Favoritappar

Camilla & Simon:

Livet på landet går sin gilla gång här – till den milda grad att vi GLÖMDE att blogga igår! Sorry, ska inte upprepas, uppdatering minst en gång om dagen tycker vi både är vad man kan förvänta sig av en blogg….

Men saken är den också att dagarna är sig så lika här, så det är inte helt lätt ibland att hitta nya infallsvinklar att skriva om just nu. Vi har ju en lite annorlunda sommar i år, med fokus på jobb istället för socialt umgänge. Jag skriver och jobbar med ett annat projekt också, och Simon har börjat träna inför match 1 oktober plus har också en del projekt i övrigt under sommaren. Så vi rattar bebis, jobbar, lagar mat och klämmer sen in lite TV på kvällen. Det är ungefär summan av vår tillvaro just nu. Och på måndag kommer stora barnen så då blir det dessutom fullt ös med dem.

Men en sak vi pratade om imorse var vilka appar vi använder mest. Och jag tänkte vi båda kunde tipsa om lite roliga och/eller användbara appar, så får ni gärna tipsa oss tillbaks. Tack förresten för alla TV-serietips! Vi har sett en hel del av de serierna, men inte alla, så var jättebra med lite nya tips!

Camillas favoritappar:

Tradera – jag är en traderajunkie av stora mått och har gjort en del riktigt bra fynd där. Söker på märken jag gillar.

Instagram – ja kommentarer överflödiga. Älskar insta

Mathem – beställer alltid maten via mobilen numera

Readly –  jag läser tidningar via mobilen såsom Aftonbladet Klick och Hänt i Veckan.

Houzz – Inredning, inredning, inredning

FatSecret – När jag vill kolla näringsinnehåll på livsmedel

Shazam – hitta snabbt vilken den där låten är man hör nånstans och tycker är grym…

Wish – galet rolig shoppingsajt med sjukt billiga grejer med dock lång leveranstid.

Simons favoritappar:

Blocket – Älskar att kolla runt på bilar även om jag inte ska köpa någon.

Instagram – Ja men är lite beroende…

VSCO – Redigeringsapp där det är enkelt att lägga på filter.

Google Earth – Älskar att spana in nya platser jag ska till i förväg, även grymt att kolla racebanor innan man kommer ditt.

Betala P – Vet inte hur utsprid den är i Sverige men man kan betala parkering via mobilen i Stockholm och förlänga den utan att gå tillbaka till bilen.

Shazam – Tar reda på vilken låt som spelas så man kan lägga till den i sitt musik bibliotek.

Ebay – Det som inte går att hitta där är kanske inte ens värt att köpa.

Dropbox – Alla filer sparade så att jag kan komma åt dem från alla mina enheter.

Apple Musik – Musik tjänst likt spotify men funkar bättre för mitt behov.

 

//Camilla & Simon

 

 

 1. Mia skriver:

  Hej! Får jag tipsa om en app till? Det är en sagoboksapp som heter Storimi där man kan läsa hundratals barnböcker och dessutom spela in samtidigt (så att barnen kan lyssna när man tex lagar mat/kör bil). Tex dina fina om SuperCharlie 🙂 Min treåring älskar dem. Tack för en fin blogg!

 2. Malin skriver:

  Förstår inte heller hur någon frivilligt kan läsa sån skit som hänt i veckan/hänt extra?! Dessa skräptidningar som aldrig gör research, hänger ut folk till höger och vänster mm. Men det är väl så att många kändisar är beroende av dessa skittidningar enligt principen ”syns du inte så finns du inte”. (Camilla sålde ju t.o.m ett av sina bröllop till skvallerpressen). Sorgligt.

  1. Camilla: För det första har jag sålt 20 miljoner böcker totalt – varav ca 15 miljoner utomlands, utan att man utomlands läser en rad om mig i skvallertidningarna. Så särskilt ”beroende” av dem är jag inte. Sen vad gäller mitt bröllop så skulle det ändå bevakas och ja då ansåg vi det var bättre det kom in pengar för det – som sedan skänktes till välgörenhet. Så du har verkligen ingen koll nu när du uttalar dig. Och vad gäller att jag läser – ja för det första är jag en vuxen människa som läser precis vad jag själv vill utan att någon ska sitta och ha synpunkter på det – och för det andra så tror jag du också hade läst och velat ha koll på vad som skrivs om dig, om du figurerat i de sammanhangen. Kunskap är makt. Och jag föredrar att ha koll. Och hela din kommentar andas ett sånt förakt och nedlåtande syn på mig, att jag fattar inte varför du är här inne och läser ens.

 3. Marie skriver:

  Har du provat aliexpress? Tycker den är snäppet bättre än wish… Har köpt ngr grejer nu som kommit på 2 veckor bara.. Köpte bla sådana här skor med ledlampor i sulorna till barnen 150 kr kom på 2 veckor

 4. Andrea skriver:

  Näää Camilla säg att du driver med oss när du skriver att du läser Hänt i veckan? Här kämpar jag för att få min mor att sluta köpa / läsa sån skit som framställer offentliga personer som dej tex , som verklighetsfrånvända idioter. Så förklara gärna varför du läser sån skit och rena lögner !

  1. Camilla: För att jag vill ha koll på vad som skrivs om mig. Kunskap är makt.

 5. Madde skriver:

  Shazam kommer blir min nya favvoapp ? Har en sambo som kan varenda låt och artist som finns medan jag själv är, hmm ganska så dålig på det eller rent utsagt sämst ? Dottern på sju PR har till och med slutat fråga mig om vem som sjunger låtarna på radion som hon vill ha på sin spotifylista, haha.. Men nu jäklar ska jag börja glänsa 🙂 hjälpmedel är aldrig fel..

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..