Super-Charlie tävling!! (obs på instagram)

IMG_7958

IMG_9467red

Camilla:

Lite hektisk dag och ville ägna kvällen åt gos med bebis och Charlie, som kommit några veckor extra nu, eftersom hans pappa ska vara tre veckor i New York.

Men vill ändå lite snabbt tipsa om en liten tävling jag har på g nu… Eller rättare sagt, som jag och Super-Charlie har på g nu….

I var och en av de tidigare Super-Charlie har jag som en liten kul grej för mig själv, och för de vuxna som läser, inkluderat ett foto på nån känd profil som jag har någon slags personlig relation till. Det har t ex varit Tony Irving och Jan Guillou för att nämna två exempel.

Nu kommer jag att släppa en extra julutgåva av Super-Charlie och utlyser då en tävling i samband med detta, där vinsten är att vara med som ett foto i boken, för denna gång vill jag lyfta en av ER!

För att vinna – Lägg upp en bild på dig själv eller på någon du vill nominera (på instagram pratar jag om då) och tagga bilden med #supercharlie . Skriv också en motivering till vad som gör dig eller din utvalda person till en superhjälte.

Alla är välkomna att delta men endast bidrag som är utlagda på detta sätt, med bild och hashtaggen #supercharlie kommer vara med i tävlingen och kunna vinna. Det går mao inte att tävla genom att skicka bild eller info om någon på något annat sätt än så. Och personen du nominerar (om du nominerar någon annan än dig själv) måste självklart också vara ok med att publiceras i boken.

Det vinnande bidraget kommer att annonseras på mitt instagram den 13 juni, och bilden kommer vara med i ”Super-Charlie och den försvunna tomten” som kommer denna jul.

Mitt instagram heter @lackberg

Lycka till!!!

 1. Hej! Undrar om du är mamma till Julia Ragnarsson? Ni är ju väldigt lika runt ögonen, men sen har hon ju en anknäbb, men det går ju att betala för..
  Karin

 2. Malin skriver:

  Hej!
  En fråga som inte har med inlägget att göra men jag undrar varför du inte pratar bohuslänska? Har du alltid haft den dialekt du har nu eller har det kommit med tiden?
  Tack för en jättebra blogg och instagram!

  1. Den kommer tillbaks när jag åker hem, eller när jag pratar men min mamma i telefon…

 3. Snok skriver:

  Hur mycket tjänar ni på sociala medier sammanlagt, nu med denna reklamfyllda blogg också? Kom igen! Bjud på lite ärlighet hahaha, jävlar vilken kassako, bra jobbat!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..