilla kropp och sinne. Det kommer vara Åsa Nyvall som håller i Yinyoga under denna träningsvecka.

Du kan läsa mer om hotell, anläggningar, med mera här och även boka din resa!=) Hoppas vi ses!

Kom ihåg att den bästa träningen är den som blir av.

//Simon

 1. Wow vad kul att du anordnar på Mallorca ☉⛱😎 Vi köpte precis boende där.
  Tyvärr kan jag inte då men önskar er alla som åker en fantastisk träningsresa 💪

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

En magisk dag

Igår blev jag 30 år och det är en dag jag aldrig kommer att glömma, den var helt magisk.

Simon:

Nu är jag inte 20 längre, igår var det födelsedag och det blev verkligen en magisk dag som jag aldrig kommer att glömma!

Vaknade och gick det till ett fulldukat frukost bord med våfflor, baguetter, croissanter mm. Jätte mysig frukost med hela familjen och barnen var supergulliga och gratulerade mig ordentligt.

Efter barnen gått till skolan satte jag och Camilla oss i soffan och chillade lite och strax därefter dök mamma och pappa upp och gratulerade mig. Det togs fram en tårta och vi fikade lite, kan säga att jag redan vid detta laget var riktigt mätt.

Födelsedag, polly, farfar, sköld stjärnfamilj,

När vi satt där och hade trevlig ringde det på dörren och när jag öppnar står två av mina tränare där, Ralf & Ricard Carneborn krigsmålade i ansiktet och både träningsredskap och mitzar med sig och det var dags för mig att träna ett pass…

Kan säga att både frukosten och tårtan var på väg ur kroppen på uppvärmningen, mådde så fruktansvärt illa! Det var inte alls kul, men efter en stunds uppvärmning gick det iaf okej och kunde genomföra passet någorlunda iaf.

Födelsedag, polly, farfar, sköld stjärnfamilj,, nackadojo, Carneborn, thegentleman

Födelsedag, polly, farfar, sköld stjärnfamilj,, nackadojo, Carneborn, thegentleman

Födelsedag, polly, farfar, sköld stjärnfamilj,, nackadojo, Carneborn, thegentleman

Verkligen ett roligt men jobbigt pass och uppskattar jättemycket att ni tog er tid och kom och plågade mig lite.

Efter träningen så blev det dags för lunch och det var inte vilken lunch som helst utan det var Jessica Ortman som vann Grillmästarna som kom och grillade till oss och det var verkligen hur gott som helst. Stort tack för det Jessica. Men innan vi åt lunch så anslöt ytterligare lite vänner, och det gjorde de verkligen med stompa och ståt.

Födelsedag, polly, farfar, sköld stjärnfamilj,, nackadojo, Carneborn, thegentleman

Födelsedag, polly, farfar, sköld stjärnfamilj,, nackadojo, Carneborn, thegentleman

IMG_8875

Så häftigt med lite säckpipa och en trumma, grannarna tycker nog vi bara blir värre och värre, men hoppas att de gillar oss ändå!

Födelsedag, polly, farfar, sköld stjärnfamilj,, nackadojo, Carneborn, thegentleman

Det var helt magiskt gott och ja, kan säga att jag var inte hungrig många sekunder igår.

Efter lunchen hängde vi lite och pratade och bara myste allihop tills det var dags att gå ut på gatan och se nästa överraskning…

Alla som följt mig någonting här eller någon annanstans kan inte ha missat att jag älskar bilar, och självklart skulle den passionen också beröras idag! Vi går ut på gatan och runt hörnet kom en…

 

Födelsedag, polly, farfar, sköld stjärnfamilj,, nackadojo, Carneborn, thegentleman, mclaren, autoropa

Mclaren…

Stjärnfamilj, läckberg, sköld, Simon, födelsedag, mclaren, autoropa

Kan inte med ord beskriva hur fantastisk denna bil är!

Stjärnfamilj, läckberg, sköld, Simon, födelsedag, mclaren, autoropa

Stort tack till Autoropa som vågade låta mig prova detta mästerverk, Polly tyckte också Pappa hade bra bilsmak=)

Stjärnfamilj, läckberg, sköld, Simon, födelsedag, mclaren, autoropa

Detta är troligtvis den häftigaste bil jag har kört i mitt liv och kommer vara ett minne för livet.

Efter detta var det dags för nästa aktivitet som faktiskt inte var planerad för jag skulle igentligen fått hoppa fallskärm men pågrund av blåsten så gick det inte hoppa och det blev inställt. Men har en fantastisk fästmö och drivna vänner så de hittade ett grymt alternativ och det blev Bodyflight i Bromma istället.

Efter vi hade provat på Bodyflight som är en vindtunnel som man kan flyga i, underifrån är det fyra stora fläktar som blåser så att man kan flyga och det är en riktigt mäktig känsla att prova på. Då åkte vi hem och där väntade det fullt med vänner som var där för att gratulera mig på födelsedagen, ni ska ha stort tack är så glada för att ni kom och det var en supertrevlig kväll med grym mat, som lagades av Daniel Lakatos som tävlade i Sverigesmästerkock. Verkligen hur gott som helst, och det bjöds på en riktigt bra blandning av kroppkakor, råbiff, vårrullar mm. Jag var så mätt igår att jag knappt behövt äta någon mat idag!

Efter alla gästerna gått satte vi oss i soffan och vi var helt slut. Det var en grym dag, jag går som på moln idag bara av att tänka på den! Det var helt fantastiskt! Så ett stort tack till min älskling Camilla som fixat och ordnat allt detta, det var verkligen helt perfekt från morgon till kväll!

 

//Simon

LOADING..

Tillbaka till verkligheten, UFC Globen & frieri

Vilken helg med UFC gala här i Stockholm

Simon:

Säger bara wow vilken stjärna vi har i Alexander Gustavsson. Igår var jag på UFC i Globen tillsammans med min vän Sean och hejade på de svenska som tävlade. Måste säga att alla gjorde riktigt bara ifrån sig, riktigt kul att se och även om inte alla vann är det ingen som behöver skämmas över sin insats.

UFC Sweden, the gentleman, Simon sköld, läckberg, sköld

IMG_5647

IMG_5649

Matchen som alla pratat om och som flest pratat om är självklart Alexander Gustavsson mot Glover Teixeira som båda är riktigt högt rankade fighters i UFC:s lätta tungvikts division. Matchen innehöll nästan mer spänning än vad mina nerver klarade av, det var en tuff match och trots att Alex ledde (enligt mig) hela matchen så är Glover en motståndare som alltid är farlig. Han kunde stå emot så galet många slag och trots att Gustavsson slog ner honom gång på gång så var det inte förens i femte ronden som han kunde avsluta Glover och det var en riktigt snygg kombination av uppercuts som träffade hårt och efter en snygg sido förflyttning följde han upp med en rak höger som avslutade jobbat och proffs som Alex är såg han att det var slut och behövde inte ens följa upp på marken utan han sträckte handen och tog emot publikens jubel.

Det var en magiskt stämning i Globen som inte går att förklara om man inte var på plats. Stämningen var på topp och det var underbart att se Alex få sin vinst. Efter prisutdelningen så kom Dan Hardy in i buren och intervjuade Alex som tackade publiken för allt stöd, men han hade också något annat på sin agenda, han bad dem eskortera in hans flickvän i buren och vi kunde se han hålla något i handen. Förstod direkt vad det var som var pågång, och jodå minsann han gick ner på knä och frågade om hon ville bli hans fru och självklart svarade hon ja.

Så underbart att få vara en del av deras lycka och så glad för båda av hans vinster=)

//Simon

 1. Jag var där i globen och jobbade men hade förmånen att få se matchen från en bra plats. Jag har aldrig sett någon match tidigare, inte ens på TV 😀 Men det var inte sista gången!! Fy satan vad spännande det var och stämningen var verkligen magisk, jag blev helt såld!

 2. hahaha varför måste boxare och fighters stå med händerna så där…. Kul för Alex det är han värd!

 3. Såg ett klipp från matchen o blev faktiskt illa berörd av hur blodigt det var. Han såg helt borta ut!

 4. Hei, vi var også i globen og som du sier kvelden var magisk. Fantastisk kveld som jeg vet man lever lenge på:) synd jeg ikke møtte på deg Simon , stor klem til hele familien fra Oslo

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

UFC Globen

Ikväll smäller det i Globen

Simon:

UFC Globen

Nu har vi landat på Arlanda och är påväg hem till Enskede och det är alltid lika skönt att komma hem igen efter att varit på resande fot. För mig blir det dock bara hem och byta om för jag ska direkt bege mig till Globen och kolla på UFC, som går här i Stockholm ikväll.

