Jag skulle ju inte…

Visst har vi alla en bild av hur vi kommer att bli när vi blir föräldrar, men blir det alltid som man har tänkt sig?

stjärnfamiljen, läckberg, sköld, polly, papparollen

Hur kan jag låta bli att inte visa en sån söt bild

Simon:

Innan jag blev pappa så hade jag ingen aning om hur jag skulle bli när jag väl fått barn, men visst hade jag lite tankar om det. Jag skulle självklart INTE bli en sån där som alltid visar bilder på mitt barn och pratar om hur fantastisk och lite extra bra min egen unge är… Eller hur…. herregud jag visar bilder på Polly för de flesta människor jag träffar. En sak att visa det för vänner och bekanta, men en helt annan sak när man plötsligt inser att jag visar det för människor jag inte känner på café, resturanger eller ett butiksbiträde som bara försöker göra sitt jobb. Även brevbäraren hemma har fått se bild. Och inte bara en gång…

Men hon är ju så söt, vill inte alla se det…?  Men erkänner blev inte alls som jag trodde jag skulle bli när jag blev pappa, men jag älskar min unge och folk som stöter på mig får nog helt enkelt räkna med att man får titta på några bilder och åtminstone låtsas vara intresserade =)

Har ni några saker ni gör som ni absolut inte trodde ni skulle göra innan ni fick barn?

//Simon

 1. Hahahahaha… Min søn er 21 nu og jeg gør det stadigt, tex i sommer da han blev student 😅

 2. Hanne skriver:

  Jag skulle inte slå mina barn när de varit olydiga… hehe nejdå. Jag har inga barn.

 3. Tina skriver:

  Allt jag inte skulle göra tror jag att jag har lyckats bocka av på inte göra listan.

 4. Sandra skriver:

  Jag skulle inte lägga ut bilder på min dotter till höger och vänster.

  Jag skulle inte köpa onödiga prylar.

  😉

 5. Underbart skrivet , huvudet på spiken. Så är det när man älskar sina barn ❤️❤️❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..