På lekplatsen!

Vi tog en sväng förbi stranden och lekplatsen vid kottlasjön, det är riktigt idylliskt därmed ankor som simmar omkring och barn som badar och leker! Kit prövade på sin första gungning vilket han tyckte var jätteskoj, mamma däremot var lite nervig att han skulle trilla ur men det gick ju bra.

20120716-131843.jpg

Hur vet man egentligen att man blivit äldre? Jo, det är när man själv ska sätta sig på gungan och gunga och man fastnar med arslet mellan kedjorna, jag har inte gungat på flera år och tydligen så finns det en åldersgräns för att få gunga nuförtiden, har man fött barn eller fått lite bredare rumpa och höfter är det slut gungat ha ha..

20120716-132215.jpg

Man kan ju hoppas att denna gungan var extra liten, jag får pröva en annan någon annanstans.

20120716-132500.jpg

Ankor är väldigt spännande…

20120716-132529.jpg

20120716-132544.jpg

Hade jag inte varit en sån badkruka hade jag hoppat i. Kram L

 1. lenaaa skriver:

  Kottlasjön fint där,, men där badar jag aldrig mer sen jag hade två snokar runt skallen fy farao, men det var på 80-talet :)

 2. Marina skriver:

  Var inte orolig, finns lekplatser med traktordäck så även vi mammor kan gunga. Haha

 3. Miii skriver:

  Jag säger bara kompisgungan – så kan alla gunga; både mamma, pappa, barn. :D

 4. Anki skriver:

  Som Kit växer för var gång du sätter in ett foto på honom. Ser riktigt stor ut där han står på det tredje fotot ;o) Hahaha ja du så är det nog angående gungorna..
  Kramiz från Skåneland

 5. hahhahha… och jag som alltid har trott att jag hade blivit breddare över höften så var det bara åldern som hade ramlat ned:))

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..