Darryl, skärmtid och releasefest

Igår var det releasefest för Camillas tionde bok, Darryl genomgick operation och mycket reaktioner på skärmtid.

Simon:

Darryl som blivit på körd opererades igår. Allt hade gått bra och han är kvar hos veterinären för observation, då det var en ganska stor och omfattande operation så ska han vara kvar där några dagar för att återhämta sig ordentligt, men var väldigt skönt när de ringde igår och talade om att allt hade gått bra.

Stjärnfamilj, läckberg, sköld, darryl, vetrinär

Tack till alla som har gett kärlek till honom och skänkt honom en tanke.

Stjärnfamilj, läckberg, sköld, darryl, vetrinär

 

Förra inlägget angående skämtid gav ganska mycket kommentarer och frågor om hur vi själva tänker på skärmtid och eftersom vi jobbar med sociala medier hur påverkar det oss.

Jag och Camilla har lite olika synsätt på det där med skärmtid, men vi har lite enklare regler för barnen. Vardagar ingen tv förens klockan 18, och då måste läxorna vara gjorda, gäller även att leka med mobil, iPad osv.

Jag har väldigt mycket tänkt på mitt beteende vad det gäller mobil och sociala medier och fick en kommentar igår om att jag kunde stanna och ta ett kort med mobilen och då inte föregår med gott exempel. Jag fotograferar väldigt sällan med mobilen, jag använder mig av en riktigt kamera, både för att få bättre bilder såklart och att jag inte ska fastna i telefonen. Så när det kommer till sociala medier använder jag telefonen väldigt lite, jag bloggar från en dator, fotograferar med en kamera även om det kanske inte alltid är det smidigaste. Vi kan göra ett större inlägga om bara detta lite längre fram, för det är väldigt intressant hur det ser ut idag.

Stjärnfamilj, läckberg, sköld, darryl, vetrinär

Igår var det releasefest för Camillas 10:e bok i Fjällbacka serien. Häxan, och vi åkte ut till Nedre Manilla där vi spenderade kvällen med vänner, familj och kollegor. Det var så trevligt, alla var på superbra humör och det var verkligen fullt med folk. Vill tacka alla ni som kom och gjorde denna kvällen till en toppenkväll, vi avslutade med att åka till Teatergrillen för att äta lite, det hanns inte riktigt med då det minglades hela tiden, så när det väl var slut var vi vrålhungriga.

Camilla Läckberg Vimmel från boksläppet av Camilla Läckbergs nya box

 

Camilla Läckberg, Simon Sköld Vimmel från boksläppet av Camilla Läckbergs nya box

IMG_3748releasefest, häxan, nedre manilla, läckberg, sköld, stjärnfamilj, pelle t nilsson

 1. Alma skriver:

  Vilken fin klänning du har Camilla! Får man fråga vart den kommer ifrån?

 2. Gun skriver:

  Vill gärna att ni svarar på min fråga om jag kan läsa ”Häxan” utan att minnas allt från tidigare böcker.

 3. Gun skriver:

  Kan jag läsa ”Häxan” utan att komma ihåg vad som hänt i tidigare böcker? Har annars slutat att läsa de författare som har för mycket gamla handlingar man måste minnas för att första vad det handlar om. Givetvis är det poliser och liknande som är med i bok efter bok men det finns ibland något som beskrivs och man fattar inte vad det rör sig om och vill så klart inte köpa en ny bok där flera sidor är förklaringar till tidigare händelser. Vill alltså gärna läsa boken utan att komma ihåg allt som hänt i tidigare böcker.

 4. V skriver:

  Blev det mycke känslor idag när ni fick träffa Darryl?
  Stackarn! Skönt att det gick bra…
  Kommer bli en tid med rehab:-)

 5. Jill skriver:

  Har börjat lyssna på Häxan idag. Så bra!!! Katarina Ewrlöf som är uppläsare gör att det blir ännu bättre!!
  Jag undrar om det planeras att skriva fler böcker om fjällbacka?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..