Svar på vad undrar ni om Simon

Verkar vara endel som missat svaren på vad undrar ni om Simon & några frågor här som jag inte svarat på än, så här kommer de både nya och gamla frågor =)

Simon:

Hur har ditt liv förändrats sen du träffa Camilla?

Det har förändrats enormt mycket, jag var ju singel och 27 år när vi träffades, plötsligt hade jag tre bonusbarn och en sambo. Så visst har det ändrat mitt liv, men det är den största skillnaden som blivit i mitt liv.

Hur förhåller du dig till att Camilla är så framgångsrik och har den goda ekonomin, vi alla vet ju att hon är miljonär?

När jag träffade Camilla så visst jag inte vem hon var, och inte om hennes ekonomiska situation och det var inget som spelade någon roll för mig.

Har ni pengarna ihop och tar gemensamma beslut om dyra inköp?

Ja vi delar på både jobb och ansvar hemma, så visst har vi det gemensamt.

Hur gör ni om du vill köpa en dyr snabb bil, vet att det är ett stort intresse hos dig men Camilla är inte så intresserad?

Har inte kommit ditt än, men det skulle bli en diskussion och ett beslut vi isåfall fattade tillsammans.

Är du en spara eller slösa?

Mer spara än slösa.

Tycker du pengar är viktigt och betyder allt?

Jag tycker absolut pengar är viktigt till en viss gräns, men det är långt ifrån allt. Hellre lycklig i en 1:a än olycklig i ett slott alla dagar i veckan.

Vi har det väldigt bra ekonomiskt och det är vi båda väldigt tacksamma för.

Skänker du pengar regelbundet till någon välgörenhets organisation?

Unicef, är världsförälder och läkare utan gränser har blivit de organisationer jag skänker till mest regelbundet.

Ver att du var med i en reklamfilm för ett spelbolag, hur tänker du om det med tanke på hur många människor som hamnar i speldjävulens klor och blir beroende? Vet att Camilla har sagt att du inte vill göra reklam för cigaretter och sprit för du vill inte stå för de värderingarna. Men spelbolag då?

För mig är det väldigt enkelt, att spela behöver inte vara dåligt för dig. Det är vissa som kan fastna i det beroendet, har vänner som gjort det och det är ett tungt missbruk att ha. Men att spela behöver inte vara dåligt för dig. Alkohol och cigareter är alltid dåligt för en oavsett mängd. Jag själv spelar lite poker ibland, kan beta på någon match, men jag dricker aldrig alkohol eller röker, så det är inte jag helt enkelt. Kan inte göra reklam för något jag själv inte gillar eller använder.

Har ni några tankar på bygga nytt hus ihop och börja om från 0 där ni inreder och tar gemensamma beslut om hur det ska se ut? Du har ju flyttat in i ett redan färdigt hem där allt är Camillas och hennes stil.

Ja det har vi, vi har kollat på det men är ett rätt stort beslut så inget vi stressar med utan vill hitta det som är ”perfekt” för oss. Vi har väldigt olika stil, jag mer modern och Camilla mer gammaldags, så vi vill hitta något som passar oss båda =)

Hur förhåller du dig till om du tycker hennes barn inte uppför sig, är du med och fostrar då eller är det Camilla som tar de mer disciplina åtgärderna? Vet det kan vara svårt med andras barn och att det lätt blir konflikter vad gäller fostran.

Ja detta är inte alltid helt rätt, jag är lite mer strikt än Camilla, men det är vårt hem så vi bestämmer ihop och som i de flesta par kompromissar vi och sen är det de reglerna vi satt tillsammans som gäller. När vi tar fram regler tar vi också diskussion om konsekvenser som gäller om man inte sköter sig. Vi tror att vara öppen och tydlig är det viktigaste för att det inte ska bli några konstigheter i vår familjekonstalationer.

Hur tänker du om det att Camilla är 13 år äldre än dig? Bryr du dig och känner du dig yngre än henne?

Nej aldrig ägnat det en tanke, min pappa är 10 år äldre än min mamma så har inte ens reflekterat över att det skulle spela någon roll.

Vad drömmer du om i framtiden och hur vill du din framtid ska se ut?

Drömmer om att fortsätta leva det lever, vill fortsätta driva företag och även starta nya. Resa och uppleva nu platser tillsammans med Camilla och familjen.

Har du och Camilla lika värderingar vad gäller pengar, politiskt, livets mening, förhållande och annat som är viktigt?

