Kärleken är vi – Årets Pridelåt

Nu är den officiella musikvideon här för årets Pridelåt Kärleken är vi som Camilla har skrivit texten till. Musik av Eveline Ohlsén, Pelle Nylen och Andreas Björkman. Skivbolag Tiliarecords Erik Linder

 

 1. Zara skriver:

  Så fin och viktig låt. Otroligt berörande video också! Hörde just från min syster att hennes killkompis som har kommit ut har det svårt hemma. (Ingen acceptans, ifrågasättande från föräldrarna). Nåja i kväll ska han träffa mina gamla stofiler till föräldrar som alltid har förstått att ”Kärleken är vi” trots att deras barn råkar vara hetro. Hurra för kärleken!

 2. lisen skriver:

  Härligt, glädjefyllt video och bra text så klart!

 3. Linda skriver:

  Jag fick ståpäls av låten, verkligen bra text där Camilla och sångerskan hade bra skarp röst som passade!

 4. Emine skriver:

  Världens bästa text o musik att hylla Kärleken ?????????? magiskt vacker sångröst , lyssnar om o om igen o igen 🙂 önska jag va med på videon för att sprida min kärlek ???? nej nu ska jag fortsätta lyssna o åter lyssna o njuta av Kärleken är Vi , kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..