Många vänner som går och ska bli så kul att sitta i publiken och heja fram dem! Jag hoppas själv snart få min chans att gå en match i denna organisationen.

När jag började träna MMA för många år sen var det något jag bara kunde fantisera om och att nu faktiskt ha en möjlighet att ta mig ditt är något som gör mig väldigt stolt och otroligt motiverad till att träna hårdare än någonsin!

När jag tränar så har jag alltid ett behov av att ha ett mål, annars ”undviker” jag att pressa mig det där lilla sista extra som jag måste om jag ska kunna tävla.

Alexander Gustavsson går match ikväll mot en mycket tuff motståndare i Glover Tigera och jag tror stenhårt på Alex, han känns hungrig och ser ut att vara i riktigt bra form. Han har gått riktigt hårda matcher och hoppas han tar sig hela vägen till titeln i lätt tungvikt.

En gammal karatekompis till mig gör också debut ikväll, Oliver Enkamp som än så länge är obesegrad i sin MMA karriär och verkligen är ett framtidslöfte inom MMA! Tror att han verkligen kommer ha en lång och intressant karriär och att träna med honom är ett privilegium.

Nu är det dags för en riktigt härligt kväll full med MMA =)

 

//Simon

 1. Hej Simon! Förstår att hemma är bäst:-) jag är likadan och älskar mitt hemma…
  När Camilla har så fullbokat och du inget arbete har att utföra
  Är det.inte skönare vara hemma hos Polly då?

 2. Jag är aldrig på bloggar/instagram el dylikt.
  Men så läste jag om Simon och Camilla i en tidning och ni fick mig att stanna upp och reagera på er vackra relation där ni stolt står upp för er kärlek och inte låter ngt hålla er tillbaka.
  Ni är två förebilder som strålar kärlek i allt ni gör. Jag älskar det!
  Vill bara att ni ska veta vad fint det är det ni gör för varandra och vad som än sägs om er i media mm så ska ni vara så stolta över vad ni står för vad gäller kärlek. Blir alltid glad när jag ser er i ngn tidning el dylikt.

 3. Läste hur en MMA match spårade ur eller kanske inte i Er värld ( det är tydligen enligt regelverket tillåtet) ? där motståndaren ligger blodig likt ett stycke blodigt kött och man forsätter banka på :(( Alltså kalla inte detta för sport detta är slagsmål det kan vem som helst SE. Dessutom påhejad av publiken att ösa på när någon redan ligger fruktansvärt . Jag är däremot väldigt förvånad att Camilla tycker detta ärOK att du deltar i detta vidrigaste påhitt genom tiderna, slåss sparka göra varandra illa så jäkla omoget dessutom nä det gör man bara inte:) Tack för ordet

  1. Simon: MMA är en sport invald i Svenska Riksidrottsförbundet, du kan tycka att det inte är en sport men det är det. Annars är inte fotboll, handboll, ishockey, ridning mm heller sporter. Om en match får dåligt eller inte följer reglerna som är satta så kan man inte dra alla över en kant. Så tyvärr har du väldigt fel.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

10 Års jubileum

Vi är i Madrid över helgen för att fira 10 års jubileum

Simon:

Nu är jag och Camilla i Madrid och det är inte för att lansera och promota hennes nya bok häxan utan det är 10 års jubileum för hennes första bok Isprinssean här.

Spanien är verkligen en speciell marknad, jag har varit med Camilla runt på lite olika ställen i världen när hon har promotat sin bok, men måste ändå säga att Spanien är det stället där hon verkligen är en Rockstar. Fansen är så hängivna och köerna kan vara flera hundra meter långa och många blir helt till sig när de får ta en bild med Camilla.

Det är ett hektiskt schema här nere för Camilla med intervjuer och signeringar som avlöser varandra. Tv-reportage och väldigt lite tid för vila, så när vi kommer till hotellet på kvällarna förstår jag varför hon bara lägger huvudet på kudden och somnar. Idag är det sista dagen och vi har iaf lyckats får några timmar ledigt mitt på dagen i den värsta värmen då det är extremt varmt här redan nu även för Spanien, igår hade vi 38 grader mitt på dagen i skuggan .

IMG_5571

IMG_5565

IMG_5532

Camilla tillsammans med Spanska förläggaren Maite

IMG_5516

En tårta till äran av tioårsjubileum för Isprinssesan

IMG_5504

Här även Joakim Nordin som är Camillas litteratur agent

IMG_5493
Lite måste man hinna pussas också såklart!

Jag är med på endel av signeringarna men måste också hinna jobba och träna lite när jag är här så idag är jag inte med på förmiddagen utan möter upp Camilla efter lunch.

IMG_5554

Hittade en bok igår jag ville köpa, men den hade ingen prislapp så jag frågade i kassan, den kostade bara 800….Euro… Det blev ingen bokaffär igår med andra ord =) haha visste inte att det fanns så dyra böcker, vad är er dyraste bok?

IMG_5577

Vi väljer alltid att lägga dessa resor på de veckor då de stora barnen är hos sina pappor av naturliga skäl då det inte påverkar dem alls. Har alltid fungerat riktigt bra, men nu har vi ju också lilla Polly och vad har vi gjort av henne, hon är hemma hos Farmor och Farfar och vi har fått lite bilder och det verkar som att hon har det toppen =)

 

//Simon

 1. Hej!
  Jag undrar om du kallar dej något annat namn än Camilla, eller vad står där som förnamn på din skylt om din nya bok. Jag ser att där står Läckberg men inte att där står Camilla, där är ju bara en stor båge till ett L. Du får gärna svar denna gång på min fråga.,

 2. Undrar om jag på ngt sätt kan skicka ett meddelande direkt dvs inte skriva hår till ngn av er? Tack på förhand

 3. Trevligt om du svarar på den enkla frågan eller måste man fråga om ert förhållande eller ekonomi mm för att få svar.

 4. Vad är det som är så omöjligt att svara på min fråga, det gäller ju bara att förklara namnteckningen.

  1. Nu är det ju mest troligt inte av mig du vill ha ett svar, men jag tycker mig se klart och tydligt att det står Camilla i namnteckningen… så vet inte riktigt vad du vill att Camilla eller Simon ska svara på 🙂 och tips från coachen, hetsa inte upp dig över småsaker 😉

   1. Hej. Det är en totalt missuppfattning att jag hetsat upp mej, det är bara en vänlig fråga om Camilla kanske kallar sej nå´t annat än Camilla eftersom där bara är ett L. Det verkar som om man ska fråga om ekonomi och annat som egentligen ingen har att göra med.

 5. Simon – jag tycker det är så sjukt kul att du börjat skriva mer! Älskar att få in blandningen när du kommer med dina egna ämnen (nu hamnade den här kommentaren visserligen under Camillas turnerande) men ändå!! Härligt att du är så aktiv också!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

I annonssamarbete med SWIFTR

Yoga & Rörelseträning

I veckan hade vi ett riktigt trevligt event på Altromondo Yoga tillsammans med Swiftr.

Simon:

Som många redan vet tränar jag MMA, det är min stora passion här i livet, och jag älskar verkligen att träna det. Det är något jag kan, något jag är bra på och något som jag varje dag blir bättre och bättre på. Det går inte en dag utan att jag försöker utveckla mig själv som fighter, både mentalt och fysiskt.

Jag har alltid varit stark fysisk och har en bra konditionsnivå, jag kan få min hjärna att pressa mig extremt hårt, genom smärta och obehag. Något jag aldrig behövt träna för, det har bara varit så, så långt jag kan minnas. Men det gör mig inte fysiskt obegränsad, rörlighet har längre varit min största svaghet, jag är absolut rörligare än genomsnittet och dynamiskt kan jag göra det mesta, men med åren har jag blivit stelare och stelare.

