Stjärnfamiljen by Läckberg & Sköld

Välkomna till vår blogg här på Mama som heter Stjärnfamiljen by Läckberg & Sköld. Vi är Simon Sköld och Camilla Läckberg, vi bor tillsammans i Enskede tillsammans med 3 barn som är Camillas sen tidigare och våra fyra katter. Tillsammans kommer vi att skriva om allt mellan himmel och jord. Allt från blöjbyten till röda mattan. Vi har en ny familjemedlem som väntas komma den 26 mars som kommer att vara Simons första biologiska barn, en dotter. Vi är så glada och det är hela familjen också. 

Här kommer ni kunna följa resten av vår graviditet, födseln av vår dotter och vardagslivet efter det.  Vi blir en stor stjärnfamilj här hemma och det känns underbart. Vi har valt att föda på BB Sophia och det känns som ett så bra beslut. Vi har varit på ett besök där och känns helt rätt för oss att föda där. 

Stjärnfamilj by Läckberg & Sköld

// Simon & Camilla

 1. Åh vad kul. Följer er båda på insta och ni är grymma förebilder. Spännande att gå följs er här också.

 2. Verkligen jättekul att få följa er i en blogg. Har följt dig Camilla på instagram ett tag och tycker du är en fantastisk kvinna och förebild. Dig Simon har jag lyssnat på i din och Pierres pod, är ingen ”sportig” person men tycker er pod är väldigt kul och intressant att lyssna på!

 3. Vad kul att få följa er familj, jag får flashbacks när jag ser ert hem med grejer och ungar överallt…såå levande som det ska va i ett hem.
  Nu är jag 60+ och får uppleva detta härliga kaos hos våra barn och som här i er blogg där ni är så frikostiga och bjuder på er själva så andra blir glada

 4. Så kul att ni bloggar, ska bli härligt att få följa er underbara stjärnfamilj! Lycka till!
  Kram

 5. Vad skoj! kul att läsa om någon som befinner sig i samma situation, 3 tidigare barn och en baby vid 40+
  Lycka Till!!

 6. Jättekul för er!
  Jag har följt dig camilla på insta rättså länge och jag gillar dina inlägg åsikter diskussioner funderingar bilder på familjen o vad du/ni gör. Såser framemot o läsa bloggen med. Kämpa på o lycka till när lillan väljer att titta ut <3 o dagarna nu innan..
  Kramar

 7. Jättekul att ni börjat blogga Camilla
  och Simon. Följer er båda på insta ?
  Stort lycka till med både kärlek och
  bebis ❤️

 8. Kommer säkert vara den ärligaste o härligaste blogg bland alla bloggar :):) vilken mysig Stjärnfamilj ni är :):)

 9. Följer med stor glädje er gemensamma blogg! Ni är en underbar stjärnfamilj. Har precis börjat blogga själv (med skräckblandad förtjusning) och det är befriande att få klä känslor i ord och ”pysa ut åsikter” efter hand som de dyker upp. Och så har jag själv en dotter som är född den 26: e mars, och det var faktiskt en påskafton det året hon föddes, så jag är ju såklart jättenyfiken och spänd på att se om ni också får en liten påskbebis! Lycka till med både blogg och bebis!

 10. Åh vad roligt! ÄNTLIGEN börjar du (Camilla) blogga igen. Jag läste bara din blogg någon enstaka gång för hundra år sedan, men följer din insta och älskar den!
  Ska även bli kul att följa Simon & er tillsammans! 😀

  Kram & hoppas ni får en bra helg!

 11. Va roligt detta ska bli att få följa er ..
  Önskar er all lycka med alla barnen o familjen mm och jag kommer att följa er även här.

 12. Kul med blogg! Hur ser du/känner ni inför att det kan vara fullt inför förlossningen och kanske hänvisas vidare eller ombeds stanna hemma längre än ni vill?

 13. Såå roligt att ni gör det här! Ska bli så spännande att följa er även här, med längre texter och bilder.

  Applåder & visslingar för er & er stjärnfamilj ♡

 14. Lycka till med både baby och blogg ❤ skall bli kul att följa er vardag och när ni sätter guldkant på livet.

 15. Tänker INTE sponsra denna blogg med tanke på de Anna Wahlgrenmetoder som paret kommer att använda på sitt barn. Det skär i hjärtat när jag tänker på alla ramsor (där barnet enligt AW bara ligger och ”ropar”, men som bara är en omskrivning för skriker) och hårda vagnvaggningar (har ni sett filmen där AW själv vagnar ett barn?) deras lilla barn kommer att utsättas för. De är säkert härliga och förnuftiga föräldrar i övrigt, men den sömnmetoden är ju bara förkastlig. Vad gäller det andra, att inte amma, yngre partner etc, det är privatsaker som jag inte fattar att någon annan kan ha en åsikt om. Men AW-metoder och öppet stötta AW gång på gång? Nä, det tänker inte jag vara med och backa upp med några klick.

 16. Vad roligt med blogg! Följer er på instagram med stort nöje så det här ser jag verkligen fram emot!

 17. Åh Gud så roligt det ska bli att följa er! Ni verkar vara så fantastisk fina människor och har följt er på instagram ett bra tag☺️

 18. Vad kul 🙂 Skall bli roligt att följa. Min son föddes 26 mars för snart 20år sedan. Min sambo fyller 26 mars och hans brorson fyller 26 mars. Bra val av datum :). Midsommarbebis<3

 19. Ska bli kul att följa er här, jag följer er båda även på instagram :))

  Kram
  Linda
  På insta moster_linda

 20. Vad kul! Äntligen! Följer dig på insta Camilla, och gillar det du skriver om. Dina böcker skall vi inte prata om ÄLSKAR dem. Köpte alla förra sommaren o läste ut dem på nolltid. De bästa böckerna jag har läst ever!!!
  För någon vecka sedan tänkte jag varför har inte Camilla en blogg, du tar upp så intressanta ämnen på insta.
  Så idag när jag läste att ni båda skall börja blogga så blev jag SKITGLAD! Det ser jag framemot!:) Nu har ni en gladeligen som kommer följa er :))) kram

 21. Åh, vad kul att få följa er och ert liv.
  Hoppas inte Mini ställer till det för Simon och hans tävling,
  kan ju bli så att det kolliderar. Håller tummarna att det inte blir så.
  Har följt dig på Instagram tidigare och nu ska det bli så kul att få
  läsa er blogg. Lycka till med allt.
  Hälsningar Skåneland.

 22. Hej på er stjärnfamiljen 🙂 vad gulligt namn..och så kul att få följa er och familjen på en blogg också! följer dig Camilla på Instagram redan.. du förgyller verkligen tillvaron med din humor och ditt roliga och spännande sätt att skriva 🙂 önskar er lycka till på alla sätt <3 kram

 23. Heja! Ska bli givande att följa er blogg.
  Följer ditt Insta och är så glad att hittat en person som har samma
  åsikt som en själv vad gäller barn och allt som hör därtill.
  Heja dig och din fine Simon!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..