Tillbaka till verkligheten, UFC Globen & frieri

Vilken helg med UFC gala här i Stockholm

Simon:

Säger bara wow vilken stjärna vi har i Alexander Gustavsson. Igår var jag på UFC i Globen tillsammans med min vän Sean och hejade på de svenska som tävlade. Måste säga att alla gjorde riktigt bara ifrån sig, riktigt kul att se och även om inte alla vann är det ingen som behöver skämmas över sin insats.

UFC Sweden, the gentleman, Simon sköld, läckberg, sköld

IMG_5647

IMG_5649

Matchen som alla pratat om och som flest pratat om är självklart Alexander Gustavsson mot Glover Teixeira som båda är riktigt högt rankade fighters i UFC:s lätta tungvikts division. Matchen innehöll nästan mer spänning än vad mina nerver klarade av, det var en tuff match och trots att Alex ledde (enligt mig) hela matchen så är Glover en motståndare som alltid är farlig. Han kunde stå emot så galet många slag och trots att Gustavsson slog ner honom gång på gång så var det inte förens i femte ronden som han kunde avsluta Glover och det var en riktigt snygg kombination av uppercuts som träffade hårt och efter en snygg sido förflyttning följde han upp med en rak höger som avslutade jobbat och proffs som Alex är såg han att det var slut och behövde inte ens följa upp på marken utan han sträckte handen och tog emot publikens jubel.

Det var en magiskt stämning i Globen som inte går att förklara om man inte var på plats. Stämningen var på topp och det var underbart att se Alex få sin vinst. Efter prisutdelningen så kom Dan Hardy in i buren och intervjuade Alex som tackade publiken för allt stöd, men han hade också något annat på sin agenda, han bad dem eskortera in hans flickvän i buren och vi kunde se han hålla något i handen. Förstod direkt vad det var som var pågång, och jodå minsann han gick ner på knä och frågade om hon ville bli hans fru och självklart svarade hon ja.

Så underbart att få vara en del av deras lycka och så glad för båda av hans vinster=)

//Simon

  1. Sylvia skriver:

    Hei, vi var også i globen og som du sier kvelden var magisk. Fantastisk kveld som jeg vet man lever lenge på:) synd jeg ikke møtte på deg Simon , stor klem til hele familien fra Oslo

  2. Såg ett klipp från matchen o blev faktiskt illa berörd av hur blodigt det var. Han såg helt borta ut!

  3. lisen skriver:

    hahaha varför måste boxare och fighters stå med händerna så där…. Kul för Alex det är han värd!

  4. Jag var där i globen och jobbade men hade förmånen att få se matchen från en bra plats. Jag har aldrig sett någon match tidigare, inte ens på TV 😀 Men det var inte sista gången!! Fy satan vad spännande det var och stämningen var verkligen magisk, jag blev helt såld!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..