Till Zambia med Unicef

Om min resa till Zambia med Jenny Strömstedt och Unicef.

Camilla:

IMG_7053

IMG_7047

IMG_7023

IMG_7016

IMG_6997

IMG_6978

IMG_6937

IMG_6907

 

Nu ligger ju en av filmerna från mina möten med människor i Zambia ute på mitt instagram. Och jag kan inte med ord beskriva denna resa. Jag är så otroligt tacksam att jag fick möjligheten att följa med Jenny Strömstedt och Unicef till Zambia.

Och jag vet helt enkelt inte vilka ord jag ska använda för att bäst beskriva den här resan. Och då är jag ändå författare. Ord är ju liksom vad jag gör. Men känslorna var så blandade. Jag träffade fantastiska människor, såg hopp och möjligheter, men också misär och förtvivlan. Jag såg barn som fick hjälp och jag såg barn som levde i en situation som inte känns bra i magen alls. Jag kommer berätta mer om den här resan allt eftersom, jag håller fortfarande på att smälta den, men jag börjar med att dela lite bilder.

Och vet ni vad jag mest tog med mig hem? Att vi har det väldigt, väldigt bra i vårt land. Jag vet vi har utmaningar oxå, och jag vet många har svårigheter som jag lever väldigt långt ifrån. Jag vet det. Jag är medveten om det. Men det jag såg i Zambia…. Ja, jag kan ändå inte låta bli att sticka ut hakan och upprepa: ”Vi har det VÄLDIGT bra relativt sett”.

 

  1. Hej Camilla, har just lyssnat färdigt på Häxan som ljudbok👍 Vill bara säga att det här är nog din bästa boken i serien👍👍👍 Rekomenderas verkligen, kunde inte sluta lyssna😜

  2. fia skriver:

    Härliga bilder på er alla.

  3. My skriver:

    Vi har det helt fantastiskt jäkla bra här om man tittar sig omkring. Vi borde va mer tacksamma 🙏🏻

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..