Familjekväll

Har varit lite dåligt med blogginlägg denna helgen, har varit för att det har varit fullt upp med att få ihop logistiken med alla som ska hit och ditt, men det gick som vanligt till slut och nu är det söndagskväll och allt är bra.

stjärnfamilj, läckberg, sköld, mat, gudföräldrar, kaos

Simon:

I fredags blev det middag hos Camillas guddotters familj tillammans med alla barnen. In i bilen och från Enskede till Sollentuna klockan fem en fredag… Nja kanske inte bästa tidpunkten att åka men det gick ändå helt okej.

Väl framme bjöds det på supergod mat och ännu bättre sällskap, massa trevliga diskussioner och bebis som stormtrivdes i sällskapet av andra barn. Hon fick somna i sin resesäng, som vi upptäckte redan är för liten då hon har en tendes att ställa sig upp, men gick bra denna gången men behöver införskaffa en ny omgående.

I lördags var det full fart från morgonen, jag, Charlie, Meja och Fanny åkte på Tobbe Trollkarls föreställning på Intiman och hade en helt fantastisk förmiddag med massa skratt trolleri och har ni barn som gillar trolleri kan vi varmt rekommendera det.

På eftermiddagen hade Meja handbollsmatch i Skuruhallen som Camilla och hon gav sig iväg på och de vann båda matcherna och Meja gjorde två mål, så vart en riktigt lyckad insats.

På kvällen kom Mamma Stina som Charlie säger, han syskon Felix och Fannys mamma och hängde med alla barnen och Polly och vi åkte på en middag i gamla stan. Blev ingen sen kväll men väldigt trevligt!

Imorse var det barnkalas för Charlie i Farsta strand, Laserdome vilket självklart var superspännande! Det frågades från han vaknade tills vi skulle åka när det var dags för kalaset, som det ska vara med andra ord när man längtar efter något =)

Kvällen spenderade vi med vänner, Pollys Gudmor och Gudfar kom hit och åt middag med oss tillsammans med Moa och Viktor alla barnen och Sandra. Härligt med stora middagar och det blev grillad kyckling, grillad sparris, klyftpotatis, blomkålsris med chili och vitlök och lite goda såser. Camilla gjorde en grym tryffelmajonäs som var hur god som helst.

Nu är alla barnen lagda och de stora har gått till sina rum och vi sitter ensamma i soffan och njuter av lite tystnad. Imorgon är det full fart igen på jobbet.

//Simon

 1. Frida skriver:

  Hej, Ni verkar vara en sådan underbar familj. En sak jag har försökt förstå mig på är hur alla relationerna fungerar med era bonusbarn och era barn. Kanske kan ni göra ett inlägg om det? Tycker ni är jättefina som har så goda relationer med alla barnens andra föräldrar. Som du skrev mamma Stina och Charlies syskon. Men vem är mamma Stina? Hoppas ni förstår vad jag menar?😊Ni verkar träffa Camillas bonusbarn sen hennes tidigare förhållanden?! Ni är en super fin familj. Älskar er och eran blogg ☺

  1. Camilla: Kommer göra inlägg om det med tiden, de nämns ju rätt ofta. Men lite snabbt så är Mamma Stina Martins första exfru och mamma till deras två barn, alltså Fanny och Felix, som då är Charlies halvsyskon.

 2. Jenny skriver:

  Hej! Tack först för en härlig blogg! Är nyfiken på hur ni gör med Polly om hon somnar borta i resesäng? Eller jag förstår hur ni gör! 😀 Men störs hon inte när ni ska hem? In i bilen, ur bilen hemma och sedan sängen igen. Märker själv då man råkar väcka dom små så är dom helt plötslig superpigg mitt i natten.
  Superkul att följa er!
  Mvh/Jenny

  1. Simon:
   Det går faktiskt jättebra, försöker väcka henne lugnt, prata tyst med henne och direkt i säng när vi kommer hem så har det gått jättebra =)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..