Vårt sista inlägg

Hej

allihopa har varit lite tyst på bloggen nu, och det är för att Camilla och jag inte längre kommer driva bloggen stjärnfamiljen. Det har har varit ett svårare beslut än vi trodde, men Camilla har för mycket att göra just nu och hinner helt enkelt inte med att blogga längre. Jag kommer att fortsätta blogga, men kommer ha en ny blogg på topphälsa där jag kommer skriva om allt mellan himmel och jord så att jag hoppas ni kommer följa med mig ditt, även om jag förstår att vissa bara läste bloggen för Camillas inlägg=)

Vi vill tacka för vår tid här på Mama det har varit jätteroligt och vi har trivts superbra. Önskar er en glad sommar och stort tack fört allt ert engagemang.

Min nya blogg

Med vänlig hälsning, Simon & Camilla

 1. Множитель выигрыша — 1.5 размера ставки.

 2. Excellent beat ! I would like to apprentice while you amend your website, how coud i subscribe for a blog site?

  The account helped me a acceptable deal. I had been tinjy bitt acquainted of this youhr bbroadcast provided
  bright clear idea

 3. marie skriver:

  Man ska göra det som är rätt för sig själv och familjen. Tack för allt ni delat med er av. Lycka till i framtiden.

 4. Det har varit härligt att följa er Blogg. Lycka till med nya bloggen.

 5. Känns det inte konstigt att vara gift med en kvinna som kunde vara din mor ?

  1. Lotta skriver:

   Dum kommentar Fredrik ! lycka till med framtid projekt Simon och Camilla

  1. Sofia skriver:

   En jäkligt ung mamma isf!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..