Vilken Kvinna

Så stolt över dig Camilla, du är så fantastisk och kan inte beskriva med ord hur underbart det är att få dela mitt liv med dig.

häxan, läckberg, sköld, bonnier,

Simon:

Vilken kvinna, vart ska jag ens börja! Vilket år vi har haft, graviditet, träningsbok, bebis, deckare som blivit mycket längre än planerat.

Så stolt över Camilla som kämpat sig igenom allt, varit en riktigt tuff period med mycket press på sig att leverera, men som hon levererat!

igårkväll firade vi tillsammans med alla inblandade i boken och det känns som att vi pratat om denna middagen så länge nu, men nu är det dags. Boken har kommit i ett första exemplar och det känns riktigt mäktigt att hålla i den och den har blivit över 600 sidor.

Nu börjar ett helt annat arbete för Camilla med lanseringsarbete, intervjuer, tv-program och signeringar. Kommer bli mycket resor och hårt jobb, men hon kommer göra det med bravur som allt annat hon tar sig för.

Att med fyra barn varav en är bebis kunna skriva en deckare som blivit nästan dubbelt så lång som de tidigare, kan inte beskriva med ord hur stolt jag är över henne, det har varit blod svett och tårar vissa dagar och inte gått smärtfritt alla dagar, men på det stora hela. Fan vad grym du är baby, kan inte annat än att vara sjukt imponerad och stolt över dig!

//Simon

 1. cilla skriver:

  superbra träningsbok ni gjort för latmaskar!!
  den funkar verkligen o jag rekommenderar den till alla mina vänner!!
  cilla,

 2. Eva skriver:

  Camilla, såg dig precis på Malou efter 10. Det var så intressant att få lyssna på dig och känna igen sig till viss del i det du beskrev från din barndom och en sorts ensamhet. Jag har dock aldrig läst någon av dina böcker och inte heller gjort detta någonsin, och med detta menar jag att skriva till någon på detta sätt. Hade helst gjort det rent privat men men…bättre än ingenting alls. Har inte heller något Instagram eller Twitter, så har inte följt er och vad som ni blivit utsatta för, önskar er bara fortsatt styrka mot ”idioter” 🙂 men oxå att det inte skulle vara nödvändigt.
  Från skrivarkurs till där du är idag…Fortsatt lycka till med detta!
  Kan bara hålla med Simon i denna hyllning 🙂
  Ha dé gött med familjen och många kramar till er båda.
  Eva

 3. Olivia skriver:

  Camilla förtjänar alla hyllningar i världen ! En sann förebild, modig, stark, envis, naturligt vacker både på insida och ut.

  Måste erkänna att jag inte ”gillat” Camillas tidigare böcker (jodå jag har kallats litteratursnobb”. MEN …Häxan Wow! Jag läser den nu, min man lagar mat, städar, tar hand om kidsen, går ut med hunden, själv sitter jag i soffan med myskläder och frossar i denna välskrivna, intressanta och rysliga berättelse. Börjar få ont i skallen och vet att jag kommer sträckläsa Häxan fram till morgonkvisten😊

  Bra jobbat Camilla, du blir bara bättre på alla plan🙇🌷
  Förstår inte hur du orkar. Själv är jag jätteglad när jag lyckas få med rätt unge till förskolan på morgonen. Jodå jag har dragit iväg med med 7 åringen till förskolan för att sedan stå där och glo ”Men DU ska ju vara i skolan”.
  🙊🙊

 4. Hej! Vilken trevlig blogg ni har 😊
  Camilla, du är en fenomenal författarinna! Slukat dina böcker. Du har verkligen förmågan att från första sidan fängsla läsaren. Ser fram emot dina kommande böcker.
  Tack för att ni delar med er av ert vardagsliv med familjen.
  Önskar er en trevlig vår! Kram / Anne

 5. Carrie skriver:

  Tycker Ni verkar vara så himla fina och kärleksfulla mot varandra! Hoppas det fortsätter! Bra syn på på barnuppfostran med:) Har börjat lyssna på Cams böcker de är mysiga.. snälla Camilla vart har du köpt din T-shirt??? Älskar det gamla slitna utseendet! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..