Era tips på leksaker

läckberg sköld stjärnfamilj leksaker

Simon:

Nu är Polly 10 veckor och det börjar gå att underhålla henne mer och mer. Igår blev hon helt fascinerad av ett snöre på en ballong från Charlies födelsedag, hon tittar på det och försöker få tag i det och ibland lyckas hon till och med greppa snöret. Så kul att se när hon blir uppslukad av något för det har inte riktigt hänt förut, har även kunnat lägga henne kortare stunder i babygymet och det har bara mottagits positivt.

Detta är verkligen en milstolpe, har förut tyckt det är jättesvårt att underhålla henne men nu går det lättare än någonsin och det är skratt och prat hela tiden. Vad har ni för ”leksaker” eller underhållning hemma till era bebisar? Hon kan inte riktigt leka med leksaker så det som hon blir glad av nu är saker att titta på, hon försöker få tag i dem och blir supernöjd om hon lyckas.

//Simon

  1. Anna skriver:

    Sexbarnsmamman rekommenderar Sophie le giraffe!

  2. Min son spelar bästa leksak var en tom urdiskad ketchupflaska som vi hade tejpat igen locket på och som innehöll okokta makaroner ? näst bäst var en tom rengjord snusdosa även denna med tejpat lock.

  3. Ia skriver:

    Behöver efter min mening inga köpeleksaker alls före åtminstone 1 år. Lite prasslande bakplåtspapper i en boll eller klämt ihop med pås-klämma. Tomma trådrullar på en tråd.. En tom mjölkkartong delad i 2. Liten flaska med makaroner i, (limma fast korken) . Använd fantasin, våga vägra färgglad resurskrävande osund plast från Asien!!! 😉 Hälsningar 4-barnsmamma med helt normala barn som klarar sig mycket bra på dagis och skola 🙂

  4. Moa skriver:

    Vår dotter är 11 veckor och de bästa hon vet just nu är en konstig rund telefon med en spegel på (från br ?). Den låter också 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..