Har våren kommit för att stanna

Känns alltid som att man väntar, väntar och väntar på att våren ska komma! Har den äntligen kommit för att stanna

Simon:

Det är något speciellt med våren, det börjar blomma, det börjar bli ljust, värmen kommer i luften och allt känns faktiskt lite bättre bara av tanken på att sommaren snart är här.

Jag älskar våren och sommaren, man kan ha på sig lite mindre kläder, det är ljust senare på kvällen, detta trots att jag tyvärr fått pollenallergi på senare år. Hade inga problem alls med det när jag var liten, men nu känner jag av det direkt men tar jag min medicin så går det alldeles utmärkt.

Vad är det ni ser fram emot mest med våren?

Jag älskar när det är dags att ta fram utemöblerna och kan sitta ute fram emot kvällen, även om det är lite kallt. Vi grillar året om, men det är något alldeles speciellt när man kan stå ute och grilla i solen i en t-shirt. Det är nog för mig det bästa vårtecknet.

Även så skönt nu när man har liten bebis att inte behöva ta på tusen klädesplagg, jag är genomsvett innan jag ens har klätt på oss klart och vi ska ge oss ut på vintern. Plus att hon i sin overall knappt har kunnat gå för att den blir så bullkig.

Vårtecken, stjärnfamilj, läckberg, sköld, polly

Denna lilla damen älskar minsann också våren

IMG_4592

Självklart måste man ha lite sköna solglasögon nu när solen lyser!

Vårtecken, stjärnfamilj, läckberg, sköld, polly

Leka sandlåda, hur toppen är inte det!

Vårtecken, stjärnfamilj, läckberg, sköld, polly

//Simon

 

  1. Emman skriver:

    Hon är ju så go eran lille tjej. Men vad annat kan man bli med sådana föräldrar😎 Underbart att våren är här! Jag går med min (snart 2- åriga) son till förskolan varje morgon genom en vitsippeskog. Varje dag lämnar han en vitsippa till fröken som oftast är sönderkramad. Det är så jag bara vill stanna tiden. Ligger så mycket hopp, förväntningar och glädje den här tiden så man riktigt ”spritter” fram. Ha en härlig fredag☀️

  2. Gen skriver:

    Å såå underbart söt hon är lilla Polly <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..