I annonssamarbete med SWIFTR

Mjölksyra träning

Mjölksyra träning är något som många hört talas om, nedan kan ni se när jag provade på en form av det på Acid Traning tillsammans med Swiftr

Simon:


I veckan som var provade jag på Acid Training tillsammans med Swiftr, vilket verkligen är vad det låter som – mjölksyraträning. Det var superkul, men verkligen ett jobbigt pass där man jobbar med pulsband och hela tiden tränar efter sina egna förutsättningar!

När man kommer ditt sätter man på sig ett pulsband och de har tre olika typer av maskiner som man jobbar på, cykel, rodd och stakmaskin. I min bok träning för latmaskar skriver jag lite om olika pulszoner och här jobbar man i de tre högre. På passet kör man på grön-, gul- och röd zon, som är vad det låter: okej, jobbigt och extremt jobbigt.

Man jobbar 2 minuter på grönt, går direkt till 2 minuter på gult och avslutar med 1 minut på rött, där det bara är att ge allt man har. Detta gör man två gånger efter varandra på samma maskin innan man byter.

Ett riktigt roligt och effektivt träningspass med bra pepp från instruktören som även gav tips på hur man skulle tänka och kunde förbättra sin teknik.

Kan varmt rekommendera dem ett besök. På www.swiftr.se kan ni skaffa ert eget medlemskap och anger ni koden SIMONXSWIFTR får ni 20% rabatt de tre första månaderna.

Onsdagen 24 maj kl 16 så kör jag dessutom ett yogaevent på Altromondo yoga på Stureplan tillsammans med Swiftr. Vill du vara med och yoga med mig och få en grym goodie bag så mailar du hello@swiftr.se. Glöm inte att ange om du vill ta med en vän också. Deltagandet kostar endast 100 kr och du behöver inte ha några förkunskaper!

I samarbete med Swiftr

  1. Linnea skriver:

    Jag skulle vilja köra ett pass som Martin Lidberg kör! Tycker han är grym och går in i det han gör 100% ycket seriös och stark.
    .. Ni är ju i samma bransch och det vore fånigt av mig att fråga om du tittade när han vann mästarna.
    Det gjorde säkert dem flesta:-)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..