I annonssamarbete med COOP

Klassfest – i samarbete med Coop.

Jag kommer ihåg när vi var små och hade Klassfest. Det var en stor grej som hände i livet. Helt plötsligt blev det väldigt viktigt vad man skulle ha på sig, håret skulle fixas och man såg till att låna lite rakvatten av pappa för att lukta gott.


Kan inte skilja på om jag var mest taggad eller rädd inför dessa kvällar. Blygheten i början av festen när alla killar stod på ena sidan rummet och inte vågade gå fram till tjejerna som stod på andra sidan, men sen var det alltid någon kille som tog modet till sig och vågade gå över och därefter följde alla andra efter som ett lämmeltåg.

Därefter brukade festen vara i full gång och det var inte bara dans som gällde det vara alla möjliga lekar och kanske de mest spännande av dem alla, ryska posten och sanning eller konsekvens.

Tanken på att få en artist till sin egna klassfest fanns nog aldrig när jag var liten, men tänk om. Just nu finns det en tävling på där man kan vinna århundradets klassfest där Mello-vinnaren kommer komma och uppträda live! Klicka här för att vara med och tävla. Kan föreställa mig barnen där hemma hur glada de skulle bli om de skulle vinna och veta att på deras egna klassfest kommer det komma en riktig artist. Det är verkligen något man skulle vilja att de får vara med om.

Så gå in och delta i tävlingen om ni vill att era barn ska få ha chansen att vinna århundradets klassfest.

 1. Hej
  Gillar er blogg o förstår absolut att det blir reklaminlägg men två inlägg efter varandra som är reklam. Nja det känns inte så kul.

  1. Ewa skriver:

   Jag håller med dej.

 2. Ann skriver:

  Vill bara säga att idag har jag läst min första super charlie bok. Jag fullkomligt älskar den. Monsterbacillerna. Mina barn är så stora nu men jag ska absolut köpa alla som kommit ut och göra mina syskonbarn glada. Mer sådana böcker. Jobbar på en förskola och de satt som ljus när vi läste idag. Tack ! Mvh Ann

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..