Svar på vad undrar ni om Simon

I veckan så frågade vi vad ni undrade och tänkte nu svara på några av frågorna, kommer inte kunna svara på alla i ett inlägg utan började helt enkelt med de som kom först och svarar efterhand!

Simon:

 

Här är några frågor och svar:
Har du tankar på fler tatueringar?

Det kommer det definitivt bli, ska göra klart min på skenbenet först, sen får vi se när det är dags för nästa, kanske tar några månader kanske några år. Det återstår att se.
Vad skulle du göra om du vann 100 miljoner?

Det är galet mycket pengar, skulle ge mina föräldrar en liten del av det med ett enda krav, att de ska spendera dem. Sen på vad får de själva bestämma. Men de har svårt att göra av med pengar så hade behövt ge dem lite krav.

Skulle självklart göra det många drömmer om och köpa någon supersportbil, den jag skulle välja idag är CCR ONE.

Skulle inte skänka pengar till någon välgörenhetsorganisation som alla säger att det ska göra när de får frågan. När jag växte upp hade vi vänner i Tyskland som hade det väldigt bra ställt. De åkte runt i världen och hjälpte folk, allt från att göra brunar, ge någon en fiskebåt, köpa en ko osv. Det skulle jag göra om jag vann så mycket pengar.

Skulle investera endel, har en bra ekonomi idag så hade inte blivit några galna impulsköp förutom några bilar kanske…
Vad tycker du om Fjällbacka?

Fantastiskt fint, som ett litet sagoland. Svårt att se att Camilla haft hela sin uppväxt där. Känns som en annan verklighet att åka ditt, aldrig varit där eller hört talas om det innan jag träffade Camilla.

Vad gör du helst en lediga dag? Med/utan barn/Camilla.

Självklart tränar jag gärna, det är en av de roligaste sakerna jag vet. Lär mig gärna något nytt. När vi är med barnen är det vi som måste pusha på en aktivitet tyvärr, då de helst sitter med en skärm framför ögonen. Men vi har varit i Tolvan ibland som ligger där vi bor, man kan bowla, spela biljard, äta god mat osv=)

Jag och Camilla kan göra allt från en dag på stan, till en heldag i soffan. Ibland blir det att röja hemma, vilket kan vara sjukt skönt när man får tid över.
Hur länge vill du hålla på med MMA?

Känner att jag har några år kvar, så länge kroppen håller och det är kul så vill jag köra. Skulle gissa på 5 år till. Sen kanske det är dags att lägga handskarna på hyllan och fokusera på annat. Kommer nog aldrig sluta träna MMA, nu pratade jag bara om min tävlingskarriär.
Hur klarar man att träna så mycket och så länge och så behövs det bara 61 sekunder på matchen? 😉

Det är endel av sporten, och matchen gick som vi ville och jag följde min gameplan, trodde dock inte det skulle gå så fort som det gjorde.
Vilka länder har du besökt? Vilka vill du besöka?

Har besökt många, vi reste väldigt mycket när jag var barn. Mitt favorit stad att åka till är New York, och ditt försöker vi åka en gång om året.
Har du haft något sexuellt ögonblick med en man?

Nej det har jag faktiskt inte, även om man har pussat någon kille på utmaning när jag var yngre.
Vad lyssnar du på för musik?

Jag lyssnar på extremt mycket och olika musik. Det som inte fallit mig i smaken är väl tung eller hård rock där jag inte hör vad de sjunger utan det mer låter som någon som skriker och någon som provar ett trumset för första gången. Nu kanske jag helt säger fel benämning på musiken för jag gillar hård rock, men finns någon nivå över det som jag inte tycker är så bra. Klarar inte av sorglig musik, då blir jag bara ledsen så det ser jag ingen mening med att lyssna på =) Annars gillar jag det mesta.

Där är lite svar på frågorna, kommer fylla på mer svar i helgen och nästa vecka. Inte försent att ställa eran frågor utan fyll på så kommer svar =)

 

//Simon

 1. Hej, först och främst vill jag tacka er båda för er att ni bjuder in oss i er värld. Samt att ni alltid står upp för det ni tror på varse sig det är barnuppfostran, dyselxi, näthat m.m

  Min fråga till dig Simon är ang. kosttillskott.
  – När bör man tänka på att äta kosttillskott?
  – Hur ska man tänka om man vill börja äta kosttillskott?

