Mitt Favoritresmål

Alltid älskat att resa och igår så listade vi vissa ställen som vi vill besöka någon gång i livet. Men jag tror inget för mig kan slå mitt favoritresemål

new york, favoritresemål stjärnfamilj läckberg sköld

Simon:

Har hunnit resa runt en del i mina dar, både när jag har tävlat men även som semester, när jag var liten åkte vi ofta utomlands jag och mina föräldrar. Bilade ner till Spanien i flera år över somrarna när jag var liten.

Men jag har alltid älskat att åka till USA, inte varit i så många städer än men hunnit bocka av Los Angeles, Las Vegas, Boston och mitt absoluta favoritresemål New York. Det är något speciellt med den staden som jag inte riktigt kan förklara med ord, men den har för mig något extra.

När man pratar om att åka till USA känns det lite som att antingen så älskar man det eller så gillar man det inte alls. För mig är det stället jag skulle välja om jag bara skulle göra en resa till i mitt liv.

Vad gör man i New York som gör det så bra då, det är just det man kan göra allt och ingenting. Bara gå runt en hel dag och titta på staden, byggnader och folket. Finns så mycket fantastik mat, oavsett vad man gillar så har denna staden det. Människorna har alltid varit så trevliga och hjälpsamma och det är lätt att börja prata med vem som helst. Inga problem att få hjälp eller tips vilket gör att nästan oavsett vad man gör så blir det riktigt trevligt.

Musikaler är fantastiskt att uppleva i New York och känns nästan som ett måste när man åker ditt.

Det bästa är att det känns som hemma =)

//Simon

 

 

 1. Hanna skriver:

  Tack för en bra blogg! Undrar vilka restauranger i Sthlm som ni tycker är bäst med barn?

 2. Jag håller med! Jag har bara varit där en gång, då visserligen bara på Manhattan, och det börjar bli många år sen. Men jag – som egentligen inte gillar storstäder och som har världens sämsta lokalsinne – älskade stan! Den kändes inte jättestor, kanske för att den är så logiskt uppbyggd med streets och avenues… och jag stryker verkligen under det du skriver om människors vänlighet och tillmötesgående. NY ftw!

 3. Malin skriver:

  Isla Mujeres i Mexiko tycker jag är fantastiskt trevligt, särskilt för barnfamiljer.
  Vackra stränder, god mat och underbara människor.
  Lugn miljö för barnen men ändå mycket att hitta på, bada med delfiner och åka golfbil överallt var uppskattat av våra barn.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..