Det är något som jag vet om, och eftersom jag vet om det kan jag göra något åt det. Jag försöker rörelseträna minst tio minuter varje dag och det har gjort under för min kropp. Varje kväll innan jag går och lägger mig har jag lite övningar som jag gör framför tv:n innan det är dags att sova och det tillsammans med att jag försöker göra ett Yoga pass i veckan och ser till att få ordentligt med uppvärmning innan träningarna har gjort att jag idag inte alls upplever det som ett problem på samma sätt. Jag kan verkligen känns stor skillnad om jag hoppar över min rörelseträning en kväll, men bara jag kommer tillbaka in i vanan direkt igen så är det ingen fara.

Swiftr, altromondoyoga, Simon sköld, Mma, stjärnfamilj, sköld, läckberg

IMG_5424

IMG_0547

IMG_0556

IMG_0559

IMG_0560

IMG_0564

IMG_0572

IMG_0578

Foto: Vanessa Tryde

I onsdag hade vi ett Yoga event tillsammans med Swiftr på Altromondo Yoga på Stureplan, det var ett riktigt trevligt event och kul att så många kom och deltog. Som med allt där det är en instruktör inblandad i kan det verkligen variera över vad man tycker om träningen och vi hade en fantastisk bra som heter Jenny och driver denna Yoga Studion. Hon fick nog alla att känna ett lugn och faktiskt kunna slappna av och ”glömma” verkligheten en stund under den timmen hon höll pass för oss.

Så till er som aldrig provat Yoga kan jag verkligen rekommenderar er att prova på det några gånger och ge det en chans. På Swiftr kan ni välja mellan 19 olika yoga studios med ca 200 pass i veckan! Läs mer på www.swiftr.se och använd koden SIMONXSWIFTR för att få 20 % rabatt på ditt medlemskap.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Till Zambia med Unicef

Om min resa till Zambia med Jenny Strömstedt och Unicef.

Camilla:

IMG_7053

IMG_7047

IMG_7023

IMG_7016

IMG_6997

IMG_6978

IMG_6937

IMG_6907

 

Nu ligger ju en av filmerna från mina möten med människor i Zambia ute på mitt instagram. Och jag kan inte med ord beskriva denna resa. Jag är så otroligt tacksam att jag fick möjligheten att följa med Jenny Strömstedt och Unicef till Zambia.

Och jag vet helt enkelt inte vilka ord jag ska använda för att bäst beskriva den här resan. Och då är jag ändå författare. Ord är ju liksom vad jag gör. Men känslorna var så blandade. Jag träffade fantastiska människor, såg hopp och möjligheter, men också misär och förtvivlan. Jag såg barn som fick hjälp och jag såg barn som levde i en situation som inte känns bra i magen alls. Jag kommer berätta mer om den här resan allt eftersom, jag håller fortfarande på att smälta den, men jag börjar med att dela lite bilder.

Och vet ni vad jag mest tog med mig hem? Att vi har det väldigt, väldigt bra i vårt land. Jag vet vi har utmaningar oxå, och jag vet många har svårigheter som jag lever väldigt långt ifrån. Jag vet det. Jag är medveten om det. Men det jag såg i Zambia…. Ja, jag kan ändå inte låta bli att sticka ut hakan och upprepa: ”Vi har det VÄLDIGT bra relativt sett”.

 

 1. Hej Camilla, har just lyssnat färdigt på Häxan som ljudbok👍 Vill bara säga att det här är nog din bästa boken i serien👍👍👍 Rekomenderas verkligen, kunde inte sluta lyssna😜

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Svar på vad undrar ni om Simon

Verkar vara endel som missat svaren på vad undrar ni om Simon & några frågor här som jag inte svarat på än, så här kommer de både nya och gamla frågor =)

Simon:

Hur har ditt liv förändrats sen du träffa Camilla?

Det har förändrats enormt mycket, jag var ju singel och 27 år när vi träffades, plötsligt hade jag tre bonusbarn och en sambo. Så visst har det ändrat mitt liv, men det är den största skillnaden som blivit i mitt liv.

Hur förhåller du dig till att Camilla är så framgångsrik och har den goda ekonomin, vi alla vet ju att hon är miljonär?

När jag träffade Camilla så visst jag inte vem hon var, och inte om hennes ekonomiska situation och det var inget som spelade någon roll för mig.

Har ni pengarna ihop och tar gemensamma beslut om dyra inköp?

Ja vi delar på både jobb och ansvar hemma, så visst har vi det gemensamt.

Hur gör ni om du vill köpa en dyr snabb bil, vet att det är ett stort intresse hos dig men Camilla är inte så intresserad?

Har inte kommit ditt än, men det skulle bli en diskussion och ett beslut vi isåfall fattade tillsammans.

Är du en spara eller slösa?

Mer spara än slösa.

Tycker du pengar är viktigt och betyder allt?

Jag tycker absolut pengar är viktigt till en viss gräns, men det är långt ifrån allt. Hellre lycklig i en 1:a än olycklig i ett slott alla dagar i veckan.

Vi har det väldigt bra ekonomiskt och det är vi båda väldigt tacksamma för.

Skänker du pengar regelbundet till någon välgörenhets organisation?

Unicef, är världsförälder och läkare utan gränser har blivit de organisationer jag skänker till mest regelbundet.

Ver att du var med i en reklamfilm för ett spelbolag, hur tänker du om det med tanke på hur många människor som hamnar i speldjävulens klor och blir beroende? Vet att Camilla har sagt att du inte vill göra reklam för cigaretter och sprit för du vill inte stå för de värderingarna. Men spelbolag då?

För mig är det väldigt enkelt, att spela behöver inte vara dåligt för dig. Det är vissa som kan fastna i det beroendet, har vänner som gjort det och det är ett tungt missbruk att ha. Men att spela behöver inte vara dåligt för dig. Alkohol och cigareter är alltid dåligt för en oavsett mängd. Jag själv spelar lite poker ibland, kan beta på någon match, men jag dricker aldrig alkohol eller röker, så det är inte jag helt enkelt. Kan inte göra reklam för något jag själv inte gillar eller använder.

Har ni några tankar på bygga nytt hus ihop och börja om från 0 där ni inreder och tar gemensamma beslut om hur det ska se ut? Du har ju flyttat in i ett redan färdigt hem där allt är Camillas och hennes stil.

Ja det har vi, vi har kollat på det men är ett rätt stort beslut så inget vi stressar med utan vill hitta det som är ”perfekt” för oss. Vi har väldigt olika stil, jag mer modern och Camilla mer gammaldags, så vi vill hitta något som passar oss båda =)

Hur förhåller du dig till om du tycker hennes barn inte uppför sig, är du med och fostrar då eller är det Camilla som tar de mer disciplina åtgärderna? Vet det kan vara svårt med andras barn och att det lätt blir konflikter vad gäller fostran.

Ja detta är inte alltid helt rätt, jag är lite mer strikt än Camilla, men det är vårt hem så vi bestämmer ihop och som i de flesta par kompromissar vi och sen är det de reglerna vi satt tillsammans som gäller. När vi tar fram regler tar vi också diskussion om konsekvenser som gäller om man inte sköter sig. Vi tror att vara öppen och tydlig är det viktigaste för att det inte ska bli några konstigheter i vår familjekonstalationer.

Hur tänker du om det att Camilla är 13 år äldre än dig? Bryr du dig och känner du dig yngre än henne?

Nej aldrig ägnat det en tanke, min pappa är 10 år äldre än min mamma så har inte ens reflekterat över att det skulle spela någon roll.

Vad drömmer du om i framtiden och hur vill du din framtid ska se ut?

Drömmer om att fortsätta leva det lever, vill fortsätta driva företag och även starta nya. Resa och uppleva nu platser tillsammans med Camilla och familjen.

Har du och Camilla lika värderingar vad gäller pengar, politiskt, livets mening, förhållande och annat som är viktigt?

Vi har väldigt mycket lika värderingar, men självklart tycker vi inte helt lika om allt, men det är väl helt okej att inte göra det. Vi båda respekterar varandras åsikter även om det vi tycker olika om.

När ni tjafsar och bråkar (om ni nu gör det!) vad är det om?

Det är sällan, ofta har det med stress och press att göra att det för stunden kanske blivit lite för mycket och då kan det vara vad som helst som utlöser det. Men vi försöker att prata och hela tiden ha en öppen dialog så att vi inte hamnar där.

Tar ni samma ansvar hemma, disk, plocka undan, fixa i trädgården, lägga Polly, städa m.m?

Nej, där tar jag lite mer eftersom Camilla nu har extremt mycket med sin bok och lanseringen av den. Sen tar vi hjälp med städningen så det är inte något jättejobb. Men jag fixar och löser det mesta när det kommer till den biten.

