Föreläsning Mirum Galleria

Nu är det full fart med föreläsningar, är ni i Norrköping imorgon kom förbi Mirum Galleria

IMG_8104

 

Simon:

För många år sedan nu studerade jag två år på Bosön här i Stockholm som är en folkhögskola som ligger på Lidingö och är en fantastisk idrottsanläggning men både en fullstor inomhus fotbollsplan, gym, test rum med all möjlig utrustning.

Då blev det en del föreläsningar för olika lag om träning och motivation, men efter jag var klar med min utbildning där gick jag direkt och utbildade mig till PT (personlig tränare) och efter det så rann det där med föreläsningar ut i sanden. Något som jag själv tycker är väldigt synd för jag tycker det är något som är riktigt kul.

Nu har jag tagit upp det igen, och sedan jag släppte min bok Träning för latmaskar har det blivit endel föreläsningar igen och det är så kul att få dela med mig av min syn på träning och motivation.

Imorgon ska jag till Mirum galleria i Norrköping och prata på ett event så är ni i Norrköping imorgon så kom förbi gallerian klockan 12:00, kommer även ha min bok där om du skulle vilja plocka upp ett signerat exemplar.

Hoppas vi ses imorgon//Simon

 1. :-) skriver:

  Hej! Hoppas det går bra att jag skriver här. Jag har inte instagram….ingen kritik men alla vet nog inte… Ligger Polly i sängen och dricker sin flaska?? Läst ganska nyligen att barn som så gör ofta får inflammation i öronen… Vätskan rinner fel…läs, hoppas hon blir bra nu…

  1. Så är det. Vi hann med två antibiotika innan nån sa nåt. Då kändes det lite surt…tolv år sen nu, men anatomin densamma.

 2. :-) skriver:

  Hej! När börjat du och micke med bil tävlingar?

  1. Simon: Började förra säsongen, men varit ett intresse sen jag var liten =)

   1. :-) skriver:

    Jo! Det har jag läst någonstans:-) menar! När börjar ni köra denna säsong.. Snön är borta och tävlingarna börjar snart….

    1. Simon: Första gången på bana blir 11 April =) Så det ser vi väldigt mycket fram emot

 3. Tack Simon för att du inspirerat mig att försöka börja med träning! Beställde din bok och sedan jag läste den har jag för första gången i mitt 50 åriga liv börjat träna tre dagar i veckan! Lugnt och försiktigt – men jag GÖR det!

  1. Simon: Underbart att höra, vad glad jag blir! Ja det viktigaste är just det, du gör det! Bra jobbat!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..