Späckad vecka

Om en vecka som varit något utöver det vanliga jobbmässigt.

Vilken vecka…. Här är en del av jobbaktiviteterna som varit inbokade denna vecka och flera av dem har inneburit farande och flygande hit och dit med flyg, tåg och bil.

Söndag: Bingolotto i Göteborg
Måndag: Malou i Stockholm
Onsdag: Fördomspodden
Torsdag: Sverige! i Malmö
Fredag: Go’ kväll i Umeå
Lördag: 3  signeringar samt middag med Akademibokhandelns vänner i Fjällbacka
Söndag: Intervju samt signering på Spring Word Festival i Strömstad

I skrivande stund sitter jag och Simon i en hyrbil på väg mot Stockholm, och vi har precis börjat åka igen efter att ha stannat i Uddevalla och ätit på Pinchos. Älskar by the way både konceptet och maten på Pinchos, nån som vet om nån kommer öppna i Stockholm?  (Är alltså en slags tapas/pinchos-restaurang, där man i restaurangen beställer mat via deras app och sedan kommer rätterna ut på träbrickor som placeras på en smart ställning på bordet. Gott, lite coolt och snygg inredning.)

Har varit otroligt kul den här veckan men att säga att jag är sliten och trött är en underdrift. Är så trött så jag knappt minns vad jag heter och hade lätt kunnat somna i bilen nu, men känns inte schysst mot Simon som behöver lite sällskap om han ska orka köra hela vägen till Stockholm nu. Veckan som kommer blir lite lättare schema, men jag vet samtidigt hur det är. En vecka kan se ”luftig” ut söndag kväll och sen trillar saker in allt eftersom och den blir lika sprängfylld som alla andra. Men älskar man sitt jobb gör man, och jag vill ju också fånga de tillfällen jag får.

Dock laddar jag nu mentalt för veckan därpå. Ska åka till Tanzania med Jenny Strömstedt för Unicef och jag vet inte vad jag ska förvänta mig. Har bara rest som ”turist” hela mitt liv och levt i en skyddad bubbla av naivitet även vid mina resor tuomlands, och inser att detta kommer bli något helt annat. Och jag ser fram emot det samtidigt som jag bävar.

Nu körde vi fel tydligen och min älskling ger ifrån sig svordomar jag inte ens visste han kunde. Bäst jag ”lägger på” och är lite härligt peppande och stöttande. Plus hjälper till att hålla ett öga på GPS:en…..

 1. Malin skriver:

  Åh Pinchos i Uddevalla är vänner till mig som driver det =)
  I Uppsala vet jag att de öppnar en ny restaurang nu i sommar i alla fall!

 2. Hej,Pinchos är just nyöppnat i lilla Lidköping,du har redan fått svar om Stockholm.Annars hade jag kunnat ge dej info om det pga att en av mina vänner är delägare i Pinchos kedjan
  Lite roligt att beställa via appen.Ha en fin kväll…kram Kia

 3. Låter som galet mycket, men samtidigt väldigt roligt. Skönt att du kunnat ha Simon med några dagar. Btw, kan ni inte turas om att köra? Lite avlastning från Simon. ( säger den arbetsskadade trafikläraren) Pinchos finns Malmö om ni kommer hit något mer.

 4. My goodness! Blir helt slut att läsa ditt schema!! Samt tänka på att du dessutom har 4 barn!! Hur klarar du att va ifrån lilla Polly så mycket? I hennes ålder händer ju så mycket varje dag i utvecklingen! Ta hand om dig Camilla. Vart du än är! Norr,syd,väst, öst! 🙂

 5. Finns på exploria i fittja! Galet god mat!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..