I annonssamarbete med BOOKBEAT

Lyssna på mina böcker gratis i en månad!

Jag är så spänd över att höra vad ni tycker om Häxan och nu är det verkligen inte långt kvar. I samarbete med BookBeat har jag fått möjligheten att låta alla mina läsare använda deras tjänst gratis i en månad.

Bookbeat

Jag är så spänd över att höra vad ni tycker om Häxan och nu är det verkligen inte långt kvar. Jag har alltid varit väldigt fascinerad av häxor och häxproccesserna. När jag läste på upptäckte jag att häxprocesserna var extra brutala i Bohuslän som då lydde under dansk lag. Och nu tar jag ondskan tillbaka till Fjällbacka och Erica och Patrik.

I samarbete med BookBeat har jag fått möjligheten att låta alla mina fantastiska läsare använda deras tjänst gratis i en månad. Så i väntan på 7 april och Häxan kan ni lyssna på de tidigare delarna i Fjällbackaserien, eller Super-Charlie för den delen. Så gå in och njut av Katarina Ewerlöfs magiska röst.

Gå in på bookbeat.se och använd rabattkoden camillalackberg vid registrering.

  1. Hej Camilla! Jag har börjat läsa häxan o måste säga att jag slukar den! Den är så spännande att jag inte kan sluta läsà! En sak jag bara undrar över är på sida 378 där jag tror det har blivit fel med namnen på flickorna. Det står att Stella hade trosor med motiv på frost men det borde väll vara Linnea? En lite notering bara 🙂 många kramar

  2. När släpps Häxan som ljudbok? Ser verkligen fram emot den!

  3. PA skriver:

    Och utifrån denna fascination bestämmer du dig för att driva en officiell häxprocess mot en kvinna och tala om för henne att det finns en speciell plats i helvetet för kvinnor som hon som ej rättar sig in i ledet. Låt oss ta ondskan tillbaka till Instagram och skapa nya varianter av bålbränningar för kvinnor där.

  4. I vilken ordning kommer böckerna? Älskar att få lära känna personerna från början och inte komma in mitt i en bok serie.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..