Let´s Dance Premiär

Igår var jag tillsammans med min vän Alexander Hermansson och hans flickvän Caroline, en del kanske känner honom bättre vid namnet Rackar-Alex.

Vi var båda med i Let´s Dance förra året och det var en av de roligaste upplevelser jag har haft i mitt liv! Jag åkte ut i det tredje programmet och Alex klarade sig kvar lite längre. Att åka ut var verkligen ett hårt slag och ett hålrum som var svårt att hantera de första dagarna, från att varit i träningslokalen minst 8 timmar varje dag och tränat och hängt med ”gänget” till att inte ha något planerat alls den kommande veckan var tuffare än vad jag hade föreställt mig. Dock hade jag min träning att satsa på och efter några dagar var allt tillbaka till det vanliga igen. När man sedan satt i publiken kändes det verkligen konstigt men man hade ändå känslan av att ha varit med och åkt ut, denna gången var det helt annorlunda. När vi kom kändes det nästan som att man skulle vara med men inte hade blivit inbjuden….

Riktigt kul att sitta i publiken men lite nervöst samtidigt när Camilla var hemma och faktiskt skulle kunna behöva åka till sjukhuset när som helst ifall Mini skulle få för sig att vilja komma. Hade telefonen på vibration i innerfickan och var beredd att springa över golvet ut ur studion i direktsändning, Wassberg hade helt enkelt fått flytta på sig….. Efter första numret susade tiden bara iväg, var ett riktigt bra startfält i år också och David & Jessica skojade om att det har aldrig varit ett bättre startfält än i år och propsade hårt för att de aldrig sagt det någon tidigare säsong. Även en ny jurymedlem, Cecilia Lazar som är internationell danstränare och domare har ersatt Dermont Clemenger som inte kommer att vara med i årets upplaga av Let´s Dance. Så tillsammans med Tony Irving och Ann Wilson kommer de att bedöma de tävlandes dans och utveckling under tio veckor. Själv kommer jag självklart att sakna Dermont som var med förra året men övertygad om att Cecilia kommer att göra ett bra jobb i hans ställe, och kanske stämmer som David sa att nu är det tre kvinnor i juryn.

Det var en riktigt rolig kväll, speciellt att träffa alla igen, även min danspartner från förra året Maria Zimmerman som i år dansar med Rickard Söderberg, önskar er all lycka till. Var dock ännu skönare att komma hem till min gravida fästmö.

Lets Dance Stjärnfamilj Läckberg Sköld

Foto: Magnus Liljegren.

 

//Simon

 1. Ewa skriver:

  Väntar med spänning på er lila mini lycka till på er båda och jätte roligt och följa er på bloggen kram

 2. Anna skriver:

  Hej! Jag skulle välja att istället stannat hemma….det gick på tv….lycka till.

  1. Fast en bebis kan komma inom 4 veckors spann om inte mer, o varken kan eller vill hålla oss i husarrest ihop under hela den perioden… Han åker ju o tränar två gånger om dan oxå o är hemifrån från mig då, men han är bara ett telefonsamtal bort…

 3. Emma skriver:

  Det är väl kanske iofs inte så svårt att räkna ut vem det är som skriver om det står ”Camilla gjorde…” Då bör det ju vara Simon..?

 4. Hej !
  Det blir lite tokigt när man läser och inte vet vem av er som skriver .. Man tror det är tex Camilla, sen står det ” Camilla gjorde osv ..

  1. Vi kommer att skriva vem det är ifrån, missade dock de på detta inlägg men nu är det åtgärdat =) Tack för input //Simon

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..