Öroninflammation & 40 års fest

Christina Melin, som är Chalies extra mamma har fyllt 40 och ikväll ska vi fira henne och det är burlesquetema som gäller

Simon:

Igår skulle vi ha en mysig hemma kväll med goda vänner som kom över och skulle grilla. Istället blev det en riktigt kaosartad kväll men en besök på akuten med Polly som fått öroninflammation igen, och det är 4:e gången. Den senaste var i början av Mars.

Är ändå så sjukt imponerad av denna lilla unge som trots hög feber på 39,4 tar varje chans hon kan och levererar ett leende!

IMG_4592

Doktorn kunde ganska snabbt konstatera att hon hade fått öroninflammation igen på båda öronen och det blev penicillin. Vi tack för alla kommentarer vi fått på instagram och vi är medvetna om att man kan operera in rör i öronen och vi kommer att undersöka den möjligheten för Polly på måndag. Idag mår hon iaf mycket bättre och vi försöker få henne att vila så mycket som möjligt.

Det är härligt med en stor familj, ikväll ska vi fira Christina Melin som fyllt 40 och det är burlesque som är temat för kvällen.

Det känns dock som att detta temat är lite lättare för tjejer än killar att klä sig till, iaf om man kollar runt lite på nätet. Jag har dock gjort valet och slutsatsen att ha svarta kostymbyxor, vit skjorta, hängslen och hatt! Hoppas att det får godkänt!

Imorgon kommer vi att göra ett bildinlägg med massa härliga bilder från festen. Så önskar er en härlig lördag!

//Simon

  1. Stackars liten! Öroninflammation är så jobbigt. Min äldsta dotter hade sju öroninflammationer mellan oktober och mars när hon var i ettårsåldern. Omgivnigen pratade mycket om och tryckte på angående rör, men barnläkaren vi hade höll fast vid att avvakta. Tur det för efter den episoden har hon aldrig mer haft öroninflammation igen. Hon är numera 10 år gammal. Den här läkaren menade att vissa barn helt enkelt går igenom perioder där de är känsligare men efter att de vuxit på sig lite och fått en sommar med infektions- och viruspaus så rättar det till sig. Det var fallet för vår dotter. Hoppas att det löser sig för er med! Trevlig fest med!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..