Två år idag – Första mötet (nästan i alla fall…)

IMG_9300red

En lite suddig bild från första gången jag träffade Simon, 1.5 år innan vi träffades ”på riktigt” den 5 juni 2014. Simon till höger, och hans kompis Johan till vänster, när de välkomnade gästerna på min fest när jag firade 10 år som författare.

Camilla:

Först av allt – vansinnigt kul att få läsa om vilka ni är – och vi läser igenom ALLA kommentarer, så vi missar inte nån av era presentationer. Keep em’ coming!

Idag är det två år sen exakt jag träffade Simon. Eller ja, hade egentligen träffat honom 1.5 år innan, men det hade jag inget minne av. Tänkte det skulle vara lite kul att vi båda berättar om första mötet, ur var sitt perspektiv, och utan att snegla på varandras redogörelse först… Så här kommer min version av den där dan för precis två år sen, så kommer Simon lägga ut sin version sen…

Jag hade via Sofia Wistam blivit tillfrågad om att vara med i ett PR-projekt för bilmärket Mini. Vi var fem personer med kända profiler inom olika områden, som skulle få disponera en Mini under ett år – och få designa den på ett väldigt personligt sätt. Och jag gör få reklamuppdrag, men just det här att få designa en bil själv lockade mig oerhört så det var därför jag hade tackat ja. Men jag ångrade mig lite när det började närma sig, för jag var mitt uppe i att skriva ”Lejontämjaren” och hade egentligen inte tid med möten och sånt. Och första mötet skulle vara en fem timmars workshop tillsammans med Mini och de andra ambassadörerna. Och jag var så otroligt nära att hoppa av i sista stund, just för att jag kände mig så stressad av att det tog från min skrivtid. Men till slut bestämde jag mig för att gå på mötet i alla fall. Det var på Minis kontor i Kista, och jag körde dit på morgonen, rätt slut efter att ha haft 5-årskalas hemma för Charlie dagen innan med tjugofem stycken 5-åringar…  Och trafiken var värre än väntat, så jag blev dessutom sen, vilket jag hatar, så jag kom inrusande i mötesrummet med andan i halsen.

Och längst in längs ena kortväggen satt en jättesöt kille. (Förlåt älskling, snygg, inte söt…. 😉 Jag noterade att han var väldigt vältränad, och att han hade fantastiska bruna ögon. Och jag tänkte för mig själv att: ”ja men honom kan ju vara trevligt att titta på under mötet…” Jag gick rummet runt o hälsade i hand, och när jag kom till Simon sa han: ”Du minns kanske inte mig, men vi har träffats förut, jag jobbade på din fest när du hade 10-årsjubileum som författare.”  Och jag insåg att ah han måste ha varit en av de två killarna som till min överraskning när jag kom till min fest, stod i dörren och välkomnade gästerna – i bar överkropp…. Och jag hör mig själv säga: ”Åh förlåt jag kände inte igen dig med kläderna på…. ”  Ha ha det var ett sånt där ögonblick då man känner: ”Fan sa jag verkligen det där HÖGT”…  Men han bara skrattade (liksom alla övriga i rummet….)

Vi drog igång mötet och jag minns att jag pimplade kaffe som en galning för att piggna till. Alla gjorde en presentation av sig själva och det var då jag först hörde om hans MMA-karriär och förstod varför han var med där som en av de fem ambassadörerna. Jag minns att jag var imponerad av hur vältalig han var, hur mogen han lät för att ”bara” vara 27, och jag kom på mig själv med att snegla i smyg på honom hela tiden. Och jag tyckte också flera gånger att han verkade titta rätt ofta åt mitt håll också, för att sedan snabbt kolla bort när jag ”kom på det”. Men jag tänkte att jag inbillade mig. Har inte världens bästa självförtroende på det här området, och var nog inte så öppen för nåt heller, hade bestämt mig för att skita i killar och ha det bra med mina barn, mina vänner och min katt. Men gång på gång råkade vi snegla på varann och sen när vi skulle gå ner i garaget och titta på vilka bilar vi skulle få ha, så ”råkade” vi hela tiden hamna i varandras sällskap. Och vi gick och småpratade hela tiden, och jag kände att jag verkligen trivdes i hans sällskap.

Efter mötet blev vi stående utanför kontorsbyggnaden och pratade medan jag väntade på min taxi. Och det kändes helt ärligt lite trist att åka därifrån. Hade nog lite hoppats han skulle erbjuda sig att skjutsa mig eller nåt ha ha ha, men han hade fått tid av Mini efteråt att provköra en av bilarna, så han gav mig en kram när min taxi kom, och gick sedan för att provköra. Och i taxin satt jag och tänkte på honom  – och googlade honom ha ha ha. Och det där med initiativ är jag skitdålig på, tror aldrig jag tagit ett initiativ någonsin i hela mitt liv, så jag visste inte riktigt hur jag skulle bära mig åt för att få kontakt. Och det kändes också lite… långsökt… Herregud en 27-åring utan barn, kunde väl knappast vara intresserad av en snart 40-taggare med tre ungar. Tänkte jag. Men till slut kom jag ändå på en dålig ursäkt att höra av mig till honom, så jag skickade ett DM (på instagram). Och vi började först prata via DM, sedan föreslog Simon vi skulle byta nummer och messa istället. Och vi messade i princip hela den kvällen. Och till slut frågade han om vi inte skulle ses dan därpå. Och det är ett helt eget inlägg… 😉

 1. Louise skriver:

  Älskar ”så träffades vi”- berättelser. Tack för att ni delar.
  Själv är jag en 42-årig mamma, fru och egenföretagare.

  Strävar efter lycka och i mina bloggar kan man läsa hur ?.

 2. Jenny skriver:

  Körde du dit och tog taxi hem?

 3. Ingela skriver:

  Så kul att få höra hur ni träffades.
  Ni passar så bra ihop.
  Ert förhållande kommer att hålla livet ut.
  Eftersom ni träffades på min födelsedag 5 juni.
  Kram till er båda ❤️

 4. Magda skriver:

  Tack för din berättelse. Det är ju precis så för mig på gymmet. Jag tittar på honom, han tittar på mig flera gånger, jag slår bort blicken. Och tänker, jag måste inbilla mig, för jag är ju 43 och han 27 kanske, äldre hoppas jag visserligen. Men nu har du gett mig klarhet.
  Tack ? ?

 5. Eva skriver:

  Ååå vilken underbar saga, ni är så otroligt vackra ihop ?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..