Farföräldrar & Barnbarn

Att se mina egna föräldrar med mitt barn, det är något som värmer mitt hjärta enormt

Simon:

När jag fick reda på att vi skulle skaffa barn blev det verkligen överväldigande, både för mig och folk i min omgivning. Efter ett tag så förstår man ju att det är flera än bara jag som påverkas. Mina föräldrar t.ex skulle för första gången bli farmor & farfar, visst är de det till mina bonusbarn, men det blir lite annorlunda när det blir ens biologiska och då framförallt för att man är med från början.

Första gången som jag såg min mamma hålla Polly slog mitt hjärta volter, det var helt magiskt att se dem ihop och då förstod jag hur mycket detta kommer ändra inte bara mitt liv, utan även deras. De är fantastiska farföräldrar, världens bästa och Polly älskar dem så mycket. Hon har varit hos dem sen hon var liten och det är något jag är så glad för, de har ett eget band och Polly är supertrygg med både oss och dem. Hon sover där ibland när vi behöver hjälp och det har aldrig varit något problem med att hon inte gillar att vara där.

stjärnfamilj, läckberg, sköld, polly, farföräldrar, farmor, farfar

IMG_1810

Här är de alla tre på julafton, det var en partyprincessa som aldrig blev trött den kvällen.

IMG_5016

Tror det är Farfar som är mest såld, hon får honom att göra som hon vill, när hon vill… haha

stjärnfamilj, läckberg, sköld, polly, farföräldrar, farmor, farfar

IMG_5025stjärnfamilj, läckberg, sköld, polly, farföräldrar, farmor, farfar

Världens bästa farmor, och det är också favoriten =)

stjärnfamilj, läckberg, sköld, polly, farföräldrar, farmor, farfar

Inte det lättaste att ta bild på barn, men ja det blev iaf en rolig bild =) Go och glad unge är det iaf, och för mig så oväntat hur mycket det betyder för mig att se Polly med mina föräldrar.

Vad påverkade dig mest när du fick barn? Eller snarare vad var mest oväntat att du skulle reagera så positivt på?

 

//Simon

 1. Det är livets efterätt, min Adam 4,5 och Filippa 7 mån är mitt allt, är så tacksam och glad att jag som mormor får uppleva detta och endast 52 år, tyvärr fick aldrig min Moja uppleva barnbarnen hon åkte till änglarna 47år och därför är jag tacksam för varje dag jag vaknar och ännu en ny dag att uppleva 💕💕💕💕💕😎

 2. Soffan skriver:

  Kärleken jag känner. Och jag tänker varje dag hur tacksam o glad jag är över mina barn o vilken lyx det är att få vara med dem! Jag vet de en dag flyttar så jag försöker VERKLIGEN njuta o ta vara på varje dag och jag älskar vara deras mamma o funderar ständigt på den rollen o vad som är bra/dåligt. Barnen utvecklas ju hela tiden så rätt som det är har man en ny individ framför sig. All denna glädje o kärlek ! Överväldigad av den ! Superkul med barn från dag ett! Älskar vara med dem

 3. Lotta skriver:

  Att få barn barn är livets efterrätt att få känna deras armar om sin hals det är lycka

 4. Åsa skriver:

  Det som har påverkat mig mest som mamma är den ovillkorliga kärleken. Jag tror inte det finns någon annan och så stark kärlek. Jag skulle gå genom helvetets portar när det gäller mina ungar. Kram och tack för en blogg som berör/Åsa

 5. Linnea skriver:

  Miste tyvärr vår älskade farfar alldeles för tidigt, vår minsta var då fyra o kommer inte att ha några direkta minnen från honom förutom det vi berättar såklart. Har mormor för långt borta men farmor bor ca fyra mil bort så hon försöker vi träffa ofta så de kan ha en relation. Annars har vi såklart andra vuxna i bilden som har blivit lite komplement. Tror det är jätteviktigt med flera vuxna förebilder, dels behöver msn barnvakt haha men också de ska finnas där i tröst o glädje som barnet kan ty sig till. Tack för en trevlig blogg. Läser varje dag. Kram från Katrineholm och vackra Sörmland

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..