Hur var du i skolan? Tyckte du skolan var viktig eller mer bara ”måste” gå dit?

Jag var annorlunda. Ensamvarg och gillade inte grupper. Hade svårt för grupptryck och hamnade ofta utanför eftersom jag alltid ville gå min egen väg. Hade väldigt svårt med vänner fram till gymnasiet men därefter blev det bättre. Alltid varit rätt duktig i skolan och haft lätt för att lära, var mycket aktiv på lektionerna, men tyckte inte alls om att läsa läxor, men ofta klarade jag mig eftersom jag var väldigt engagerad på lektionerna och lärde mig det mesta där.

Umgås ni lika mycket med dina vänner som med Camillas vänner?

Camilla har betydligt mycket mer vänner än mig, så skulle vi bara titta på antalet vänner så umgås vi mer med hennes vänner än mina, men det är en ganska bra blandning tycker jag.

Vad är dina bästa egenskaper och vad tycker du om hos dig själv?

Jag är extremt envis och målmedveten. Jag vet att jag klarar att pressa mig själv väldigt långt och det är något jag är väldigt stolt över.

Vad är Camillas bästa egenskaper och vad är det bästa med henne?

Hon har världens finaste hjärta, hon är inte bara min fästmö hon är också min bästa vän. Vi har så kul ihop och jag älskar att vara med henne. Hon är galet snygg och ja, vi trivs ihop, jämt =)

Tycker du det är viktigt med märkeskläder, fina klockor och andra associarer? Eller handlar du lika gärna på H&M eller Kapp-Ahl?

Nej det tycker jag inte är viktigt, jag handlar väldigt brett, ibland är det märkeskläder och ibland h&m men helst handlar jag på Rea.

Hur är ditt förhållande till Camillas ex-män?

Det är väldigt okomplicerat, vi kan umgås utan några problem och det är väldigt avslappnat.

Vad arbetar du med? Vet du varit/är PT och skrivit din träningsbok, men vad arbetar du mer med? Kan du försörja dig som MMA-fighter?

Jag har som du skriver i din fråga skrivit en bok, nu är det mycket föreläsningar kring den, ligger även i startgropen med ett annat företag som jag hoppas kunna lanseras till vintern. MMA är endel av min försörjning men inte den enda.

Har du och Camilla samma smak vad gäller musik, kläder, filmer, inredning m.m?

Vi har både lika och olika smak vad det gäller allt ovan, men det är de som jag tror gör att vi kommer så bra överens.

 1. Tycker att du är väldigt rak och ärlig om dej själv Simon,vilket du inte behöver.Att skänka till olika organisationer är behjärtansvärt av alla människor som kan.Men det går ju inte att ge alla.Vi ger naturligtvis till BARNCANCERFONDEN först och främst då vi mist ett barn i denna vidriga sjukdom.Har ju träffat många förtvivlade föräldrar på 3 olika sjukhus.LÄKARE UTAN GRÄNSER är också en organisation som prias.Dom gör ett jättejobb.Men tyvärr kan inte alla skänka för även här i Sverige finns det många som inte har den ekonomin….ha en fin vår och sommar,kram Kia

 2. Ett tips i all välmening.

  ”Feta” texten i frågorna, nästa gång, så blir de lättare att utläsa 🙂

 3. Hej Simon!
  Ska du inte vara med på någon track day eller NTA denna säsongen?
  Var i Anderstorp i helgen och trodde du skulle dyka upp 🙂

  1. Simon: Yes kommer komma, men tyvärr gick det inte till anderstorp, hade massa jobb planerat sen länge! Riktigt otur med datumen iår 🙁

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Städdag

Dags för den årliga städdagen på Måsholmen

Simon:

Idag är det full rulle, städdag på lantstället & styrelsemöte så imorse var det bara att gå upp, packa bilen och köra till Måsholmen. Det obligatoriska medverkandet att vara med och göra iordning här på holmen, klippa lite gräs, rensa bland buskar och träd. Kanske inte det vi helst gör en lördag men det måste göras och vet hur skönt det är när vi blir klara. Blir även styrelsemöte och avstämning i vår samfällighet här ute.

Efter vi är klara blir det att bege sig hemåt igen då jag ska vidare till Nynäshavsbad och både hålla pass och föreläsning, ska bli superkul och riktigt taggad inför det. Älskar att föreläsa och sprida min syn på träningen med förhoppning och mål att kunna inspirera och ge folk en lite annorlunda syn på hur man kan se och jobba med träning!
///Simon

 1. Hej i sommar värmen:-)
  Tråkigt är när ni ber era läsare att ställa frågor men som aldrig besvaras av er? Sen hoppar ni till nästa ämne som oftast är samma som det skrivits om tidigare! Varför gör ni så mot oss?! Ha en fortsatt solig dag:-)🌝

  1. Simon: Vilken fråga är det du inte fått svar på? Gått igenom kommentarerna under inlägget vad undrar ni om simon och de som är där har jag svarat på =) Kan det vara så att du frågat under något annat inlägg? Skriv gärna frågan igen isåfall för då har vi missat den =)

 2. Hej igen Simon!

  Du får gå igenom dina gamla blogginlägg, där är massor av frågor både från mig och många andra! Det är så många frågor jag har ställt, jag ska se om jag kan kopiera de så får du dom igen!

 3. Här kommer frågorna som jag ställde den 29/4 då du ville att vi skulle ställa frågor till dig!
  Har påminner dig ett par ggr. Du svara på andras frågor och skrev du skulle fortsätta svara på de andra! Men du har kanske glömt bort det eller inte haft tid.

  Sen är det ju förstås du som avgör om du vill svara eller inte.

  Hur har ditt liv förändrats sen du träffa Camilla?

  Hur förhåller du dig till att Camilla är så framgångsrik och har den goda ekonomin, vi alla vet ju att hon är miljonär?

  Har ni pengarna ihop och tar gemensamma beslut om dyra inköp?

  Hur gör ni om du vill köpa en dyr snabb bil, vet att det är ett stort intresse hos dig men Camilla är inte så intresserad?

  Är du en spara eller slösa?

  Tycker du pengar är viktigt och betyder allt?

  Skänker du pengar regelbundet till någon välgörenhets organisation?

  Ver att du var med i en reklamfilm för ett spelbolag, hur tänker du om det med tanke på hur många människor som hamnar i speldjävulens klor och blir beroende? Vet att Camilla har sagt att du inte vill göra reklam för cigaretter och sprit för du vill inte stå för de värderingarna. Men spelbolag då?

  Har ni några tankar på bygga nytt hus ihop och börja om från 0 där ni inreder och tar gemensamma beslut om hur det ska se ut? Du har ju flyttat in i ett redan färdigt hem där allt är Camillas och hennes stil.

  Hur förhåller du dig till om du tycker hennes barn inte uppför sig, är du med och fostrar då eller är det Camilla som tar de mer disciplina åtgärderna? Vet det kan vara svårt med andras barn och att det lätt blir konflikter vad gäller fostran.

  Hur tänker du om det att Camilla är 13 år äldre än dig? Bryr du dig och känner du dig yngre än henne?

  Vad drömmer du om i framtiden och hur vill du din framtid ska se ut?

  Har du och Camilla lika värderingar vad gäller pengar, politiskt, livets mening, förhållande och annat som är viktigt?

  När ni tjafsar och bråkar (om ni nu gör det!) vad är det om?

  Tar ni samma ansvar hemma, disk, plocka undan, fixa i trädgården, lägga Polly, städa m.m?

  Hur var du i skolan? Tyckte du skolan var viktig eller mer bara ”måste” gå dit?

  Umgås ni lika mycket med dina vänner som med Camillas vänner?

  Vad är dina bästa egenskaper och vad tycker du om hos dig själv?

  Vad är Camillas bästa egenskaper och vad är det bästa med henne?

  Tycker du det är viktigt med märkeskläder, fina klockor och andra associarer? Eller handlar du lika gärna på H&M eller Kapp-Ahl?

  Hur är ditt förhållande till Camillas ex-män?

  Vad arbetar du med? Vet du varit/är PT och skrivit din träningsbok, men vad arbetar du mer med? Kan du försörja dig som MMA-fighter?

  Har du och Camilla samma smak vad gäller musik, kläder, filmer, inredning m.m?

