10 Års jubileum

Vi är i Madrid över helgen för att fira 10 års jubileum

Simon:

Nu är jag och Camilla i Madrid och det är inte för att lansera och promota hennes nya bok häxan utan det är 10 års jubileum för hennes första bok Isprinssean här.

Spanien är verkligen en speciell marknad, jag har varit med Camilla runt på lite olika ställen i världen när hon har promotat sin bok, men måste ändå säga att Spanien är det stället där hon verkligen är en Rockstar. Fansen är så hängivna och köerna kan vara flera hundra meter långa och många blir helt till sig när de får ta en bild med Camilla.

Det är ett hektiskt schema här nere för Camilla med intervjuer och signeringar som avlöser varandra. Tv-reportage och väldigt lite tid för vila, så när vi kommer till hotellet på kvällarna förstår jag varför hon bara lägger huvudet på kudden och somnar. Idag är det sista dagen och vi har iaf lyckats får några timmar ledigt mitt på dagen i den värsta värmen då det är extremt varmt här redan nu även för Spanien, igår hade vi 38 grader mitt på dagen i skuggan .

IMG_5571

IMG_5565

IMG_5532

Camilla tillsammans med Spanska förläggaren Maite

IMG_5516

En tårta till äran av tioårsjubileum för Isprinssesan

IMG_5504

Här även Joakim Nordin som är Camillas litteratur agent

IMG_5493
Lite måste man hinna pussas också såklart!

Jag är med på endel av signeringarna men måste också hinna jobba och träna lite när jag är här så idag är jag inte med på förmiddagen utan möter upp Camilla efter lunch.

IMG_5554

Hittade en bok igår jag ville köpa, men den hade ingen prislapp så jag frågade i kassan, den kostade bara 800….Euro… Det blev ingen bokaffär igår med andra ord =) haha visste inte att det fanns så dyra böcker, vad är er dyraste bok?

IMG_5577

Vi väljer alltid att lägga dessa resor på de veckor då de stora barnen är hos sina pappor av naturliga skäl då det inte påverkar dem alls. Har alltid fungerat riktigt bra, men nu har vi ju också lilla Polly och vad har vi gjort av henne, hon är hemma hos Farmor och Farfar och vi har fått lite bilder och det verkar som att hon har det toppen =)

 

//Simon

 1. Josse skriver:

  Simon – jag tycker det är så sjukt kul att du börjat skriva mer! Älskar att få in blandningen när du kommer med dina egna ämnen (nu hamnade den här kommentaren visserligen under Camillas turnerande) men ändå!! Härligt att du är så aktiv också!

 2. Gun skriver:

  Vad är det som är så omöjligt att svara på min fråga, det gäller ju bara att förklara namnteckningen.

  1. Jossan skriver:

   Nu är det ju mest troligt inte av mig du vill ha ett svar, men jag tycker mig se klart och tydligt att det står Camilla i namnteckningen… så vet inte riktigt vad du vill att Camilla eller Simon ska svara på 🙂 och tips från coachen, hetsa inte upp dig över småsaker 😉

   1. Gun skriver:

    Hej. Det är en totalt missuppfattning att jag hetsat upp mej, det är bara en vänlig fråga om Camilla kanske kallar sej nå´t annat än Camilla eftersom där bara är ett L. Det verkar som om man ska fråga om ekonomi och annat som egentligen ingen har att göra med.

 3. Gun skriver:

  Trevligt om du svarar på den enkla frågan eller måste man fråga om ert förhållande eller ekonomi mm för att få svar.

 4. Ulrika skriver:

  Undrar om jag på ngt sätt kan skicka ett meddelande direkt dvs inte skriva hår till ngn av er? Tack på förhand

 5. Gun skriver:

  Hej!
  Jag undrar om du kallar dej något annat namn än Camilla, eller vad står där som förnamn på din skylt om din nya bok. Jag ser att där står Läckberg men inte att där står Camilla, där är ju bara en stor båge till ett L. Du får gärna svar denna gång på min fråga.,

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..