I annonssamarbete med SWIFTR

Yoga & Rörelseträning

I veckan hade vi ett riktigt trevligt event på Altromondo Yoga tillsammans med Swiftr.

Simon:

Som många redan vet tränar jag MMA, det är min stora passion här i livet, och jag älskar verkligen att träna det. Det är något jag kan, något jag är bra på och något som jag varje dag blir bättre och bättre på. Det går inte en dag utan att jag försöker utveckla mig själv som fighter, både mentalt och fysiskt.

Jag har alltid varit stark fysisk och har en bra konditionsnivå, jag kan få min hjärna att pressa mig extremt hårt, genom smärta och obehag. Något jag aldrig behövt träna för, det har bara varit så, så långt jag kan minnas. Men det gör mig inte fysiskt obegränsad, rörlighet har längre varit min största svaghet, jag är absolut rörligare än genomsnittet och dynamiskt kan jag göra det mesta, men med åren har jag blivit stelare och stelare.

Det är något som jag vet om, och eftersom jag vet om det kan jag göra något åt det. Jag försöker rörelseträna minst tio minuter varje dag och det har gjort under för min kropp. Varje kväll innan jag går och lägger mig har jag lite övningar som jag gör framför tv:n innan det är dags att sova och det tillsammans med att jag försöker göra ett Yoga pass i veckan och ser till att få ordentligt med uppvärmning innan träningarna har gjort att jag idag inte alls upplever det som ett problem på samma sätt. Jag kan verkligen känns stor skillnad om jag hoppar över min rörelseträning en kväll, men bara jag kommer tillbaka in i vanan direkt igen så är det ingen fara.

Swiftr, altromondoyoga, Simon sköld, Mma, stjärnfamilj, sköld, läckberg

IMG_5424

IMG_0547

IMG_0556

IMG_0559

IMG_0560

IMG_0564

IMG_0572

IMG_0578

Foto: Vanessa Tryde

I onsdag hade vi ett Yoga event tillsammans med Swiftr på Altromondo Yoga på Stureplan, det var ett riktigt trevligt event och kul att så många kom och deltog. Som med allt där det är en instruktör inblandad i kan det verkligen variera över vad man tycker om träningen och vi hade en fantastisk bra som heter Jenny och driver denna Yoga Studion. Hon fick nog alla att känna ett lugn och faktiskt kunna slappna av och ”glömma” verkligheten en stund under den timmen hon höll pass för oss.

Så till er som aldrig provat Yoga kan jag verkligen rekommenderar er att prova på det några gånger och ge det en chans. På Swiftr kan ni välja mellan 19 olika yoga studios med ca 200 pass i veckan! Läs mer på www.swiftr.se och använd koden SIMONXSWIFTR för att få 20 % rabatt på ditt medlemskap.

  1. Linnea skriver:

    Hej! Jag har kort på 24 seven. Där ingår alla pass och då också yoga…super bra:-)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..