  Tack för mig och hoppas du svarar denna ggr.

  1. Simon:
   Har svarat på de flesta frågorna ovan, men några var nya. Nu ligger iaf svaret på alla dessa frågor i senaste blogginlägget. Får du flera frågor får du ställa dem så ska jag hålla bättre koll på att de blir besvarade =)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Rapport om Nemi

En liten statusrapport om situationen med nemi

IMG_7289

 

Hej! I’m back!

Ni som följer mig på insta vet ju att jag haft lite mycket på sistone och tusen bollar har tappats mellan stolarna för min del. Inklusive bloggen. Har varit lite ”survival mode” för min del sista veckorna men har nu gjort en välbehövlig rensning i min kalender, och tar nya tag.

Och något som många av er frågat om är ju min älskling Nemi. Vi har ju haft problemet ända sedan Polly föddes att hon börjat bajsa och kissa inomhus – och inte i lådan…  Tror inte det bara är Pollys ankomst som utlöst det, utan det var nog helt enkelt bara det som blev droppen – hon var inte jätteförtjust när vi skaffade de andra tre katterna heller.

Och tyvärr går det ju inte att fortsätta ha situationen med en katt som dagligen kissar och bajsar inomhus, på skor, på mattor, osv osv. Men innan vi överväger t ex omplacering ville jag prova allt annat. Så vi var på Bagarmossens djursjukhus för ett par veckor sedan för undersökning, och jag fick då lite råd om saker jag kunde prova. Bland annat att sätta det lugnande medlet Felliway i eluttag i det rum där Nemi är mest, och även att strö ett lugnande medel på katternas mat. Plus fler lådor. Och jag har provat både de två förstnämnda tipsen – plus att vi nu ställt en kattlåda i hallen. Egentligen har vi ju inte velat ha en kattlåda där, som första sak man möter när man kommer in i huset. Men nöden har ingen lag, och det har faktiskt hittills funkat! Nemi går på den lådan och har bara gjort två ”olyckor” och det var medan jag var bortrest en vecka till Zambia, och hon blir alltid lite orolig när jag är borta.

Så vi hyser försiktigt hopp att det kan lösa sig. Jag vill ju inte behöva omplacera henne, samtidigt vill jag ju inte hon ska vara stressad och olycklig. Egentligen passar ju vårt hem inte henne. Det är för många barn, för många andra katter, för mycket liv och rörelse för hennes smak. Hon är gladast när bara jag och hon är hemma, och jag tror att drömhemmet för henne egentligen skulle vara hos någon stillsam pensionär som är hemma mycket och inte har massa barn och djur runt henne. Men samtidigt älskar hon mig och det skulle ju vara en stress i sig för henne att behöva bli omplacerad ännu en gång. Plus jag skulle sakna henne något vansinnigt.

Så nu kör vi på så här och ser hur det går. Skulle beteendet börja igen, får vi ta oss en funderar till på vad som är bäst för henne. Men just nu går det bra. 🙂

 1. Jag är ju lite av en crazy catlady, har fyra egna och håller på att startar en mindre uppfödningen.

  Jag hade nog provat att ha fler Felliway i också, annars är nog allt rätt. Som fler lådor exempelvis.

  Jag har för mig att ni bor i ett lite större hus och man brukar säga en per 70 kvm eller en per våning.

  Hoppas verkligen att det håller i sig så hon får sina sista år hos er. (Hade för mig att hon var några år men kan ha fel…) Sen växer ju barnen upp och de andra katterna också så hon kan ju få det lite lugnare längre fram.

 2. Vi fick placera om vår ena katt efter att dottern föddes.
  Han var världens goaste och älskade allt och alla. Gärna ligga i knät eller sova i famnen på en om nätterna. Märktes först ingenting men efter ett tag när hon blev mer rörlig och ibland när hon skrek så blev han så rädd! Hoppade till, pälsen blev som en boll och försökte hitta närmaste ställe att fly.
  I samma veva smet han också ut första gången och efter det ville han bara ut varje gång min tjej kom när eller lät för mycket.
  Så vi la ut en annons, hittade en tjej på som bodde ute på landet och jobbade hemifrån så han skulle få mycket sällskap och kunna vara ute utan stora vägar i närheten.
  Blev en så bra lösning för oss alla även om det var ett väldigt svårt beslut

 3. katter är så känsliga. Jag har två och hade jag vetat hur olycklig mim Nisse skulle bli av en ”syrra” så hade jag avstått. Han var så omhändertagande gentemot vår lilla kattunge, som i sin tur var livrädd i tre dagar (😟). I ett helt år upplevde vi att vår Nisse mest var deprimerad, sorgligt nog. Vi fick helt e helt läsa på en himla massa och sedan började operation skapa förtroende. Och idag, är han en glad och lycklig kille igen.

 4. Hej,

  Skönt att det blivit bättre med Nemi. Feliway har funkat mycket bra för oss båda gångerna vi fått barn. Vår Winston blir lugnare då. Ett annat tips är även att kontakta Kattbeteendevetaren Susanne Hellman Holmström. Jag var på en föreläsning med henne en gång. Så bra! Lycka till. Vi verkar ha samma kärlek till katter du och jag.

 5. Hoppas att ni lyckas…vår Ragdoll tyckte inte om att vår lille ”bondkatt” måste avlivas.Efter det kissades det i sängar och bredvid lådan.Vi köpte också Felliway och kämpade ett tag.INGET HJÄLPTE!!!!Fick då en snilleblixt….vi bytte miljö när jag fick psykos efter ett av barnen och då åkte vi ett tag till vårt hus i Strömstad.Gjorde samma med katten några dagar och tro det eller ej….han slutade att kissa mer än i sin låda.Vem vet om inte MILJÖOMBYTE vore bästa medicinen för katten.Man provar ju allt!!!!Lycka till kram Kia

 6. Som nån sa här tidigare, lite miljöombyte kanske vore bra. Mamma Gunnel kanske vore villig till lite sällskap. Skulle hon inte trivas där så är det ju lätt att flytta hem henne igen. Äh det är så lätt att hitta de bästa lösningarna på nån annans problem 😂 Hoppas det löser sig på bästa sätt för allt och alla.

 7. Min katt blev svartsjuk på mitt ex.

  Han är lycklig att matte är singel 🙂

  Det är han och mamma! Hihi

 8. Har själv skaffat katt för andra gången och trodde aldrig jag kunde bli så fäst vid det lilla pyret som jag är. Världens (tycker jag :)) goaste katt. Ska nu igen vara borta från henne en vecka o bryr mig för henne…hoppas det löser sig med er Nemi. Det tråkiga är om man behöver placera om det djur man haft från början… har man tre andra katter så är det inte så konstigt. Annars läser man ofta att det djur som fanns först i familjen inte kommer överens m det nya så då placeras den första hunden / katten bort…lycka till ❤️

 9. Hade samma problem med min katt när vi skaffade en kattkompis. Testade feliway, var hos veterinären och tog olika prover, skaffade en extra kattlåda – allt utan resultat. Sen träffade vi en veterinär som tipsade oss om zylkene, ett kosttillskott för katter och hundar, egentligen helt utan bevisad effekt men det har verkligen fungerat för oss!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

I annonssamarbete med SWIFTR

Rörlighetsträning

När jag var yngre så var rörlighetsträningen inget jag kände att jag behövde spendera tid på, men närmar mig 30 och behöver mer och mer tänka om!

Simon:

Livet förändras mycket med åren, jag började med kamsport när jag var 14 år gammal och då var både uppvärmning och stretching inget som prioriterades högt över huvudtaget. Man kunde göra full fart utan problem oavsett om jag var uppvärmd eller inte, kan säga att den tiden är long gone!

Idag behöver jag verkligen fokusera på att jobba med rörlighet och jag gör det dagligen. Jag har även hjälp av en kiropraktor, Torbjörn Ogeùs som jag går till med jämna mellanrum, inte för att jag har en skada utan jag gör det i förebyggande syfte vilket jag känner har gett mig stora framsteg. Vi jobbar mycket med rörlighet och med hans kunskaper och min erfarenhet av min kropp, träning och kampsportsbakgrund så har vi optimerat hur jag ska rörlighetsträna för att få bästa resultatet.

