Röding med korv

Simon:

isfisk.se läckberg sköld stjärnfamilj recept

Vi älskar att laga mat och idag slängde vi ihop lite av vad vi hade och det blev en riktig dunderhit som vi tänkte dela med oss av till er. Både jag och Camilla älskar kött och det blir väldigt mycket av den varan här hemma, men vi vet båda två att man borde äta mindre av det och det försöker vi göra. 

Idag blev det röding som vi grillade, till det hade vi faktiskt ölkorv som vi stekte hårt i olja och lätt den ligga och crispa till sig lite och sen la vi den på rödingen och det blev så sjukt gott. Vi har gjort liknande med bacon innan men hade ingen hemma så vi provade med ölkorv och det fungerade riktigt bra, blev en riktigt hit även hos kidsen. 

Så att prova och kombinera fisk med bacon eller korv är verkligen en riktig höjdare.

//Simon

  1. Henna skriver:

    Åh låter supergott! Tack för tipset.

  2. Maria skriver:

    Prova lax inlindad med bacon och sparris

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..