Fortsättning på svar på vad undrar ni om Simon

Simon: Fortsätter svara på era frågor ni ställt, jättekul att ni undrar saker=)

Fråga:

Hur ser du på äktenskap/äktenskapslöften? Att dela detta med någon som genomgått både bröllop och barn med två andra innan dig? Nej jag vet att man inte kan styra vem man blir kär i, men fanns det inga som helst tveksamheter att gå in i nåt med någon som skilt sig två gånger? Och dessutom redan delat lyckan över barn och äktenskap med andra? Och dessutom flytta ihop och planera barn så snabbt.

Svar:

Jag är själv inte religös, så för mig är det inte alls lika stort som om jag kanske hade en väldigt stark tro. Dock tycker jag Camilla är den som varit den starka och valt att avsluta och gå vidare innan det kanske var försent att ens ha kvar en vettig relation efteråt med sina barns pappa. Jag vill leva i nuet och inte i det förgångna. Alla har ett bagage och det är delvis det som formar oss till vem vi är idag, jag älskar Camilla för den hon är och kanske inte ens hade träffat henne om hon aldrig tagit steget och brutit sig loss. Vart väldigt ovant att leva med någon som har kontakt med sina ex på detta sättet som Camilla har, men det är en både nödvändigt och en självklarhet när det är barn inblandat. Tycker verkligen Camilla och gjort något väldigt bra eftersom hon enkelt kommer överens med sin ex så bra och det är inte någon komplicerad situation på något sätt.

Fråga:

Berätta om Gamla Enskede! Trivs du bra? Är det lätt att smälta in? Vill du att ditt barn ska gå i skola där? Hade du kunnat tänka dig att bo där även om du inte träffat en kärlek som tog dig dit? Bor det trevliga/bra människor där (förutom er då såklart)?

Svar:

Jag älskar Enskede, när jag och Camilla träffades bodde jag på gärdet, närmare bestämt Ringvägen. Trivdes jättebra, men hade funderingar på att leta efter en lägenhet på södermalm eller i enskede. Alltid älskar både södermalm och enskede, plus att jag få jobbade i Nacka och rent geografiskt skulle jag sparar mycket tid och pengar på att bo närmare mitt jobb. Alla har varit supertrevliga och det är ett jättemysigt område att bo i, jag stortrivs här =)

Fråga:

Jag undrar också om barn. Vi är många som aldrig skulle ha barn. Och nu har tre…Vad var orsaken till att du inte ville ha barn? Hur vet du att du inte vill ha flera? Som kvinna lättare, tänker jag. Steriliserade mig efter tredje barnet, då 35 år. Visste att jag var klar. Och att min man, om han nån gång, av nån anledning, inte har mig, kanske gärna vill bli Pappa igen. Tror att han kommer känna så i många, många år ännu. Därför ville jag inte att han skulle sterilisera sig. Man vet aldrig, påstår jag. För mig är det klart hursom. Vi fyller båda 42

 

Svar:

Nu i efterhand kanske det snarare handlar om att jag inte hade träffat rätt, var tillräckligt gammal för att kunna se mig själv som pappa, eller ens känna efter om jag ville. Man ska aldrig säga aldrig det vet jag, men nu har jag ett biologiskt barn och 3 bonusbarn så totalt är vi 6 i familjen, och från att inte ens ”velat ha” barn så tycker jag det är en riktigt ordentlig vändning. Men nej i dagsläget vill jag inte ha flera barn. Vi har fullt upp att vara föräldrar som det är. Båda gillar också våra jobb och de tar upp endel tid. Så 4 barn känns som att det räcker gott och väl =)

Fråga:

Jag skulle vilja fråga Simon hur länge hans längsta förhållande varat;)?
Och så undrar jag hur du Simon fått så bra självförtroende? Du lägger ju ut väldigt mkt selfies, mer än någon annan kille jag
följer så du verkar väldigt nöjd med dig själv, fler borde känna så;)!
Sorry för privata frågor men Camilla skrev ju att vi fick fråga;)

Svar:

Innan jag träffade Camilla så var mitt längsta förhållande 1,5 år, men det var inte så jättestabillt. Bra till en början men efter lite mer än ett halvår började problemen att komma ett efter ett och tillslut blev det för mycket och vi gick skilda vägar.

När det kommer till självförtroende tror jag det är både en åldersfråga, desto äldre jag blivit desto mindre fokuserar jag på negativa saker runt mig. Jag gör det jag tycker är kul och som jag mår bra av! Stör det någon annan är det faktiskt deras problem inte mitt. Tycker livet är för kort för att inte våga. Dock vet jag inte det där med att jag lägger upp mer selfies än någon annan kille, jag följer många som lägger upp bra mycket mer och jag lägger ingen värdering i det=) Jag följer dem för att jag gillar deras innehåll och det inspirerar mig.

 

Där är lite mer svar på era frågor=) Fortsätt att fråga så kommer jag svara när det kommit in en hög =)

 

//Simon

 

 1. Lisa skriver:

  Hej Simon!

  Tack till både dig och Camilla för att ni driver den här bloggen. Jag gillar verkligen mixen mellan era inlägg. 🙂

  Mina två frågor till dig är: vilken anser du vara din absolut bästa egenskap? Om du fick en önskning som på studs skulle slå in – vad skulle du då önska dig?

  Mvh Lisa

 2. V skriver:

  Hej Simon! Du kommer från Hultsfred! Hur kommer dig sig då att du hade sån för kärlek till just Enskede?
  Gärdet är fint! Hade du en bostadsrätt?
  Minns att Camilla nämnt att du hade en hund med ditt ex? Aldrig sett dig nämna hunden? Idag har många djur ägare delad vårdnad efter separation.. Ett djur älskar man trots separation! Eller?

 3. britt skriver:

  Hej Simon!
  Jag har skrivit en hel hög med frågor. Har ställt frågorna i ett av dina blogginlägg. Tror säkert där är 10 frågor som vänatr på svar.. Om du vill svara vill säga!

  Frågorna var ju fritt fram att ställa, om där blir svar avgör ju du såklart.

 4. Hej!
  Jag ville bara skriva att av vad jag läst i er blogg verkar ni hantera komplicerade familjerelationer mer föredetta partners och barn från tidigare äktenskap fantastiskt bra. Ni är verkligen en inspiration!
  Ha det fint, Emilia.

 5. Annie skriver:

  Detta är en fråga till både dig och Camilla: jag vill veta lita mer om hur ni initialt vågade satsa på er relation trots att ni levde så olika liv. Bjud gärna på lite känslor och mod. Vi är många som behöver bli inspirerade!! Kunde vara ett helt eget inlägg!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..