Något som jag vill och försöker göra varje vecka är Yoga, det får mig även att slappna av i huvudet då jag ofta har rätt full fart där inne. Men när jag kör Yoga tvingar jag mig själv att inte tänka på något annat under åtmindstånde en timme och första minuterna tycker jag faktiskt att det är superjobbigt, men efter de så försvinner det och jag kan slappna av. Jag tränar mycket och återhämtningen är det jag idag prioriterar som den viktigaste delen i min träning för att om jag inte återhämtar mig, kommer träningen inte ge några positiva resultat!

swiftr, yoga, rörlighetsträning, mma, sköld, läckberg

Den 24 maj kl 16.00 kör jag tillsammans med Swiftr ett yoga event på altromondoyoga mitt på Stureplan. Jag är där och det utlovas underbar yoga i harmonisk miljö och lyxiga goodiebags. Skicka ett mail till hello@swiftr.se för att boka din plats. Det finns begränsat med platser och ni som får en plats får ett bekräftelsemail. Pris: 100 kr per person som dras av priset om ni tecknar ett Swiftrmedlemskap.

Hoppas vi ses där//Simon

I samarbete med Swiftr

  1. Simon: Det är det, på lördag är jag på nynäshavsbad och håller både träning & föreläsning 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Farföräldrar & Barnbarn

Att se mina egna föräldrar med mitt barn, det är något som värmer mitt hjärta enormt

Simon:

När jag fick reda på att vi skulle skaffa barn blev det verkligen överväldigande, både för mig och folk i min omgivning. Efter ett tag så förstår man ju att det är flera än bara jag som påverkas. Mina föräldrar t.ex skulle för första gången bli farmor & farfar, visst är de det till mina bonusbarn, men det blir lite annorlunda när det blir ens biologiska och då framförallt för att man är med från början.

Första gången som jag såg min mamma hålla Polly slog mitt hjärta volter, det var helt magiskt att se dem ihop och då förstod jag hur mycket detta kommer ändra inte bara mitt liv, utan även deras. De är fantastiska farföräldrar, världens bästa och Polly älskar dem så mycket. Hon har varit hos dem sen hon var liten och det är något jag är så glad för, de har ett eget band och Polly är supertrygg med både oss och dem. Hon sover där ibland när vi behöver hjälp och det har aldrig varit något problem med att hon inte gillar att vara där.

stjärnfamilj, läckberg, sköld, polly, farföräldrar, farmor, farfar

IMG_1810

Här är de alla tre på julafton, det var en partyprincessa som aldrig blev trött den kvällen.

IMG_5016

Tror det är Farfar som är mest såld, hon får honom att göra som hon vill, när hon vill… haha

stjärnfamilj, läckberg, sköld, polly, farföräldrar, farmor, farfar

IMG_5025stjärnfamilj, läckberg, sköld, polly, farföräldrar, farmor, farfar

Världens bästa farmor, och det är också favoriten =)

stjärnfamilj, läckberg, sköld, polly, farföräldrar, farmor, farfar

Inte det lättaste att ta bild på barn, men ja det blev iaf en rolig bild =) Go och glad unge är det iaf, och för mig så oväntat hur mycket det betyder för mig att se Polly med mina föräldrar.

Vad påverkade dig mest när du fick barn? Eller snarare vad var mest oväntat att du skulle reagera så positivt på?

 

//Simon

 1. För mig är det nog fortfarande hur lugn jag var över faktumet att bestämma tillsammans att nu börjar vi försöka skaffa barn nr 1.
  Jag brukar alltid tveka inför stora beslut, ha ångest och väga alla för- och nackdelar innan jag tar ett beslut men när det kom till att vilja bli mamma så var det så självklart.
  När jag sedan blev gravid efter 1månads försök så trodde jag att ”nu kommer snart chocken” men det gjorde den aldrig och inte ångesten heller, inte ens för förlossningen. Det kan fortfarande vara en sak jag ser tillbaka på och imponerad över mig själv att hela jag ville verkligen bli mamma och var inställd ända in i själen på det.

 2. Att bli mormor är så obeskrivbart. Den kärleken man känner. Så stort. Om ditt hjärta slår volter, Simon. Så är det inget mot hur dina föräldrars hjärta slår. Tror ingen kan fatta hur man känner! Kärleken till ens barn är det största, men att bli mormor är en annan dinension på något vis.

 3. 2003 blev jag farfar. Livet blev så mycket bättre! På något sätt! Kunde ”sprätta” omkring och kalla mig farfar. Stolt.
  Såg fram emot alla jular och semestrar vi skulle ha tillsammans.
  Tyvärr har det inte blivit så.
  Förstod aldrig min sons och hans tjejs missbruk.
  Nu, dom senaste åren jobbar jag för att försöka hålla kontakt med mitt barnbarn. Han är inne på sitt tolfte (12) familjehem.
  På lördag skall vi träffas. Vill veta var/hur/vem han är placerad hos.

 4. Miste tyvärr vår älskade farfar alldeles för tidigt, vår minsta var då fyra o kommer inte att ha några direkta minnen från honom förutom det vi berättar såklart. Har mormor för långt borta men farmor bor ca fyra mil bort så hon försöker vi träffa ofta så de kan ha en relation. Annars har vi såklart andra vuxna i bilden som har blivit lite komplement. Tror det är jätteviktigt med flera vuxna förebilder, dels behöver msn barnvakt haha men också de ska finnas där i tröst o glädje som barnet kan ty sig till. Tack för en trevlig blogg. Läser varje dag. Kram från Katrineholm och vackra Sörmland

 5. Det som har påverkat mig mest som mamma är den ovillkorliga kärleken. Jag tror inte det finns någon annan och så stark kärlek. Jag skulle gå genom helvetets portar när det gäller mina ungar. Kram och tack för en blogg som berör/Åsa

 6. Kärleken jag känner. Och jag tänker varje dag hur tacksam o glad jag är över mina barn o vilken lyx det är att få vara med dem! Jag vet de en dag flyttar så jag försöker VERKLIGEN njuta o ta vara på varje dag och jag älskar vara deras mamma o funderar ständigt på den rollen o vad som är bra/dåligt. Barnen utvecklas ju hela tiden så rätt som det är har man en ny individ framför sig. All denna glädje o kärlek ! Överväldigad av den ! Superkul med barn från dag ett! Älskar vara med dem

 7. Det är livets efterätt, min Adam 4,5 och Filippa 7 mån är mitt allt, är så tacksam och glad att jag som mormor får uppleva detta och endast 52 år, tyvärr fick aldrig min Moja uppleva barnbarnen hon åkte till änglarna 47år och därför är jag tacksam för varje dag jag vaknar och ännu en ny dag att uppleva 💕💕💕💕💕😎

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

I annonssamarbete med SWIFTR

Mjölksyra träning

Mjölksyra träning är något som många hört talas om, nedan kan ni se när jag provade på en form av det på Acid Traning tillsammans med Swiftr

Simon:


I veckan som var provade jag på Acid Training tillsammans med Swiftr, vilket verkligen är vad det låter som – mjölksyraträning. Det var superkul, men verkligen ett jobbigt pass där man jobbar med pulsband och hela tiden tränar efter sina egna förutsättningar!

När man kommer ditt sätter man på sig ett pulsband och de har tre olika typer av maskiner som man jobbar på, cykel, rodd och stakmaskin. I min bok träning för latmaskar skriver jag lite om olika pulszoner och här jobbar man i de tre högre. På passet kör man på grön-, gul- och röd zon, som är vad det låter: okej, jobbigt och extremt jobbigt.

Man jobbar 2 minuter på grönt, går direkt till 2 minuter på gult och avslutar med 1 minut på rött, där det bara är att ge allt man har. Detta gör man två gånger efter varandra på samma maskin innan man byter.

Ett riktigt roligt och effektivt träningspass med bra pepp från instruktören som även gav tips på hur man skulle tänka och kunde förbättra sin teknik.

Kan varmt rekommendera dem ett besök. På www.swiftr.se kan ni skaffa ert eget medlemskap och anger ni koden SIMONXSWIFTR får ni 20% rabatt de tre första månaderna.

Onsdagen 24 maj kl 16 så kör jag dessutom ett yogaevent på Altromondo yoga på Stureplan tillsammans med Swiftr. Vill du vara med och yoga med mig och få en grym goodie bag så mailar du hello@swiftr.se. Glöm inte att ange om du vill ta med en vän också. Deltagandet kostar endast 100 kr och du behöver inte ha några förkunskaper!

