Mormor och Gudmor på besök

Nu är det höstlov, eller läslov som jag hörde att det pratades om på nyheterna att det ska byta namn till. Kanske är en bra ide, vad vet jag. Idag fick vi besök av Camillas mamma Gunnel och Camillas gudmor Mona-lisa som ska bo hos oss i helgen tillsammans med Polly medan övriga familjen ska ut på äventyr.

Stjärnfamilj läckberg sköld mormor Polly jobb resa gudmor höstlov läslov

Simon:

Nu när det är höstlov och vi har barnen tänkte vi passa på att göra något med dem även att vi måste jobba. Eftersom det är ett kort lov som bara är en vecka ville vi inte åka iväg hela lovet utan även ge dem chansen att ta de lugnt hemma några dagar också. Det betyder att det inte får vara för långt bort och då blev valet London för både jag och Camilla har några möten där som vi har skjutit framför oss för att det inte riktigt har funnits tid att åka, men nu ska vi slå två flugor i en smäll.

Det är en fantastik stad som både jag och Camilla varit i många gånger och känner oss i hemma i. Det blir vi och de ”stora” barnen Charlie, Meja och Wille som åker medans Polly får vara hemma med Mormor och Camillas gudmor Mona-lisa.

Stjärnfamilj läckberg sköld mormor Polly jobb resa gudmor

Stjärnfamilj läckberg sköld mormor Polly jobb resa gudmor

Kändes som den bästa lösningen för alla, hade vi tagit med Polly hade nog resan snarare bestått av att underhålla henne och vi ville ge de stora barnen lite mera tid då Polly för det mesta står i centrum här hemma och kräver mest uppmärksamhet då hon är så lite. Tycker det är ett grymt tillfälle för mormor att knyta an lite extra med Polly och hon blev så glad när mormor kom in genom dörren idag. Mona-lisa har längtat lika mycket hon och de kommer ha det toppen spenderar några dagar i London och när jag och Camilla jobbar så får kidsen hänga lite på egenhand på hotellet eller de kommer på något de vill göra som är genomförbart kan de göra det men initiativen till det har varit obefintligt utan lite hotell häng med iPads och romeservice verkade vara högsta valutan.

Vi har tidigare bett om tips på vad man kan göra i London och hade tänkt gå på Harry Potter, men tyvärr hade varken jag eller Camilla förstått hur begränsat det var med biljetter. Så när vi för tre veckor sedan skulle boka biljetter var det helt slutsålt och vi fick helt enkelt göra om planerna.

Det som vi har bokat nu är Shrek´s adventure, ducktour, London eye, göra en teddybjörn till Polly, gå på stan och ta en Afternoon tea.  Har ni tips på något som man bör se eller uppleva tillsammans med barnen så får ni gärna tipsa så får vi se om vi kanske får till det helt enkelt. Kan bli svårt denna gången men går det inte nu så kanske det går en annan gång.

Det viktigaste tycker jag är att man umgås och kommer ifrån lite rutiner hemifrån, och så brukar det alltid bli när vi åker iväg.

Tidigt flyg imorgon så klockan ringer 06:00 men både jag och Camilla är vana så blir att väcka kidsen, åka till flygplatsen och starta dagen med att checka in och ta en frukost på Arlanda, det är inte helt fel det heller.

//Simon

  1. Jenny skriver:

    Kan varmt rekommendera London Dungeon, man är delaktig i stans mörka historia med allt vad det innebär 🙂

  2. Emelie skriver:

    Måste tipsa om en jättebra afternoon Tea, särskilt för barn. Googla MAD HATTER’S AFTERNOON TEA, Alice i underlandet-tema. Boka bord!

  3. Gå högst upp på Tower Bridge, golvet är av glas så man ser trafiken på bron nedanför o båtarna när bron öppnas, känns klart högt o läskigt

  4. Vivi skriver:

    Om ni har tid och lust kan man göra en walking tour i London som har Harry Potter tema (http://www.the-magician.co.uk/londonwalks.htm) kanske försent nu eftersom ni redan åkt. Men åkt till King’s Cross station och där har de en liten Harry Potter butik och man kan ta kort där det ser ut som om man är på väg till platform 9 3/4.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..