Mina bästa appar

Idag lever vi mer och mer i telefonerna och appar har blivit en stor del av våra liv. Här är mina 5 favorit appar

Simon:

Tänkte ge dem jag gillar bäst, är bara två krav, inte en social media app, eller en betal app, dvs alla dessa appar är grattis och är inget samarbete utan de jag använder mest.

1 Google Earth, helt magiska att man kan se hela världen både ovan ifrån och på gatunivå i sin telefon. Perfekt när man rester för att se vad som finns i närheten.

2 VSCO,  bra foto app som är lätt att redigera bilder i, finns tillvall att köpa men räcker gott och väl i gratisvariation.

3 Blocket, alltid kul att fönster shoppa

4 Google Foto, enkelt att sortera sin foton online grattis och en grym sökverktyg för att hitta bland sina bilder.

5 Shazam, bästa hjälpen för att komma på vilken låt det är, eller hitta nya låtar man inte hört innan. Kan bli tokig när jag hör en bra låt och inte kan hitta den, funkar till och med att nynna melodier för att hitta låtar i appen.

 

Detta är några av mina favorit appar, vilka är era?

 

//Simon

 1. Fia skriver:

  Förutom sociala medier som jag använder alldeles för mycket…

  Snapseed, lätt att redigera lite i bilder på ett kul sätt.

  Google photo för att samla mina bilder.

  TSP-lex som är ett teckenspråkslexikon. Jobbar som lärare för elever som har en hörselnedsättning eller är döva. Har jag glömt bort ett tecken eller stöter på ett tecken jag inte kan så är det lätt och smidigt att leta reda på det i den appen.

  Har en app för att styra vilket program jag ska ha på mina hörapparater.

  Annars är ju Swedbank, BankID och swish något som är svårt att leva utan idag.

 2. Marie skriver:

  Hej Camilla!

  Jag är en stor beundrare av dig och ser på alla program där du är gäst. För några veckor sedan såg jag dig på tv där du hade en väldigt fin tröja med en katt på. Jag skulle vilja överraska min moster med en sådan tröja! Kommer du möjligen ihåg var du har köpt den? Kram Marie

 3. Malin skriver:

  Mina topp 3
  MatHem – Så smidigt och så skönt att slippa trängas i mataffärerna.
  Podcaster – Beroende! Alltid en pod i öronen på bussen, promenaden, löprundan etc.
  Swish – Kommer inte ihåg hur det var innan 😉 den bar förenklat så mycket.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..