Vi har väldigt mycket lika värderingar, men självklart tycker vi inte helt lika om allt, men det är väl helt okej att inte göra det. Vi båda respekterar varandras åsikter även om det vi tycker olika om.

När ni tjafsar och bråkar (om ni nu gör det!) vad är det om?

Det är sällan, ofta har det med stress och press att göra att det för stunden kanske blivit lite för mycket och då kan det vara vad som helst som utlöser det. Men vi försöker att prata och hela tiden ha en öppen dialog så att vi inte hamnar där.

Tar ni samma ansvar hemma, disk, plocka undan, fixa i trädgården, lägga Polly, städa m.m?

Nej, där tar jag lite mer eftersom Camilla nu har extremt mycket med sin bok och lanseringen av den. Sen tar vi hjälp med städningen så det är inte något jättejobb. Men jag fixar och löser det mesta när det kommer till den biten.

Hur var du i skolan? Tyckte du skolan var viktig eller mer bara ”måste” gå dit?

Jag var annorlunda. Ensamvarg och gillade inte grupper. Hade svårt för grupptryck och hamnade ofta utanför eftersom jag alltid ville gå min egen väg. Hade väldigt svårt med vänner fram till gymnasiet men därefter blev det bättre. Alltid varit rätt duktig i skolan och haft lätt för att lära, var mycket aktiv på lektionerna, men tyckte inte alls om att läsa läxor, men ofta klarade jag mig eftersom jag var väldigt engagerad på lektionerna och lärde mig det mesta där.

Umgås ni lika mycket med dina vänner som med Camillas vänner?

Camilla har betydligt mycket mer vänner än mig, så skulle vi bara titta på antalet vänner så umgås vi mer med hennes vänner än mina, men det är en ganska bra blandning tycker jag.

Vad är dina bästa egenskaper och vad tycker du om hos dig själv?

Jag är extremt envis och målmedveten. Jag vet att jag klarar att pressa mig själv väldigt långt och det är något jag är väldigt stolt över.

Vad är Camillas bästa egenskaper och vad är det bästa med henne?

Hon har världens finaste hjärta, hon är inte bara min fästmö hon är också min bästa vän. Vi har så kul ihop och jag älskar att vara med henne. Hon är galet snygg och ja, vi trivs ihop, jämt =)

Tycker du det är viktigt med märkeskläder, fina klockor och andra associarer? Eller handlar du lika gärna på H&M eller Kapp-Ahl?

Nej det tycker jag inte är viktigt, jag handlar väldigt brett, ibland är det märkeskläder och ibland h&m men helst handlar jag på Rea.

Hur är ditt förhållande till Camillas ex-män?

Det är väldigt okomplicerat, vi kan umgås utan några problem och det är väldigt avslappnat.

Vad arbetar du med? Vet du varit/är PT och skrivit din träningsbok, men vad arbetar du mer med? Kan du försörja dig som MMA-fighter?

Jag har som du skriver i din fråga skrivit en bok, nu är det mycket föreläsningar kring den, ligger även i startgropen med ett annat företag som jag hoppas kunna lanseras till vintern. MMA är endel av min försörjning men inte den enda.

Har du och Camilla samma smak vad gäller musik, kläder, filmer, inredning m.m?

Vi har både lika och olika smak vad det gäller allt ovan, men det är de som jag tror gör att vi kommer så bra överens.

 1. Ebba skriver:

  Alkohol i måttlig mängd är inte farligare än godis eller feta såser!

 2. K skriver:

  Hej Simon!
  Ska du inte vara med på någon track day eller NTA denna säsongen?
  Var i Anderstorp i helgen och trodde du skulle dyka upp 🙂

  1. Simon: Yes kommer komma, men tyvärr gick det inte till anderstorp, hade massa jobb planerat sen länge! Riktigt otur med datumen iår 🙁

 3. Tara skriver:

  Ett tips i all välmening.

  ”Feta” texten i frågorna, nästa gång, så blir de lättare att utläsa 🙂

 4. Tycker att du är väldigt rak och ärlig om dej själv Simon,vilket du inte behöver.Att skänka till olika organisationer är behjärtansvärt av alla människor som kan.Men det går ju inte att ge alla.Vi ger naturligtvis till BARNCANCERFONDEN först och främst då vi mist ett barn i denna vidriga sjukdom.Har ju träffat många förtvivlade föräldrar på 3 olika sjukhus.LÄKARE UTAN GRÄNSER är också en organisation som prias.Dom gör ett jättejobb.Men tyvärr kan inte alla skänka för även här i Sverige finns det många som inte har den ekonomin….ha en fin vår och sommar,kram Kia

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..