Mina laster

Eftersom jag håller på med elitidrott och tränar väldigt mycket samt inte dricker alkohol verkar många få lite förutfattade meningar.

Simon:

Jag har sedan jag var 14 år tränat väldigt mycket. Det är något som jag verkligen älskar, vill göra och får mig att må bra. Jag har gjort valet att inte dricka alkohol, och nej jag är inte nykterist, jag blir inte galen och slåss om jag dricker. Jag tycker inte att det är gott, jag tycker verkligen att det smakar sjukt äckligt! Att det sen är bra för kroppen att låta bli är en stor bonus!

 

Har jag inga laster då? Självklart har jag det, älskar både godis och skräpmat! Igår när Polly lagt sig beställde jag en kebabpizza med en option pommes vid sidan av och åt allt ihop… Så kan det bli ibland, men det är inget jag kan göra varje dag, då skulle det inte spela någon roll hur mycket jag tränade. Men ibland kan jag göra ”dealer” med mig själv. Dealen igår var att jag beställer en Pizza och tränar tills den kommer, det var mitt sätt att kompensera det igår!

Så visst har jag laster även att jag är elitidrottare, vissa dagar är de jobbigare att stå emot än andra, men när jag är påväg mot match så kan jag inte fuska, då måste jag vara strikt.

Vad har ni för laster, och vad är svårast att motstå?

Jag har inga problem att vara utan onyttigheter på dagarna, mitt sug kommer på kvällen och då tycker jag att det är väldigt svårt att motstå och ibland faller jag ditt även om jag vet att jag inte borde det. Försöker undvika socker i största möjliga mån, hellre en Pizza eller någon annan skräpmat än en godispåse, det är för att jag känner att det påverkar mig mindre, och framför allt så får jag inte sug efter skräpmat flera dagar i rad, snarare tvärt om. Men godis skulle jag kunna äta varje dag om jag inte hade något som stoppade mig!

IMG_3636

En tårta från Pollys födelsedag, och ja hur svårt är det inte att motstå detta…

//Simon

 1. PiaLia skriver:

  Jag tycker alkohol är så överskattat. Det verkar som att folk behöver det i sina liv för att kunna slappna av och många gånger verkar det som det behövs alkohol för att kunna umgås. Jag dricker heller inte alkohol, är inte nykterist men tycker heller inte att det smakar gott. Jag gillar heller inte att bli berusad. Jag drack lite när jag var yngre, det hörde väl till. Men kom snart på att detta är inget för mig. Har för stort kontrollbehov och gillar inte folk som tappar fattningen utav alkohol. Tycker inte om när onyktra människor skall ” prata ” Gör det när du är nykter i stället säger jag. Jag har aldrig rökt heller, eller prövat droger. Jag älskar choklad det är min last. Äkta chokladglass i stora lass. Allt med choklad. Men måste hålla igen på allt sådant. Men ack vad beroende man blir utav choklad, inte geleråttor eller chips utan choklad. Bakar jag så är det med choklad 😄
  Min make tar sig ett glas vin då och då och jag dricker pepsie max 😁
  Må gott !

 2. Annika skriver:

  Godis och vin är mina laster!
  Har dragit ner och började träna för att kompensera i alla fall.

 3. anonym skriver:

  Många människor dricker inte alkohol och inte ens alkoholfria viner eller cider( kolla flaskan) Gräs, morfin och andra då? Hur är det med det?

  1. Simon:
   Har provat på alkohol men inget för mig. Aldrig provat några droger över huvudtaget, vet att gräs, t.ex är mindre farligt än alkohol, men det är olagligt och inget jag behöver i mitt liv =)

 4. Pepsimax och smågodis! Men började med lchf för två veckor sedan och sen dess har jag (peppar peppar) inte ätit något lösgodis. Pepsimaxen får dock stanna! Men erkänner att jag är sååå sugen på godis…..

 5. Ullis skriver:

  Varför måste man förklara sig hela tiden varför man inte dricker alkohol?!?! Är precis som du, absolut inte nykterist….men!! Det smakar inte gott! Varför ska jag då dricka?? Tycker vi är bra mycket coolare som vågar vägra dricka😀 Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..