Sommarlov – Tips på aktiviteter

stjärnfamilj bonuspappa sköld stjärnfamiljbyläckbergsköld tips bonusförälder

Simon:

Då var det sommarlov här hemma för alla barnen, en ganska stor skillnad i vardagen då alla är hemma från både skola och fritids. Blir verkligen fullt upp och nu de första dagarna har de fått göra ganska mycket vad de vill, men nu känns det som att det är dags att vi aktiverar oss.

Brukar alltid bli en tur till grönan, det har redan klarats av i år dock. Vad har ni för tips att göra med barn runt om i Stockholm, både platser att besöka och se? Saker att göra som man kanske inte alltid tänker på? Det är alltid en höjdare att åka iväg och bada men kul att hitta på lite nya saker med barnen. Behöver inte vara något som alla kan göra, kan vara både för stora och små det går att dela upp ifall det krävs en viss ålder eller storlek för någon aktivitet.

Så vad brukar ni göra med era barn när det är lov? Vill inte att det ska bestå av tv, Ipad och tvspel hela sommaren =)

//Simon

 1. Sophie skriver:

  Båtluff i Sthlms skärgård, escape room inne i stan. Annars har jag hört om att man kan spela fotboll på gärdet i stora luftuppfyllda kuddar som du springer runt i så att man kastas bakåt och studsar mjukt på gräset i sin kudde om man hamnar i en närkamp eller ramlar.

 2. Elin skriver:

  Gränna och sen ta färjan över till Vidingsö

 3. Karin skriver:

  Lådbilslandet är jätteroligt!! Och det ska finnas ett Pettson och Findus-ställe i Nyköpingstrakten! En utflykt till Trosa är också att rekommendera. Där kan man strosa kring ån, fika på Marsipangården, spela äventyrsminigolf och äta Bomans glass i hamnen som är den bästa glassen! ?

 4. Sandra skriver:

  Som många andra har tipsat om säger jag också Tom tits. Och då kan ni ju passa på att besöka Torekällberget när ni ändå är i stan (typ miniskansen).

  Annars är Lådbilslandet i Nykvarn en hit för dom mindre barnen. Googla det! Mina barn älskar att åka dit!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..