I annonssamarbete med SWIFTR

Jag älskar Fredagar

Känner ni också att det är något speciellt när fredag infinner sig och allt bara känns lite bättre helt enkelt, eller är det bara jag?

Simon:

Jag har alltid älskat fredagar, ända sen jag var liten, man var exalterad inför helgen och alla vara bara lite gladare helt enkelt. Oavsett var som skulle hända på helgen.

Har jobbat ganska många år på helgen, men ändå älskat fredagar, för alla andra var så glada över det och det smittar väl eller vad man ska säga. Idag har varit en riktigt trevlig dag. Bra MMA träning inför matchen med Waldo Zapata som hjälper mig mycket.

Passade på att köra ett Yoga pass med Swiftr idag på Yogashala på södermalm, super härligt efteråt men tufft under passet. Jag är ingen van utövare av Yoga men vet att jag behöver göra det iaf en gång i veckan, och då blir det lättare och lättare och kan faktiskt slappna av även under passet.

yogashala,simon sköld, swift,

Helt färdig efter ett Yoga pass

Ikväll ska Camilla på Bio med Meja och det blir jag och Polly som får hänga, får se om vi drar iväg på något äventyr eller om vi bara är hemma och myser lite. Hon brukar lägga sig för natten mellan halvsju & sju så blir inga sena äventyr iaf.

Sen tänkte jag passa på att redigera lite bilder ikväll som jag lagt på hög. Är inte super bra på att göra det men har börjat lära mig och tar en sak i taget. Har ni tips på bra saker att kunna eller bra ställen att hitta information på får ni mer än gärna tipsa om det.

Ja så denna fredagen kommer gå den med, känns som att dagarna bara springer iväg nu, kan knappt förstå att Polly redan är över 11 månader och snart dags för hennes ettårsdag.

 

//Simon

 

  1. Emilia skriver:

   Ingen tvingar dig att läsa. Läs en bra bok i stället och sluta klaga.

 1. Annika skriver:

  Friday is Friyay!!

 2. Alltså älska fredagar! Alla är lite gladare, lite mer förväntansfulla och livet känns lite roligare. Även på jobbet är det lite roligare just på fredagar. Love fridays!!!

 3. Ninni skriver:

  CAMILLA!! SE HIT!!

  Jag är i kris. Jag bara måste ha olycksfågeln. Jag har alla dina böcker. Förutom just den. Problemet är att jag vägrar pocket. Måste ha inbunden och jag hittar ingenstans!! Säg snälla att du vet vart jag kan hitta. Vore helt fantastiskt.

 4. Photoshop är det bästa.
  Och moderskeppet.se har massa bra tips och gratis kurser och klipp. Kan va en grundkurs för en äldre Photoshop men det är i princip samma.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..