I samarbete med Swiftr

 1. Jag skulle vilja köra ett pass som Martin Lidberg kör! Tycker han är grym och går in i det han gör 100% ycket seriös och stark.
  .. Ni är ju i samma bransch och det vore fånigt av mig att fråga om du tittade när han vann mästarna.
  Det gjorde säkert dem flesta:-)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Två dagar kvar

Nu är det två dagar kvar tills Camilla kommer hem, och jag saknar henne väldigt mycket!

Simon:

Tiden har gått rätt fort denna veckan, men vad jag saknar Camilla! Vi är inte ifrån varandra så ofta, och självklart är det bra att vara det ibland och få göra just det sakna.

På söndag kommer hon hem och det ska bli så mysigt, vi har kunnat höras lite under veckan även om det inte har varit jättebra täckning alla gånger. Så stolt över att Camilla valt att göra denna resan, hon har ett galet intensivt schema med lanseringen av sin nya bok, men när hon fick frågan om detta så tvekade hon aldrig, jag ska åka ner, vi måste lösa det bara. Så blev det också!

IMG_4895

IMG_4897

IMG_4912

IMG_4913

Jag har alltid varit tacksam över den vardagen vi tar föregivet att kunna leva i, men blir ännu mer tacksam desto mer jag ser och upplever andra delar av världen. Tack alla ni som är med och gör världen till en bättre plats att leva på!

 1. TA HAND OM VARANDRA!!! När din älskade Camilla kommer hem
  Glöm inte att KÄRLEKEN ÖVERVINNER ALLT!!!Kram Kia

 2. Fråga till dig, Camilla. Ni betalade era resor själv, men får ni inget för att de sedan sänds, eller för att dra in nya faddrar? Inte ett öre för en veckas jobb i din annars intensiva period? Imponerande om ni inte får nåt. Sen undrar jag om det lätt går att hitta hur stor del av det vi ger, som går direkt till de behövande?

 3. En fråga till Simon: Dessa initiativ är ju jättebra och det är fint att ni lyfter fram dem i bloggen.
  Jag blev bara lite förvånad när du skrev att du inte skulle skänka pengar till hjälporganisationer om du valde pengar på lotto, jag får det liksom inte att gå ihop.

 4. När svarar du på alla frågor som du/ni ville vi skulle ställa dig?

  Jag har frågat en hel drös med frågor, väntar med spänning på svaren 😄

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Mina laster

Eftersom jag håller på med elitidrott och tränar väldigt mycket samt inte dricker alkohol verkar många få lite förutfattade meningar.

Simon:

Jag har sedan jag var 14 år tränat väldigt mycket. Det är något som jag verkligen älskar, vill göra och får mig att må bra. Jag har gjort valet att inte dricka alkohol, och nej jag är inte nykterist, jag blir inte galen och slåss om jag dricker. Jag tycker inte att det är gott, jag tycker verkligen att det smakar sjukt äckligt! Att det sen är bra för kroppen att låta bli är en stor bonus!

 

Har jag inga laster då? Självklart har jag det, älskar både godis och skräpmat! Igår när Polly lagt sig beställde jag en kebabpizza med en option pommes vid sidan av och åt allt ihop… Så kan det bli ibland, men det är inget jag kan göra varje dag, då skulle det inte spela någon roll hur mycket jag tränade. Men ibland kan jag göra ”dealer” med mig själv. Dealen igår var att jag beställer en Pizza och tränar tills den kommer, det var mitt sätt att kompensera det igår!

Så visst har jag laster även att jag är elitidrottare, vissa dagar är de jobbigare att stå emot än andra, men när jag är påväg mot match så kan jag inte fuska, då måste jag vara strikt.

Vad har ni för laster, och vad är svårast att motstå?

Jag har inga problem att vara utan onyttigheter på dagarna, mitt sug kommer på kvällen och då tycker jag att det är väldigt svårt att motstå och ibland faller jag ditt även om jag vet att jag inte borde det. Försöker undvika socker i största möjliga mån, hellre en Pizza eller någon annan skräpmat än en godispåse, det är för att jag känner att det påverkar mig mindre, och framför allt så får jag inte sug efter skräpmat flera dagar i rad, snarare tvärt om. Men godis skulle jag kunna äta varje dag om jag inte hade något som stoppade mig!

IMG_3636

En tårta från Pollys födelsedag, och ja hur svårt är det inte att motstå detta…

//Simon

 1. Jag känner igen mig SÅÅÅ mycket! Jag älskar lösgodis och suget kommer alltid på kvällen. En sak som jag börjat göra på sistone är att borsta tänderna direkt efter kvällsmaten. Det hindrar sockersuget enormt. Hett tips!

 2. Chips och dip är min överlägset största last. Godis kan jag lätt låt bli, men chipsen är svåra. Sen älskar jag att baka vilket brukar bli vårat helgmys med barnen. Att äta hembakade kärleksmums framför Melodifestivalen känns någonstans lite bättre än att trycka en skål med lösgodis fullt med tillsatser.

 3. Åh du är inte ensam😊, min största last är hembakat fika 🙈 skulle kunna äta det alla dagar i veckan 😂 det är ju sååå gott 😋

 4. Chips och cola är mina största laster, så fort barnen somnat är det Netflix, chips och cola som gäller. Säger varje dag att ikväll ska jag inte äta chips men kl 20.00 så står allt på bordet i vardagsrummet och väntar på att förtäras.

  http://nouw.com/miniochluna

  1. Alltid tvärtom för mig… när jag handlar mat tänker jag jämt att äsch jag kommer inte vara sugen på godis eller chips ikväll, jag hoppar över det…. sen när barnen somnat har jag inget gott…:( i nästa fall har min man köpt något😄

 5. Själv har jag märkt att jag blir söt och/eller fett sugen på kvällen när jag ätit nyttigt eller lite under dagen eller rört mig mycket. Så att äta ordentligt under dagen och inte slarva med måltider eller äta lite gör att suget på kvällen inte infinner sig. Försöker jag ”hålla igen” blir jag garanterat sugen på onyttig skräpmat inom någon dag för kroppen vill kompensera upp för kaloribortfallet.

 6. Cola zero eller Pepsi max är min största last. Choklad har jag haft, men det har minskat kraftigt. Är inte så mycket för fikabröd och chips. Skräpmat äter vi ibland, men inte speciellt ofta. Eftersom vi har laktosintolerans i familjen, och jag har ibs/stressmage, så lagar vi det mesta från grunden.

  1. Reagerar inte din stressmage på läsken? Kaffe o läsk får ja se upp med. Trots annars inga magproblem.

 7. Min största läst i livet är godis i alla möjliga former och att jag inte tycker om att träna – inte den bästa kombinationen direkt och tyvärr syns det på mig också. Men jobbar på det haha (gjort det i mååååånga år nu) Ibland får jag enorma sug på pizza eller annan skräpmat och oftast kan jag stå emot men det händer att inget annat känns lockande eller ens värt att fundera ut något annat, då är det lika bra att snöra på sig skorna och gå till pizzerian. Bor dessvärre i ett område där jag har tre pizzerior inom 50 meters avstånd från min lägenhet och dessutom ett McDonalds och ett Sibylla lite längre bort…..
  Angående alkohol så håller jag med dig fullständigt; det är vidrigt. Jag klarar inte ens av lukten av de flesta så att smaka har inte ens fallit mig in. Är 36 och har faktiskt aldrig smakat på en alkoholhaltig dryck. Det går så bra så att dricka alkoholfritt och det finns så otroligt många olika alternativ, till o med på Systembolaget, nu för tiden.

 8. Småkakor! Glass! När jag är ensam hemma på kvällarna är det svårast :-). Men tror som du på balans.

 9. Varför måste man förklara sig hela tiden varför man inte dricker alkohol?!?! Är precis som du, absolut inte nykterist….men!! Det smakar inte gott! Varför ska jag då dricka?? Tycker vi är bra mycket coolare som vågar vägra dricka😀 Kram!

 10. Pepsimax och smågodis! Men började med lchf för två veckor sedan och sen dess har jag (peppar peppar) inte ätit något lösgodis. Pepsimaxen får dock stanna! Men erkänner att jag är sååå sugen på godis…..

 11. Många människor dricker inte alkohol och inte ens alkoholfria viner eller cider( kolla flaskan) Gräs, morfin och andra då? Hur är det med det?

