I annonssamarbete med SWIFTR

Swiftr

Nu finns en riktigt grym nu tjänst, Swiftr!

Workout parties Stockholm. Foto: Pax Engström

Workout parties Stockholm. Foto: Pax Engström

Nu kan jag äntligen presentera en jätterolig nyhet jag hållit för mig själv ett tag! Jag kommer att vara ambassadör för nya tjänsten Swiftr.

Vad är då Swiftr, jo det är ett nytt slags träningsmedlemskap där du får tillgång till massor av handplockade gym och träningsanläggningar. Du kan träna allt från yoga, till klättring eller varför inte prova på lite kampsport eller crossfit. Självklart kan du även träna på det gamla hederliga sättet och bara gå och gymma. Oavsett vad du vill göra så har Swiftr det tillgängligt för dig i ett enda medlemskap, helt utan anmälningsavgift och bindningstid.

Swiftrs medlemskap säljs i två prisklasser för att passa både den som tränar mycket och den som antingen tränar lite mindre, eller som bara vill komplettera sin egen träning. För 990 kr får du träna obegränsat och för 490 kr får du 5 träningstillfällen i månaden. Väldigt prisvärt om du frågar mig då många av dom enskilda ställena själva tar över tusenlappen i månaden – nu får du allt i ett.

Jag tycker det är så grymt att på ett enkelt sätt kunna komplettera min träning. Härligt att testa nya saker och vara där kunskapen verkligen finns.

Du bokar enkelt din klass eller träning via swiftr.se och när du kommer till träningen visar du bara upp din kod i receptionen. Det är enkelt att träna med kompisar och prova nya utmaningar som man kanske inte haft möjlighet till tidigare.

Jag älskar verkligen idén och jag är så glad att detta äntligen har kommit till Sverige! Med koden SIMONXSWIFTR får du 20% rabatt de första tre månaderna! Du anger rabattkoden då du skapar ditt konto här: Swiftr!

Den bästa träningen det är den som blir av, och lyckas man hitta något som man verkligen tycker är kul är chansen att man gör det och fortsätter göra det mycket större! Här finns möjligheten att prova på flera nya träningsformer, allt med samma träningskort. Jag själv provade många idrotter innan jag hittade det jag brinner för.

Vågar man prova har man vunnit mycket redan där

I samarbete med Swiftr

 1. Emilia skriver:

  Tanken är god för de som är lika träningsentusiastiska som dig, Simon. Tror dock att de flesta som följer er är mer som din boks titel ”latmaskar”, jag är åtminstone en av dem, så jag måste ha gångavstånd till mitt gym för att det ska bli av. Tränar flera ggr i v på Fitness 24 seven för 1995 kr per år, både gym o pass, kan lixom inte bli bättre. Men lycka till!

 2. L skriver:

  Hej! Mitt gym har allt…och finns överallt:) önskar dig all lycka.

 3. Karin skriver:

  Hm, väldigt dyrt. Själv tränar jag på Friskis och Svettis. Betalar knappt 3000 kr per år för all slags träning, hur ofta jag vill, på alla tre anläggningar i min stad.
  Nä, inget för mig, men lycka till med ditt ambassadörskap.

 4. Anette skriver:

  Tycker det låter som en strålande idé! Vad häftigt att prova på sporter som man annars kanske inte hade testat! Tyvärr bor jag inte i Sverige men någon liknande tjänst kanske finns här också.

 5. M skriver:

  Kan säkert funka i Storstan. Bor i en stad med under 10 olika konditions/gym ställen. Testat tre. Det vi nu går till är valt pga stämningen, ägarna, utbudet. Sån vanemänniska att jag gläds åt att känna igen alla dragare, andra besökare, utrymmen. De tre fyra gr/vecka vi kommer iväg, är så mycket mera än träning. Fått många nya vänner, introducerades till terränglöpning via dessa träningsvänner. Säkert småstadsmentalitet. En orsak att bo på landet. Antar att konceptet gäller lite annan typ av tränande typer.

  1. Vicky skriver:

   Absolut mest anpassat för de i storstan. Men till sommaren, när man är iväg på Sverige-semester, så är ju en månad här perfekt. Då kan man fortsätta träna 3-4ggr/vecka medan man kuskar igenom landet 🙂 och sedan återgå till sitt vanliga gym när vardagen kommer åter 🙂

   1. Simon: Det har du helt klart rätt i, men som du säger så kan det passa perfekt på en semester månad =)

  1. Simon: Ja det är klart att det är de större städerna där detta är störst och svårare att implementera på mindre orter där utbudet är mindre. Härligt att ni tränar tre, fyra gånger i veckan! Superbra jobbat!!=) //Simon

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..