Vilken helg!

Vet inte ens var jag ska börja beskriva denna helgen!

Simon:

Detta är en helg som sent kommer att glömmas! Match & Pollys 1 årsdag, allt på en och samma gång!

Polly fyller ju år 1 april, och det har redan gått ett år sen hon kom till oss, kan inte förstå att det gått så fort, det har bara sprungit iväg och så stor vår lilla bebis har blivit!

mma, superior, uff, stjärnfamilj, the gentleman, sköld, läckberg,  polly, födelsedag

Känns som att vi fick henne precis

Igår var det hennes födelsedag men eftersom jag var borta och förberedd mig på match så hade vi hennes kalas en dag efter.

 

Men måste ändå börja med gårdagen, för vilken dag det var! Det är alltid speciellt att vakna upp samma dag som man ska gå match, det är nästan lite overkligt dagen man tränat för så länge är äntligen här.

Jag har lite rutiner som jag alltid gör samma dag som jag går match, jag går upp och äter frukost, sen går jag lägger mig i sängen igen, kollar lite tv eller sover en stund. Sen är det dags att gå upp och göra sig klar för att träna ett lätt pass, skönt att känna hur kroppen känns, och känna att det går att lita på den! Gick ner till gymmet där vi bodde och sprang en stund på löpbandet och därefter lite skuggboxning och avslutade med stretching.

mma, superior, uff, stjärnfamilj, the gentleman, sköld, läckberg,

Sen är det den eviga väntan! Galan började 19:00 och jag gick 3.e matchen från slutet så visste att jag tidigast skulle gå klockan 21:30. Men väl på plats så går tiden ändå, man snacka lite med andra fighters gör sig redo och förbereder sig på att nu är det dags för fight.

När händerna lindas det är då känslan på riktigt infinner sig, adrenalinet rusar i kroppen och man plötsligt kommer det som en våg av nervositet och jag känner hur mitt hjärta slår hårdare trots att jag bara står still.

Matchen gick precis som planerat och när jag gick fram mot buren var jag taggad till tusen, hela min familj och alla mina vänner var bara en meter från mig när jag gick in men jag såg inte dem, jag kunde bara fokusera på matchen och vad jag skulle göra.

När domaren startade matchen var det bara att lita på träningen och följa vår gameplan som gick ut på att jag skulle låta han komma till mig, och det gjorde han. En snabb kontring och han gick ner och jag följde efter, ville avsluta med slag men han höll ner mig så gott han kunde för att jag inte skulle kunna avlossa så mycket slag, men jag arbetade metodiskt och fick hans rygg och kunde strypa ut honom efter 61 sekunder in i den första ronden och matchen var slut. Den känslan när man avslutar sin motståndare och det är över, den lättnaden kan jag inte beskriva. Självklart känns det konstigt att ha tränat i 3 månader och bara tävla i en minut, men jag ser det som att jag gjort träningen så bra att det inte behövdes mer. jag följde min gameplan och den ledde till ett avslut och jag är sjukt nöjd med min prestation.

IMG_3604

IMG_3603

Jag tillsammans med mina coacher på plats, Nils Widlund och Ricard Carneborn

mma, superior, uff, stjärnfamilj, the gentleman, sköld, läckberg,

Foto: Aftonbladet

Nu har jag fem raka segrar, alla på avslut och blickar framåt och ska bli intressant att se vad nästa steg blir, en sak är säkert, jag vill in i buren igen!

Idag har det varit kalas och jag har gått runt med ett lyckorus hela dagen, vi hade säkert över 50 personer här som firade Polly och det var så lyckat. Nu har alla gått, vi har vilat lite och bara njuter av helgen som varit. Även att den har varit utmattande för oss alla, så har vi haft det så bra och jag skulle inte kunna önska den på något annat sätt!

IMG_3636

En riktig Chokladtårta helt enkelt =)

mma, superior, uff, stjärnfamilj, the gentleman, sköld, läckberg, polly, födelsedag

Födelsedagsbarnet =)

IMG_3628

Självklart blev det en MMA tårta dagen till ära!

 

  1. Grattis Polly och grattis till vinsten 🙂 jag bara måste få fråga vart hennes super söta klänning är ifrån, den är verkligen helt underbart fin!

  2. Lisa skriver:

    Yay! Stort grattis till vinsten i fighten och grattis till att just Ni är föräldrar till en bedårande söt ettårig Polly. 🌟🎈🎉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..