I annonssamarbete med BOOKBEAT

Nu kan ni äntligen lyssna på Häxan – gratis

Nu är väntan över och äntligen är Häxan släppt. Jag är så stolt, glad och tacksam över att nu kunna dela med mig av boken till er, det är trots allt på grund av er som Häxan existerar.

HÑxan

Nu är väntan över och äntligen är Häxan släppt. Jag är så stolt, glad och tacksam över att nu kunna dela med mig av boken till er, det är trots allt på grund av er som Häxan existerar. Alla hejarop och allt stöd från er, min familj och mina vänner gjorde det möjligt.

Med tegelstenen Häxan på sina 608 sidor blir Fjällbacka-serien hela 3816 sidor lång. Serien finns som ljudbok med den fantastiska Katarina Ewerlöf som inläsare! Tillsammans med BookBeat har jag fått möjligheten att låta er använda deras tjänst helt gratis i en månad.

Gå in på bookbeat.se och använd rabattkoden camillalackberg vid registrering.

 1. Läser o läser, det var en gång en liten gube med en lådda på maggen…..hanses drängar var borta hela daggen..när han kom hem åt dom kålsoppa och bränden häxan på bål. Saftbål.

  Ute var det 34 grader och bondmoran hade svimmat liksom katten Fredrik Reinfeldt.

 2. Ellen skriver:

  Några kanske redan ställda frågor till Camilla och ber om ursäkt att dessa frågor inte passar in i blogginlägget, vet annars inte vart frågorna ska ställas.

  Har du blivit inspirerad av någon person i verkligheten och använt den personen i någon av dina böcker.

  Eller om en person delar med sig om det den har varit med om som du själv tycker är något att skriva om, skulle du ta med det i nästa bok?

  Du har skrivit barnbok, har du funderat på och skriva om något annat än bara deckare?

 3. Anna skriver:

  Jag har nu läst din underbara bok Häxan. Jag gillar hur du blandar saker som sker/skett i den verkliga världen med dina rollfigurers värld. Samt dina egna erfarenheter och liv. Får mig alltid ett gott skratt och mycket igenkännande tankar när jag läser dina böcker. Tycker att du är en grym författare! Längtar redan till nästa bok!

 4. Hej Camilla!
  Jag har slukat din bok häxan under hela påsken! Helt oroligt bra bok! Jag upptäckte dock på en sida att ni förväxlade namnen på flickorna, ni menade Nea med skrev Stella. Kolla in sidan 378. Med vänlig hälsning, Susanne

 5. Linnea skriver:

  Hej Camilla!
  Äntligen har jag börjat lyssna på Häxan. Som jag längtat! Hade en pågående ljudbok som aldrig verkade ta slut (somnade ifrån den varje kväll).. Men idag fortsatte min resa genom Fjällbacka!
  Älskar att Katarina läser in dina böcker. Åh, kan du inte skriva typ 5 böcker om åter om Erika och Patrik?!
  Det är helt fantastiskt underbart att få ”flytta in” i deras värld i 22 timmar.
  Du e bäst!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..