Två dagar kvar

Nu är det två dagar kvar tills Camilla kommer hem, och jag saknar henne väldigt mycket!

Simon:

Tiden har gått rätt fort denna veckan, men vad jag saknar Camilla! Vi är inte ifrån varandra så ofta, och självklart är det bra att vara det ibland och få göra just det sakna.

På söndag kommer hon hem och det ska bli så mysigt, vi har kunnat höras lite under veckan även om det inte har varit jättebra täckning alla gånger. Så stolt över att Camilla valt att göra denna resan, hon har ett galet intensivt schema med lanseringen av sin nya bok, men när hon fick frågan om detta så tvekade hon aldrig, jag ska åka ner, vi måste lösa det bara. Så blev det också!

IMG_4895

IMG_4897

IMG_4912

IMG_4913

Jag har alltid varit tacksam över den vardagen vi tar föregivet att kunna leva i, men blir ännu mer tacksam desto mer jag ser och upplever andra delar av världen. Tack alla ni som är med och gör världen till en bättre plats att leva på!

 1. Britt skriver:

  När svarar du på alla frågor som du/ni ville vi skulle ställa dig?

  Jag har frågat en hel drös med frågor, väntar med spänning på svaren 😄

 2. Emilia skriver:

  Om du vann pengar på lotto, skulle det stå.

 3. Emilia skriver:

  En fråga till Simon: Dessa initiativ är ju jättebra och det är fint att ni lyfter fram dem i bloggen.
  Jag blev bara lite förvånad när du skrev att du inte skulle skänka pengar till hjälporganisationer om du valde pengar på lotto, jag får det liksom inte att gå ihop.

 4. Linnea skriver:

  Hej Simon! Vore roligt om ni uppdaterar eran blogg varje dag:-) lycka till

 5. M skriver:

  Fråga till dig, Camilla. Ni betalade era resor själv, men får ni inget för att de sedan sänds, eller för att dra in nya faddrar? Inte ett öre för en veckas jobb i din annars intensiva period? Imponerande om ni inte får nåt. Sen undrar jag om det lätt går att hitta hur stor del av det vi ger, som går direkt till de behövande?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..