Vårt sista inlägg

Hej

allihopa har varit lite tyst på bloggen nu, och det är för att Camilla och jag inte längre kommer driva bloggen stjärnfamiljen. Det har har varit ett svårare beslut än vi trodde, men Camilla har för mycket att göra just nu och hinner helt enkelt inte med att blogga längre. Jag kommer att fortsätta blogga, men kommer ha en ny blogg på topphälsa där jag kommer skriva om allt mellan himmel och jord så att jag hoppas ni kommer följa med mig ditt, även om jag förstår att vissa bara läste bloggen för Camillas inlägg=)

Vi vill tacka för vår tid här på Mama det har varit jätteroligt och vi har trivts superbra. Önskar er en glad sommar och stort tack fört allt ert engagemang.

Min nya blogg

Med vänlig hälsning, Simon & Camilla

 1. Множитель выигрыша — 1.5 размера ставки.

 2. Excellent beat ! I would like to apprentice while you amend your website, how coud i subscribe for a blog site?

  The account helped me a acceptable deal. I had been tinjy bitt acquainted of this youhr bbroadcast provided
  bright clear idea

 3. marie skriver:

  Man ska göra det som är rätt för sig själv och familjen. Tack för allt ni delat med er av. Lycka till i framtiden.

 4. Det har varit härligt att följa er Blogg. Lycka till med nya bloggen.

 5. Känns det inte konstigt att vara gift med en kvinna som kunde vara din mor ?

  1. Lotta skriver:

   Dum kommentar Fredrik ! lycka till med framtid projekt Simon och Camilla

  1. Sofia skriver:

   En jäkligt ung mamma isf!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..

Nya rutiner

Nu är sommarlovet här och barnen har 10 veckors ledighet framför sig, det innebär lite nya rutiner

Simon:

Då är sommarlovet här, en riktigt härlig tid där det skapar många härliga minnen. Kommer själv ihåg när det började, det kändes verkligen som en evighet när man hade så många veckor framför sig av nya utmaningar oavsett om man bara skulle vara ledig eller sommarjobba.

Det är också en utmaning i att vara förälder, hur ska man göra med alla rutiner som finns övriga året, ska de bara försvinna och man ska kunna göra vad man vill som barn. Jag tycker inte det, och här hemma får de absolut vara uppe lite längre på kvällarna men inte allt för sen, då vi inte vill att de ska få en helt ny dygnsrymt där de är vaken på nätterna och ska sova bort halva dagen, hur gör ni?

Detta tycker jag är en av de viktigaste punkterna, sen har vi självklart undantagen då det är fest eller händer något, men då är de alltid uppe sent och är med ofta in i det sista. Men det kan inte bli så varje dag, jag vet när jag var liten hade man en tid som det var läggdags och blev väckt klockan 09:00 för att inte missa hela dagen.

Snart är våra barn också så gamla att de får lov att sommarjobba och jag hoppas verkligen de tar den chansen att både tjäna pengar och lära sig om livet. Mitt första sommarjobb kan jag säga höjde mitt engagemang i skolan även om jag redan var ganska aktiv på lektionerna.

2014-07-21-21-17-04sv

2014-07-27-15-55-15sv

Nu får vi se vad vi kan skapa för minnen under detta sommarlovet =)

 

//Simon

 1. Patrik skriver:

  Underbart inlägg! Hoppas ni bloggar mer snart igen! =)

 2. Ewa skriver:

  Har ni slutat skriva på bloggen och ffa du Camilla har inte skrivit på bloggen på länge. Har ni lagt ner den?

  1. Tina skriver:

   Om du följer Simon eller Camilla på instagram märker du nog varför de har tagit en välbehövlig paus från sitt bloggande.
   Grattis till er båda! Ha en härlig sommar!☀

  1. Linda skriver:

   Jag tycker också att det är konstigt att det varit så tyst på bloggen. Hinner man instagramma en massa borde man kunna göra ett kort inlägg och säga att man tar en paus och när man tror att man är tillbaka.

 3. Vicky skriver:

  När togs de bilderna? Barnen har blivit så sjukt stora sedan dess! Och det känns som att det bara var något år sedan de togs 😛 Tur att inte vi åldras trots att barnen gör det 😉

 4. Hej, nu har jag läst häxan. Det tog bara tre dar och jag tyckte att det var spännande. Men jag tror jag hittade fel på sidan 378 står det Stella i stället för Nea och även på sidan 379.
  På sidan 415 står det Jessie delade ut muggar men det var Vendela som gjorde det.

  1. Lade också märke till dem. De felen kan ju korrigeras inför när det ska tryckas fler ex av boken. However är jag imponerad över att det inte är fler fel än så med tanke på hur snabb Camilla var på att skriva den och hur fort det gick från färdigt manus till tryck 😀

 5. Fia skriver:

  Jag tror på rutiner även under sommaren. De ska väl inte vara samma som när man jobbar/går i skolan men ändå rutiner. Uppe lite senare, somna något senare och lite mindre/annat att göra.

  Jag är verkligen superdålig på att ha rutiner och är nog lite för spontan/impulsiv för att det ska vara bra. Så jag vänder på dygnet och gör det jag känner för när jag är ledig.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..

Födelsedags kalas

Simon: Charlie fyllde 8 år i söndags, men inte förens idag han fick ha sitt kalas med sina kompisar, förra veckan hade vi kalas för familjen.

Simon:

Idag var det dags för kalas igen, det var Charlie som hade kalas för sin klass på Leo´s lekland och det är självklart alltid succé! Fullt med folk, och hur mycket plats som helst att leka på samt massa gott att äta.

Sen hade Charlie fått bestämma hur tårtan ska se ut varje år och iår var det en speciell önskan som stod på listan!

leos lekland, mma, stjärnfamiljen, läckberg, sköld

IMG_6035
En hamburgartårta med Vanilj och Passionsfruktsmak =) Ja det är grejer det, jag tycker den är så fin att det är synd att äta av den, men det är klart det ska göras =)

En riktigt lyckad dag, med en lycklig kille och nu njuter vi av en lugn och skön (tyst) kväll i soffan!=)

//Simon

 1. Gjorde Leos Leklandet tårtan?Kunde man beställa den från dom?
  Tacksam för svar!
  Mvh Susanne

 2. Andrea skriver:

  Wow vilken fin tårta! Varifrån är den?

 3. S skriver:

  Grattis till goa Charlie 😊 Rolig tårta även om den kanske inte ser smaskig ut om man tänker tårta. Men inser ju att den är attans goood. Hoppas dagen blev lyckad 😃

 4. Emilia skriver:

  Nej men nu undrar jag vad som har hänt med Camilla, de senaste 10 inläggen har varit från dig, saknar hennes inlägg, vad händer?

  1. Simon: Camilla har haft extremt mycket med lanseringen av sin nya bok så hon har inte haft samma möjlighet att skriva här tyvärr därav har jag varit mer aktiv!=)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..