UFC Globen

Ikväll smäller det i Globen

Simon:

UFC Globen

Nu har vi landat på Arlanda och är påväg hem till Enskede och det är alltid lika skönt att komma hem igen efter att varit på resande fot. För mig blir det dock bara hem och byta om för jag ska direkt bege mig till Globen och kolla på UFC, som går här i Stockholm ikväll.

Många vänner som går och ska bli så kul att sitta i publiken och heja fram dem! Jag hoppas själv snart få min chans att gå en match i denna organisationen.

När jag började träna MMA för många år sen var det något jag bara kunde fantisera om och att nu faktiskt ha en möjlighet att ta mig ditt är något som gör mig väldigt stolt och otroligt motiverad till att träna hårdare än någonsin!

När jag tränar så har jag alltid ett behov av att ha ett mål, annars ”undviker” jag att pressa mig det där lilla sista extra som jag måste om jag ska kunna tävla.

Alexander Gustavsson går match ikväll mot en mycket tuff motståndare i Glover Tigera och jag tror stenhårt på Alex, han känns hungrig och ser ut att vara i riktigt bra form. Han har gått riktigt hårda matcher och hoppas han tar sig hela vägen till titeln i lätt tungvikt.

En gammal karatekompis till mig gör också debut ikväll, Oliver Enkamp som än så länge är obesegrad i sin MMA karriär och verkligen är ett framtidslöfte inom MMA! Tror att han verkligen kommer ha en lång och intressant karriär och att träna med honom är ett privilegium.

Nu är det dags för en riktigt härligt kväll full med MMA =)

 

//Simon

 1. Karin skriver:

  Läste hur en MMA match spårade ur eller kanske inte i Er värld ( det är tydligen enligt regelverket tillåtet) ? där motståndaren ligger blodig likt ett stycke blodigt kött och man forsätter banka på :(( Alltså kalla inte detta för sport detta är slagsmål det kan vem som helst SE. Dessutom påhejad av publiken att ösa på när någon redan ligger fruktansvärt . Jag är däremot väldigt förvånad att Camilla tycker detta ärOK att du deltar i detta vidrigaste påhitt genom tiderna, slåss sparka göra varandra illa så jäkla omoget dessutom nä det gör man bara inte:) Tack för ordet

  1. Simon: MMA är en sport invald i Svenska Riksidrottsförbundet, du kan tycka att det inte är en sport men det är det. Annars är inte fotboll, handboll, ishockey, ridning mm heller sporter. Om en match får dåligt eller inte följer reglerna som är satta så kan man inte dra alla över en kant. Så tyvärr har du väldigt fel.

 2. Jag är aldrig på bloggar/instagram el dylikt.
  Men så läste jag om Simon och Camilla i en tidning och ni fick mig att stanna upp och reagera på er vackra relation där ni stolt står upp för er kärlek och inte låter ngt hålla er tillbaka.
  Ni är två förebilder som strålar kärlek i allt ni gör. Jag älskar det!
  Vill bara att ni ska veta vad fint det är det ni gör för varandra och vad som än sägs om er i media mm så ska ni vara så stolta över vad ni står för vad gäller kärlek. Blir alltid glad när jag ser er i ngn tidning el dylikt.

 3. Linnea skriver:

  Hej Simon! Förstår att hemma är bäst:-) jag är likadan och älskar mitt hemma…
  När Camilla har så fullbokat och du inget arbete har att utföra
  Är det.inte skönare vara hemma hos Polly då?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..