  1. Simon:
   Har provat på alkohol men inget för mig. Aldrig provat några droger över huvudtaget, vet att gräs, t.ex är mindre farligt än alkohol, men det är olagligt och inget jag behöver i mitt liv =)

 12. Godis och vin är mina laster!
  Har dragit ner och började träna för att kompensera i alla fall.

 13. Jag tycker alkohol är så överskattat. Det verkar som att folk behöver det i sina liv för att kunna slappna av och många gånger verkar det som det behövs alkohol för att kunna umgås. Jag dricker heller inte alkohol, är inte nykterist men tycker heller inte att det smakar gott. Jag gillar heller inte att bli berusad. Jag drack lite när jag var yngre, det hörde väl till. Men kom snart på att detta är inget för mig. Har för stort kontrollbehov och gillar inte folk som tappar fattningen utav alkohol. Tycker inte om när onyktra människor skall ” prata ” Gör det när du är nykter i stället säger jag. Jag har aldrig rökt heller, eller prövat droger. Jag älskar choklad det är min last. Äkta chokladglass i stora lass. Allt med choklad. Men måste hålla igen på allt sådant. Men ack vad beroende man blir utav choklad, inte geleråttor eller chips utan choklad. Bakar jag så är det med choklad 😄
  Min make tar sig ett glas vin då och då och jag dricker pepsie max 😁
  Må gott !

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

I annonssamarbete med SWIFTR

Var med på Swiftr:s Yoga event

 

swiftr, stjärnfamilj, aldromondoyoga, sköld, läckberg

Äntligen kan jag presentera mitt första, exklusiva event tillsammans med Swiftr. Den här gången på altromondoyoga, 24 maj kl 16.00 mitt på Stureplan. Jag är där och det utlovas underbar yoga i harmonisk miljö och lyxiga goodiebags. Skicka ett mail till hello@swiftr.se för att boka din plats. Det finns begränsat med platser och ni som får en plats får ett bekräftelsemail. Pris: 100 kr per person som dras av priset om ni tecknar ett Swiftrmedlemskap. Hoppas att vi ses

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Unicef resa

Igår kväll började Camilla sin resa till Zambia ditt hon är påväg med Unicef.

Simon:

Igår kväll åkte Camilla till arlanda för att inleda sin Unicef resa. Något som jag vet kommer beröra henne något enormt och kommer vara fruktansvärt jobbigt.

Förra veckan var vi på Unicefs världsgala, och bara det är jobbigt och sätter sina spår i själen. Då är vi bara där och tittar på den, men nu ska hon få uppleva det på plats.

Går för mig inte föreställa sig hur det kommer vara och vi har pratat mycket om det hemma. Hur kommer det påverka ens eget synsätt på världen och sin egen tillvaro. Hur mår man när man står mitt i den misär som många människor lever i till vardags.

Det är så viktigt att hjälpa till, och alla kan göra något. Vissa har råd att skänka lite mer pengar, andra kanske inte har råd alls, men man kan ända hjälpa till. När jag ser dessa små barn som inte har mat, vatten eller sjukvård så gör det verkligen ont i hjärtat. Självklart har det blivit värre sen jag fick bonusbarn och en egen dotter.

Skola där är en lyx som våra barn klagar över att behöva gå till varje dag, och det är så skevt, det ska inte få vara så! Alla ska ha rätt att gå i skolan, lära sig läsa, skriva och räkna, men även att det ska vara så är det ju inte det och det måste vi hjälpa till att ändra på.

Hoppas Camilla får en ”bra” vecka, vet att det kommer vara mycket tårar, men även att hon känner att hon kan göra något, att det finns ett ljus i mörkret. Det är inte försent, det är inte lönlöst att hjälpa till, utan det blir bättre och det går att göra skillnad.

Är du inte världsförälder, så bli gärna det här!

//Simon

 

 1. Önskar Camilla lycka till på resan och hoppas hon kommer hem rik på livserfarenheter. Viktigt ämne att ta upp och alla vi som kan göra något ska göra vårt bästa för att dessa barn och unga får det lite bättre i livet.

  http://nouw.com/miniochluna

 2. Att få äran att följa med Jenny Strömsteth på denna resa!!!
  Jag håller inte med dig att det behövs barn för att se världens elände…

  Visst ska vi alla hjälpa om vi kan!
  Hur länge har du och Camilla varit världs föräldrar?!
  Vad gör du i din vardag för att hjälpa olika organisationer?! Skriv och berätta…alltid roligt att läsa andras projekt.. Du skriver annars mest om mma bilar glamour polly dina kläder:-) det här är ett viktigt ämne som berör de flesta…finns alltid mer att utveckla inom ämnet… Hoppas pollys öron mår bättre…
  Viktigt är att inte låta barn ligga och dricka sin flaska..vätskan rinner då ner i hörsel gångarna….ha en bra dag

 3. Tyvärr har jag svårt att stödja en organisation som använder insamlade pengar till att skicka dit kändisar

  1. Det kan jag hålla med dig om! Det finns kändisar som är mycket angagerade i att hjälpa! Ta te.x Kjell Bergqvist med fru….jag vet inte hur länge Camilla och simon varit världs föräldrar? Men gissar i många år då Camilla fått möjlighet åka på denna resa! Svårt veta då såna frågor aldrig besvaras:-) lite tråkigt!!!

   1. Simon: Jag vet inte hur länge Camilla varit de, jag blev det efter första gången jag var på Unicefgalan =)

     1. Simon: Vet faktiskt inte exakt när den var men mellan 1-2 år. Innan jag fick en ”familj” så hade jag inte sett dessa galor, och blir så mycket mer berörd sen jag själv fick barn även om det självklart alltid är jobbigt att se andra lida oavsett. Men när det kommer egna barn i bilden blir den känslan så otroligt mycket mer verklig, för man kan på något sätt föreställa sig den förtvivlan som måste infinna sig.

    1. Simon! Det låter bra! Igår skrev jag och ställde frågan vad du gör idag för att hjälpa dessa länder?!

  2. Simon: Camilla har betalat hela sin resa själv, så kostar inte Unicef något alls…

 4. Jag tycker det är trist att de flesta insamlingar har en nedre gräns då det gäller summan man kan skänka. Alla kronor räknas ju! Tjugo kronor hit, tio kronor dit och så vips!

 5. Jag har alltid funderat på vad dessa resor går ut på? Tänker på de som lever i misären. Blir det inte värre att ”vita rika människor” Går runt och gråter vid ens hem? Blir inte känslan av orättvisa starkare hos de som lever där? Och vad gör alla dessa vita rika människor mer än går runt och förfäras av hur de lever?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Dop som blev Bröllop

Igår var det Dop för mig Guddotter Molly.

Simon:

Igår var det dags för Dop för min Guddotter Molly. Vi skulle ut till Österhaninge kyrka, och det var en trevlig bilfärd ditt. Camilla fick vara hemma med Polly eftersom hon varit dålig, så jag fick åka ensam.

Väl framme parkerade jag och möttes av många trevliga och välklädda människor utanför kyrkan, men eftersom jag är Gudfar, så gick jag med Jimmys son Wilhelm som tog med mig in till resten av familjen.

Där inne förstod jag inte heller vad som egentligen skulle hända utan jag vara bara glad och exalterad för Mollys skull. Men då kom det, asken som Jimmy gav sin son, och då föll poletten ner!

Det var inte bara ett dop utan det var också ett bröllop. Jag fick äran att gå med den ner för gången mot altaret och tillsammans med Mollys Gudmor ta hand om henne under vigseln innan det var dags för dopet.

Var en väldigt fin ceremoni och så glad för deras skull. De är som gjorda för varandra och har nu tre barn ihop. Häftig känsla att se dem stå där och byta ringar och det blev fullt jubel i kyrkan när prästen lite skämtsamt sa ”you may kiss the bride”

Efteråt så var det middag och tårta i ett hus bredvid kyrkan. Det var riktigt kul med en sån överraskning och hoppas att de idag njuter av att vara Man & Hustru.

Stjärnfamilj, läckberg, sköld, bröllop, abhdpappa,

 

IMG_8596

 

IMG_4772

 

IMG_4762

Stort Grattis Jimmy & Christel <3

//Simon

 1. Nyfiken vart du funnit din läckra kostym? Farsgubben fyller år imorgon och jag hade velat överrsaska honom med något liknande.

  Ha det suveränt.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..