Dop som blev Bröllop

Igår var det Dop för mig Guddotter Molly.

Simon:

Igår var det dags för Dop för min Guddotter Molly. Vi skulle ut till Österhaninge kyrka, och det var en trevlig bilfärd ditt. Camilla fick vara hemma med Polly eftersom hon varit dålig, så jag fick åka ensam.

Väl framme parkerade jag och möttes av många trevliga och välklädda människor utanför kyrkan, men eftersom jag är Gudfar, så gick jag med Jimmys son Wilhelm som tog med mig in till resten av familjen.

Där inne förstod jag inte heller vad som egentligen skulle hända utan jag vara bara glad och exalterad för Mollys skull. Men då kom det, asken som Jimmy gav sin son, och då föll poletten ner!

Det var inte bara ett dop utan det var också ett bröllop. Jag fick äran att gå med den ner för gången mot altaret och tillsammans med Mollys Gudmor ta hand om henne under vigseln innan det var dags för dopet.

Var en väldigt fin ceremoni och så glad för deras skull. De är som gjorda för varandra och har nu tre barn ihop. Häftig känsla att se dem stå där och byta ringar och det blev fullt jubel i kyrkan när prästen lite skämtsamt sa ”you may kiss the bride”

Efteråt så var det middag och tårta i ett hus bredvid kyrkan. Det var riktigt kul med en sån överraskning och hoppas att de idag njuter av att vara Man & Hustru.

Stjärnfamilj, läckberg, sköld, bröllop, abhdpappa,

 

IMG_8596

 

IMG_4772

 

IMG_4762

Stort Grattis Jimmy & Christel <3

//Simon

  1. Nyfiken vart du funnit din läckra kostym? Farsgubben fyller år imorgon och jag hade velat överrsaska honom med något liknande.

    Ha det suveränt.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..