  Anledningen till mina frågor är att jag funderar på om jag ska/behöver det.
  Kort bakgrund (så du kanske kan göra en ”bedömning” utifrån dina erfarenheter): Rider 1 gång/veckan, försöker få till 1-2 träningspass på gymmet. Kosten är den jag gar störtst problem med och äter dessvärre för mycket skräpmat. Äter inte så mycket frukt, kokta/wokade/ångade/stekta/ugnsbakade rotfrukter (med udantag för potatis)

  – Om jag ska äta kosttillskott, vad skulle du rekommendera då?

  Tack på förhand!

 2. Till er båda: Var det jantelag på de mindre orter där ni växte upp? Isåfall, vad tycker ni om jantelagen idag?

 3. Hej! Min mamma är 87 år och såg dig i gokväll med en kattröja. Hon blev helt betagen i den och nu vill hon att jag ska köpa en sådan till henne. Var kan jag köpa en likadan?
  Snälla svara för det är sååå ovanligt att hon önskar nåt klädesplagg.
  Kram Elisabeth Croner

  1. Köpte den på Forever 21 i Paris men kolla om den finns på deras hemsida! ❤️
   D

 4. Hej på er!
  Jag och en vän ska till Fjällbacka i sommar. Kan inte du Camilla, tipsa om saker som vi absolut inte får missa att göra där? Restauranger, boende, osv?
  Känns som att du är den rätta att fråga.
  Tack för en kickas-blogg!

 5. Britt skriver:

  Hur har ditt liv förändrats sen du träffa Camilla?

  Hur förhåller du dig till att Camilla är så framgångsrik och har den goda ekonomin, vi alla vet ju att hon är miljonär?

  Har ni pengarna ihop och tar gemensamma beslut om dyra inköp?

  Hur gör ni om du vill köpa en dyr snabb bil, vet att det är ett stort intresse hos dig men Camilla är inte så intresserad?

  Är du en spara eller slösa?

  Tycker du pengar är viktigt och betyder allt?

  Skänker du pengar regelbundet till någon välgörenhets organisation?

  Ver att du var med i en reklamfilm för ett spelbolag, hur tänker du om det med tanke på hur många människor som hamnar i speldjävulens klor och blir beroende? Vet att Camilla har sagt att du inte vill göra reklam för cigaretter och sprit för du vill inte stå för de värderingarna. Men spelbolag då?

  Har ni några tankar på bygga nytt hus ihop och börja om från 0 där ni inreder och tar gemensamma beslut om hur det ska se ut? Du har ju flyttat in i ett redan färdigt hem där allt är Camillas och hennes stil.

  Hur förhåller du dig till om du tycker hennes barn inte uppför sig, är du med och fostrar då eller är det Camilla som tar de mer disciplina åtgärderna? Vet det kan vara svårt med andras barn och att det lätt blir konflikter vad gäller fostran.

  Hur tänker du om det att Camilla är 13 år äldre än dig? Bryr du dig och känner du dig yngre än henne?

  Vad drömmer du om i framtiden och hur vill du din framtid ska se ut?

  Har du och Camilla lika värderingar vad gäller pengar, politiskt, livets mening, förhållande och annat som är viktigt?

  När ni tjafsar och bråkar (om ni nu gör det!) vad är det om?

  Tar ni samma ansvar hemma, disk, plocka undan, fixa i trädgården, lägga Polly, städa m.m?

  Hur var du i skolan? Tyckte du skolan var viktig eller mer bara ”måste” gå dit?

  Umgås ni lika mycket med dina vänner som med Camillas vänner?

  Vad är dina bästa egenskaper och vad tycker du om hos dig själv?

  Vad är Camillas bästa egenskaper och vad är det bästa med henne?

  Många frågor, känner mig väldigt frågvis och nyfiken… meeen, vi fick fråga vad vi ville!

  1. Britt skriver:

   Här kommer fler frågor från mig!

   Tycker du det är viktigt med märkeskläder, fina klockor och andra associarer? Eller handlar du lika gärna på H&M eller Kapp-Ahl?

   Hur är ditt förhållande till Camillas ex-män?

   Vad arbetar du med? Vet du varit/är PT och skrivit din träningsbok, men vad arbetar du mer med? Kan du försörja dig som MMA-fighter?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..