Familj Vecka för Vecka

//Simon

 1. Frida skriver:

  Bra att ni använder andningslarm! Det borde alla bebisföräldrar ta till sig. Jag har använt andningslarm till mina. Det är en relativt billig livförsäkring i sammanhanget.

 2. Ida skriver:

  Vet inte riktigt vad jag ska säga…. Simon verkade inte direkt varm och kärleksfull och observant på sitt lilla barn, utan mer självupptagen av att försöka se snygg ut. Nja, gav ett mkt omoget intryck. Bara tryckte in flaskan i munnen… Nä, opersonligt. Det är en liten människa, inte ett experiment, ingen ”leka mamma pappa barn” lek.

 3. Att ni orkar! Har ni inte lärt er att man inte får säga vad man tycker här inne? Man ska bara hålla med och säga att allt är fint och bra annars går Camilla i taket och Simon hakar på.

  Väck inte björnen, säg bara ”å vad ni är duktiga”

  1. Camilla: finns många här som uttrycker en avvikande åsikt o gör det på ett respektfullt sätt. Men oxå många som inte klarar av det utan tror att personangrepp är ”kritik”.

   1. Jag tycker att barnmorskan i all välmening och på ett respektfullt sätt informerade om vikten av att stödja nacken. Till svar får hon då ert eviga ” lägg dig inte i, vi vet vad vi gör”.
    Jag har själv fyra fantastiska barn och blir glad av tips och råd och känner inget behov av att läxa upp folk med avvikande åsikt.

    Jag tycker att det var snällt och insiktsfullt av barnmorskan att påpeka att trots att ett barn kan verka tidigt och starkt så behöver nacken stöd.

    Jag respekterar ert sätt att göra med era barn även om jag själv skulle valt annorlunda i vissa fall. Brukar aldrig kommentera men känner att jag ofrivilligt blir såååå provocerad av ert sätt att alltid på ett litet nedlåtande sätt läxa upp och gå i försvarsställning. Låt folk komma med välmenande råd utan att gå i taket!

    1. Våra bebisar också starka i nacken tidigt, men fick ändå rådet att att stöda längre än kändes nödvändigt för att ryggen skulle må bra. Då huvud ännu så tungt. Vi följde rådet. Kostade inget, å ingen panik om vi stöttade huvuden i onödan.

  1. A skriver:

   Johanna precis så!

 4. Maria skriver:

  Vissa ska tänka en och två gånger innan dom skaffar barn!! Varför sätta ett litet liv till världen, exponera henne som en leksak och dessutom basunera ut hur tråkigt det är med bebisar!!! Fy säger jag bara!!!

 5. Erica skriver:

  Allvarligt… Ni som kommenterar hur andra sköter sina barn, lägg av!!!! Jag är fullständigt övertygad om att de vet vad som är bra och inte bra för deras lilla dotter.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..